dags för dop inom snar framtid.
2009-09-28 / 23:06:55 / Min vardag

jag vet knappt inte vad jag ska skriva om längre, gör ju inte så mycket om dagarna faktiskt. Alla andra går i skolan och Lucas ligger ju bara och sover om dagarna typ, hehe. Men det är ju så iallafall att jag funderar på att planera in dop så fort som möjligt, så man får det överstökat, nämen vill ha det så fort som möjligt innan tiden bara rinner iväg och Lucas växer och växer hela tiden nu så man vill ju inte att han ska bli för "stor" eller vad man ska säga. Jag har iallfall sagt till min lilla vän Emelie att hon ska sjunga på dopet, men det är så himla svårt att veta vilken låt man ska välja, vill ju att texten ska passa in precis, alltså att texten ska betyda något, ungefär våran kärlek till våran son eller hur obeskrivligt det är att bli föräldrar. Ah ni kanske fattar vad jag menar, väldigt svårt att förklara sin kärlek till sin son eller att förklara hur det är att bli föräldrar, helt obeskrivligt men klart det bästa man kan bli här i livet. Så om ni har nå tips på någon låt så please let me know.



Imorgon så är det tisdag och då ska jag träffa Angelica på stan, hon har nyss fått en liten söt tös så det ska bli roligt att träffa henne. Annars idag har det inte hänt så mycket, vi tog tag i lite städning men inte allt som vanligt haha. Sen har vi bara tagit det lungt, jag har haft så ont i kroppen och särskillt nacken så har nog inte sovit så bra.


Nejmen nu ska jag ta och mata Lucas och sedan förmodligen gå och lägga mig, fick ju ihop ett litet inlägg iallafall hehe.

FEST IKVÄLL
2009-09-26 / 13:13:17 / Min vardag

Igår så började dagen med att Anita (hon som ska "hjälpa" oss med ekonomin) kom till oss vid 10. Fattar egentligen inte varför vi har henne för det hjälper oss inte men måste iallafall ha henne tills att jag fyller arton, tur det inte är så länge kvar då. Sen tog jag 10.46 bussen in till stan för att träffa emelie och även Jessica och Helle för att få pengar av dom sen tog jag 12.25 bussen hem igen. Saknar att umgås med emelie, förut då jag var gravid och fortfarande gick i skolan så umgick vi hela dagarna hela tiden, så det är tråkigt att vi knappt ses längre förutom korta snuttar, så det ska bli ändring på tycker jag för jag saknar alla flummiga och allvarliga stunder med henne.

Allafall då jag kom hem så packade jag ner lite blöjjor och kläder och sånt till Lucas, packade även ner lite smink och kläder till mig som jag ska ha idag. Ska nämligen ha fest här hemma hos mamma, så jag kickar ut henne, hehe. For till mamma igår för att jag skulle vara barnvakt och syster min medans mamma for ut på krogen och hade roligt. Så idag är det min tur att ha roligt och hon är barnvakt till Lucas, vi som byter av varandra, haha. Fast hon bjuder hem mig på middag och jag slänger ut henne, haha. Nej men inte riktigt så elakt är det ju. Ska inte ha någon jätte stor fest utan vi är väl mellan 10-15 (?) st ungefär som ska dricka och ha roligt :)


Nej nu ska jag hitta på någonting annat för att fördröja tiden så det går fortare.

ingen blogg insperation (stavning? hehe)
2009-09-25 / 00:17:04 / Min vardag

var ett tag sedan jag skrev, har inte haft någonting att skriva om typ.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, jag och mattias for till husum igår och umgick lite grann och så. Sen idag har jag träffat Jessica en snabbis sen hem och städat lite sen har jag även hunnit med att klippa mattias och färgat mitt hår.

Imorgon så ska jag fara till mamma och vara barnvakt (vet icke om mattias ska följa med än eftersom han börjar jobba tidigt på lördagen.) Alla fall så på lördagen ska vi ha en liten fest hos mamma så det ser jag fram emot :) Känner att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva men jag återkommer imorgon istället så ska jag lägga mig i sängen och göra mattias sällskap och sova vettja.


20 september
2009-09-20 / 21:17:40 / Min vardag

Igår så var vi hos mattias bror, hans tjej Sandra och lilla Lovisa. Eller ja hon är inte så liten längre! Längtar nu som f*n tills Lucas börjar gå och allt, när man ser Lovisa (hon är 1 år & 4 månader) springa runt så kan man inte göra någonting annat än att längta! Iallafall så blev vi bjudna på middag där, det blev lax och pasta plus efterrätt! Mycket gott. Vi gick hem efter 22.00 någongång och fick sova ända till halv 1 idag! Mycket skönt var det att sova ut kan jag ju vilja lova.


Annars idag har inte hänt så mycket. Jessica och Robert kom förbi en sväng och det var trevligt, länge sen man såg känns det som. Sen har vi ätit lax idag med fast ett annat recept mhmmm!

har ingenting mer att skriva, ibland är det så himla svårt att veta vad man ska skriva om och ibland rullar det bara på, men nu ska jag ta och göra någonting annat så vi höreees.

Middag hos Ulf.
2009-09-18 / 12:42:06 / Min vardag

Igår så tog jag 14.46 bussen till stan med Mattias för att göra han sällskap innan han skulle ta bussen till sundskolan för att jobba. Så 15.45 tog han bussen dit och även jag tog bussen till Nathalie för att fira henne för hon fyller nämligen 18 år idag, grattis till henne! Så där blev det smörgåstårta och chokladtårta. Sen efter att vi fikat så satt vi oss i soffan och umgicks och busade lite med Lucas såklart! Mattias kom vid sju (?) någongång tror jag och han blev bjuden på lite smörgåstårta och kaffe så vi tänkte att vi kunde väl stanna en liten stund till men sen så blev han även bjuden på en öl så då bestämde vi oss för att ta upp insatsen i vagnen så att Lucas kunde ligga på den och få sova. Så vi satt och i köket och spelade maxiyatzi! Det hela slutade med att vi var hemma vid halv ett igen, haha!

Sen nu idag så vaknade vi vid 10 och sedan överaskade mamma oss och kom förbi en sväng. Så ska vi ta 13.46 bussen in till staden för att göra lite snabba ärenden och sen ta 14.25 bussen tillbaka hem och städa, för nu ser det förjävligt ut igen, hur lyckas man egentligen? Sen när Ulf (mamma ex, även far till mina små systrar) har slutat jobba, blir väl efter 5 någongång eftersom har slutat klockan fem, så ska vi hem till honom och äta middag och överaska mina småsyskon för dom vet icke att vi ska dit, hihi busigt tycker jag!

nej du nu måste jag kila för nu ropar Lucas efter mat så jag återkommer väl ikväll :)

finns min bästa vän någonstans? Kanske ska sluta leta....
2009-09-16 / 21:30:08 / Mina egna ord, mina känslor.

Du kan gärna höra av dig och säga som det är, så kan jag planera någonting annat istället för att få i mig falska förhoppningar. Ska man skita i det totalt? Kanske ska man ge upp hoppet...


Som ni kanske ser ovan så är jag irriterad, känns som man blir sviken gång på gång! Varför ska det vara så för?! Jag förstår mig inte på folk som säger en sak men verkar mena en helt annan sak. Jag har nog svårt att lita på folk nu men dom gör det ju bara ännu svårare att ens försöka.. Jag vill ha en bäste vän och visst jag kan inte få det hipp som happ bara sådär men om man inte ens försöker så kan det absolut inte bli något, särskillt inte om man redan har en!!!


Låter jävligt emo då när man läser det som står ovanför men det är nästan så att jag känner mig som så, eller nej inte som ett emo och inte dessperat utan det är så jag känner och jag är jävligt duktig på att förklara i ord hur jag känner sen att visa det, det är en helt annan sak för mig för det kan jag knappt. Till Mattias kan jag, men han måste få ur det från mig först, inget jag säger. Aja blir galen av att tänka på det här så ska lägga mina tankar på sidan hur det nu ska gå, så kanske någon vacker dag så går allt rätt, för så känns det inte nu..



Säg fan inte till mig att du vill ha en bästa vän då du redan har en! En sådan vän vill jag inte ha, när du säger så så visar det mig bara vem du är. För har man en bästa vän så vill man inte ha en ny för då kan man inte redan ha en bästa vän. Jag vill inte ha en vän som ljuger för mig och går bakom min rygg det har jag gått om....

16 september
2009-09-16 / 20:45:49 / Min vardag

Igår så hände väl inte allt för mycket. Vi tog 12.46 bussen in till stan för att köpa mjölk och sånt, så stannade jag kvar för att bara kolla runt lite och för att jag inte orkade vara hemma själv eftersom mattias skulle börja jobba vid 16.00 ungefär. Så träffade jag Miche och umgick med henne på stan tills jag tog 18.25 bussen hem igen. Hemma gjorde vi inte så mycket, såg på nya one tree hill & gossip girl (äntligen) sen så gick jag och la mig.


Imorse så vaknade vi klockan 10.00 av att våran hemterapef (eller hur det nu stavas) plingade på dörren och vi hade totalt glömt bort att hon skulle komma just idag. Men det gick bra, pratade lite grann sen for hon. Vid 12 så kom mattias mamma hit en sväng också for vi ner på stan med 13.46 bussen för att fixa med lite papper och så som Ulrika hade också lämnade vi in försörningsstödet sen tog vi 15.20 bussen hem igen, också följde helle med oss hem. Sen har vi inte gjort så mycket, tråkigt nog men sånt är livet. Imorgon ska Mattias jobba igen så får se vad jag och Lucas hittar på då, kommer nog bara vara hemma får se.

Äntligen händer någonting bra
2009-09-14 / 22:30:21 / Min vardag

Idag började dagen med att jag klev upp klockan 12 ungefär, eller mattias kom in med Lucas vid 12 för då var han hungrig så låg jag i sängen och ammade sedan så klev jag upp, åt frukost och så. Lite senare så kom Stina på besök, så jag tog mig en dusch sedan for vi hem till henne för att hämta lite bullar och sånt, mhmm! Kom inte ens ihåg då jag var hos henne sist, 7:an kanske? kanske tillochmed ännu längre sen. Aja dom hade gjort om hemma hos sig och riktigt snyggt blev det, tyck jag! Allafall, efter att vi hämtat fika så for vi på ica kvantum för att hyra "män som hatar kvinnor" hon hade inte sett den än så vi for hem till mig och såg den och käkade massa fika och drack cola. Efter att vi sett på filmen så for Stina hem men vi bestämde oss för att hitta på någonting i helgen, så det känns roligt. Efter att hon for hem så gjorde Mattias lite middag vilket blev lassagne sen efter det har jag bara latat mig framför tv:n och nu sitter jag här.


Gick ju dock inte ut och gick igår, men hade tänkt att göra det imorgon. Mattias ska jobba imorgon någongång vid 4 börjar han tror jag. Så jag tänkte att jag ska ladda min mp3, ta med mig lucas och gå ut och gå. Bästa som finns är att lyssna på musik då man är ute och går, tycker jag. Fast skönt att ha någon att prata med också, men ingen som har erbjudit sig (förutom en, men hon är inte inne på msn så kan inte få tag på henne på något annat sätt) så jag kan inte sitta och vänta på det för då kommer jag ingenstans med mina promenader.

Frågor och svar.
2009-09-13 / 13:52:45 / Frågor och svar.

Rebecca:
Vad heter Lucas i andranamn? :)
- Lucas Kenneth Enar Edlund, så heter han fullt ut, Kenneth har han fått från sin farfar & Enar från sin gammelfarfar. (:


Anonym:
minns du natten då du blev gravid?
- Haha nej, jag minns inte natten då jag blev gravid.


Anonym:
hur länge har du och mattias varit tillsammans?
- Jag och Mattias har varit tms 1 år & 4 månader den 27:e September


Beffa:
Vad har du för intressen?! :)
Vad skulle du vilja jobba med, om du fick välja vad som helst?
Min intressen är att umgås med min familj, dansa & musik. Det är nog vad jag brinner mest för.
Jag skulle vilja jobba som frisör, har jag alltid velat. Men eftersom jag var "ung" och dum då jag gick högstadiet så fick jag inte dom poängen som man behöver och det ångrar jag verkligen. Jag vet vad jag vill bli men jag kan inte bli det pga mina betyg så där har jag mig själv att skylla på.


Camilla:
Längtar du efter syskon/ Kan du tänka dig att skaffa syskon till Lucas? :)
Självklart längtar jag efter syskon till Lucas, men det kommer inte komma förns jag har gått ut skolan och fått mig ett jobb och en riktigt ekonomi.


Anonym:
Är du lycklig? :)
Favoritbloggare?
Hur är du som person?
Jag är hur lycklig som helst! Jag har den bästa mamman, dom bästa syskonen, mannen i mitt liv & självklart Lucas! Favorit bloggare så måste jag självklart säga Ultrapid.blogg.se! Hon är en "anorlunda" person men står för det och hon har haft det kämpigt med att få en bostad medans hon har sin son men nu verkar det gå som det ska.
Som person så är jag nog mest en flummig person, med jätte dålig humor. Men ändå kan jag vara rätt så känslig faktiskt.



Anonym:
Kollar folk snett på dig på stan för att du är en "ung mamma"?
Ja dom flesta kollar snett på mig, men som om det är för att jag är en ung mamma eller för att det är jag, det vet jag inte, haha!


Anonym:
Hur har ni det i eran familj, hur reagerade era föräldrar när du vart gravid.Hur funkar det att vara en ung mamma tycket du?. va vill du jobba med i framtiden, hur många barn vill ni ha :) Ni har en väldigt söt pojke. :)
Om du menar min och mattias familj så har vi det bara kanon! Min mamma reagerade först med att jag skulle göra en abort men när jag sa att jag inte klarade av det så stöttade hon mig till 100 %, vilket hon även gör nu. Mattias föräldrar sa grattis, hehe.


Anonym:
du har prata om att din pappa sitter i fängelse, har ni bra kontakt och varför sitter han inne?
Vi har inte bra kontakt överhuvudtaget. Jag hör aldrig av honom förutom om min farmor skriver att han hälsar. Ska jag vara ärlig så vet jag inte varför han har suttit i fängelse, vet inte ens om han sitter nu men jag bryr mig inte för han sitter inne lite nu och då som jag uppfattar det men helt ärligt jag har ingen anning och jag bryr mig inte, det är min mamma som har funnits där för mig under hela min uppväxt och det är hon jag bryr mig om. Min "pappa" han finns som inte med.


Emma:
Är det verkligen M som är pappa till Lucas ?
Har hört lite annat här i ö-vik. Men jag hoppas att det är M.s son.
Vilken jävla fråga, så typiskt ö-vik, man lyssnar för att få någonting att tala om. SJÄLVKLART att MATTIAS GÖRAN EDLUND är pappa till Lucas. Tror ni seriöst att jag skulle lura i Mattias att han var pappan om han inte vore det? Herregud sånt här gör mig så jävla förbannad.


Tvillingmamman Lina: 
Har du inte fler bilder, från vecka 38-40?
skulle vara roligt att se dom. Såg en när du var på Förlossningen, men någon helbild kanske ?
- jag ska ha bilder därifrån men har dom nog på min dator, så jag ska leta upp dom :)


Vilken vecka var du i när du fick veta att du var gravid ?
- Jag var i vecka 5 då jag fick reda på det och vecka 6 då Mattias fick reda på det (:

Hade du bestämt tidigare att om du skulle bli med barn, att du skulle behålla det då. Eller kom den tanken när du väl var det ?
- Jag har alltid velat bli en ung mamma men aldrig så att jag skulle planera det förns jag gått min utbildning osv. Så Lucas var helt oplanerad men ändå så välkommen. Då jag fick reda på att jag var gravid så klarade jag inte av att ta bort det.

Vad har ni för barnvagn till Lucas, någon bild ? alltid lika roligt att veta ;)

-
Vi har en B.O.S.S eller nått sånt, såhär ser den ut iaf hehe.


Bloglovin
2009-09-12 / 23:25:21 / Min vardag

oj, man kan ju nästan förstå att jag är rastlös idag, med tanke på hur många inlägg jag bjudit på. Kanske inte dom intressantaste men det är ju någonting iallafall?


Anyhow, tänkte bara infomera er om att ni kan följa min blogg genom att gå in på www.bloglovin.com , själv är jag inte så smart så jag vet inte hur man gör för att få upp en ikon på bloggen som man kan klicka på genom att följa bloggen men om ni blir medlem på sidan och sök på min blogg så kan ni följa bloggen där, finns även hur många andra bloggar som helst att följa. Mycket enkelt faktiskt.


Ska nog gå och lägga mig nu så jag får lite sömn i mig, så svarar jag på dom frågorna som kommit imorgon, kan ju hoppas på att det blir fler än vad det är nu, kom igen fråga pååå! För min skull? (a)

promenad here i come?
2009-09-12 / 21:30:31 / Min vardag

Sitter just nu och nördar framför datorn, pratar med angelica på msn :) Ska snart tända lite ljus och mysa med min man. Min syster Evelina och hennes vän Anjelita var här för ett tag sedan och hälsade på, mycket trevligt när man får besök!


Vad ska man hitta på imorgon då tro? Kanske ska man ta sig en promenad, låter skönt bara jag inte blir för lat, haha! Nämen när man väl börjat gå så går det ju som på räls. Så det ska jag försöka ta och göra. Annars vet jag inte vad jag ska göra, någon som har lust att hitta på någonting? Skulle vara roligt så man får göra någonting annat än att sitta och ruttna hela dagen hemma.

Aja nu ska jag tända ljus och sätta mig i soffan hos min man och göra honom sällskap.

Ställ många frågor!
2009-09-12 / 15:15:23 / Min vardag

Idag har jag faktiskt diskat, haha! Annars idag vet jag inte vad som händer, ska nog "tvinga" Mattias att mysa med mig ikväll, tända lite ljus och se på film, låter bra tycker jag! Helle kom förbi en sväng också skulle egentligen fota Lucas men han sov och åt sedan skulle hon hem, hehe. Hon ska ha bilderna till sin fotobok som hon ska göra i skolan men tur att det inte är någon brådska med den för den ska inte vara klar förns hon går ut 3:an så det är ju lungt.

Nu ska väl jag och älskling börja med maten antar jag, kyckling och ris blir det, gottgott


Har frågestunden öppen ett tag till innan jag svarar, vill ha mer frågor ju, kom igen fråga på!! Fast skriv dom i inlägget där nedan så får jag alla på samma :)

FRÅGESTUND
2009-09-11 / 23:28:40 / Frågestund

Nu är det så att jag skaffat mig en ny kategori; Frågestund.
Vet icke om den kommer gillas men vi gör ett försök.

Så det skulle vara roligt om ni kunde ställa några frågor till mig som jag kan ägna min tid till att svara på, ni behöver ju inte skriva erat namn då ni kommenterar, så för min skull så kan ni väl ta er dyrbara tid och ställa en fråga? Har ju iaf 50-70 läsare om dagen så några kommentarer kan vi väl få ihop?


Jag ser iallafall fram emot att få svara på era frågor, så kom igen fråga på!

GIVE ME MONEY!
2009-09-11 / 22:27:25 / Min vardag

Jag har fan inga kläder längre, ge mig pengar till kläder och pengar till ett gym kort så jag kan få bort flibber! Kommer säkert att ta sin tid men det är på tiden att det händer något. Har ju inga vänner (missförstå mig inte, jag har vänner men inte sådana som vill hitta på något eller höra av sig :s hm kan man kalla dom vänner?) så lika bra att hitta på någonting själv så fördröjer tiden och nej jag är inte nöjd med min kropp nu, massa bristningar och huvva. Så pengar skulle inte sitta fel just nu så jag kan göra någonting åt det.

Ett mirakel, mitt mirakel!
2009-09-11 / 22:03:06 / Lucas 0-6 månader

Idag så började morgon med att Lilian (min broders tjej) ringde till mig för att komma hem till oss att installera the sims 2 på hennes dator och efter att hon hade gjort det så skjutsade hon oss till staden. Mattias skulle på arbetsförmedlingen för att få ett papper påskrivet så han kunde få sina pengar, efter att vi gjort det så gick vi upp till port 9 där mattias far Kenneth och lillebror Daniel satt och tog en fika. Själv så tog jag en macka och en cola eftersom jag inte hade ätit någon frukost innan vi for så smart som jag var. Vi satt där och samtalade ett tag tills min mor ringde, hon skulle skjutsa oss på willy´s så att vi kunde få handla lite och en sak är säker, mat är inte billigt! Har faktiskt tänkt på det, dom som jobbar på en mataffär borde ju egentligen vara hur rik som helst! Jag menar, alla behöver ju faktiskt mat för att överleva, så hm ja undra varför inte dom är rik? Haha, vilka funderingar man har egentligen.. Annars så efter att vi varit på affären så for vi hem och lämnade varorna och mattias sen följde jag med hem till mamma. Åt min favorit mat där med, så himla gott kan jag ju vilja lova. Det blev alltså skekt ris, kottletter och sötsursås! Jag var där till strax innan åtta sedan skjutsade mamma hem mig så jag kunde hinna få se idol och jag hann precis, när jag slog på tv:n så började idol! Tajming eller vad? Det gillas.


Annars nu så händer inte så mycket, jag ska egentligen diska och har dragit ut på det i 2 dagar nu och det lär jag göra nu med. Men imorgon, då lovar jag att jag ska diska bland dom första sakorna jag gör! hehe. Har samlat på mig så mycket disk nu så när jag tittar in i köket så kommer det bara fram en stor suck och "jag gör det sen", man ska ju egentligen bara ta tag i det och få det gjort, men som sagt imorgon då ska jag verkligen göra det..

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, blir väl till att bara vara hemma tråkigt nog, men vad ska man göra då? Ingen som vill hitta på någonting förutom om det inte handlar om att supa ihjäl sig typ. Visst många som säger "vi måste träffas snart!" men vad fan händer då? Just det, INGENTING! puuh börjar bli så himla less på det där, för så säger dom bara för att dom tycker dom har gjort dåligt ifrån sig och inte hört av sig något så dom säger så för att jag inte ska tro att jag är bortglömd, bullshit. Jag är så himla glad att jag har Mattias och Lucas, och min familj självklart! Vad skulle jag göra utan dom? Fast om jag har tur, så någon dag kommer jag hitta min bäste vän, det hoppas jag iallafall! Ser fram emot den dagen, när den nu behagar sig att komma.'





Ett mirakel, mitt mirakel!

nothing to tell you about
2009-09-10 / 21:25:00 / Min vardag

Självklart så blev Lucas smittat, fast det ser ut att bli på bättringsvägen nu. Han andas inte lika tungt längre tyck jag. Annars har vi inte gjort mycket alls, Mattias for in till stan igår men jag och Lucas stannade hemma så att han inte skulle bli ännu mer sjuk, fast imorgon ska vi in till stan och fika lite sakor. Lucas ligger just nu och sover och jag ska väl ta och diska sen gå och sova jag med, känner mig lite trött faktiskt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, händer inte så mycket om dagarna när man bara är hemma förutom att byta blöjja, amma och glo på tv eller sitta framför datorn typ, lite tråkigt för om jag skulle få bestämma så skulle jag hitta på någonting varje dag. Problemet är bara att komma på vad man ska göra! Hm ja, har ni något ni undrar över så är det ju bara att fråga på, roligt med kommentarer för er som vågar!

Jag har hittat min drömprins!
2009-09-07 / 22:52:56 / Min vardag

Idag så är förskyldningen lite bättre faktiskt, har iallafall kännt mig piggare och det är väl positivt eller hur? Lucas har inte heller givit oss något tecken på att han blivit smittat ännu så det känns faktiskt riktigt skönt. Annars idag så for jag in till stan med 14.46 bussen och var inne i stan med Nathalie & Helena. Vi gjorde inte särskillt mycket, jag blev grymt sugen på att göra fruktsallad så när jag gick in på hemköp för att köpa lite frukt så hade dom enbart äpple och apelsin!! Kan ju inte göra en fruktsallad på enbart det, så jag köpte kakor istället, haha! Skulle egentligen vara nyttig men ser ju hur det blev med det, hehe. Annars så tog jag 16.25 bussen tillbaka hem och kan ni gissa vilken överaskning jag fick? Mattias hade städat hela lägenheten, dammsugit, skurat, you name it! Även så hann han med några tvättar nu ikväll, har jag inte en duktig man? Det tycker jag iallafall.
Ska nog gå och lägga mig när som helst så jag får lite sömn, ska även försöka tigga tillbaka min kamera av mamma så jag kan bjuda på bilder tänkte jag, så får se när jag får ut tummen ur arslet och gör det, haha!


Sen angående om mitt inlägg om en bästa vän och så (ni som inte läst så finns inlägget längre ner eller i kategorin "Allmänt") så har jag fått lite kommentarer om att ni känner precis likadant med mig och om ni vill/vågar så kan ni adda mig på [email protected] så kan vi pratas vid och så? Själv tycker jag att det är på tiden för mig att skaffa mig nya vänner och hitta min egna och bara min bäste vän. Ja så ni gör ju som ni vill men jag tycker det skulle vara riktigt roligt!

I'm sick!
2009-09-06 / 09:29:51 / Min vardag

Jaha då sitter man här ännu en gång, Lucas ville inte ge mig någon sovmorgon idag utan han ville kliva upp klockan 08.00. Jag som hoppades på en sovmorgon nu när jag gått och blivit sjuk men aja det är ju som det är. Har åkt på världens förkylning och ont i halsen så det suger, hoppas jag bara inte smittar ner Lucas. Idag blir det bara en slapp dag för mig, känner mig inte så pigg i kroppen, får hoppas det ger med sig till veckan för jag ska ju börja promenera! Det tänker jag inte göra om jag är som jag är nu för då blir jag väl bara mer förskyld och det vill jag icke. Mattias ligger nu och sover så jag funderar på om jag ska äta lite frukost, känner hur magen gör volter där inne så tror jag inte orkar vänta tills han vaknar, för det vet man aldrig när han gör.


Nejmen jag ska väl gå och göra lite frukost.

sjukling?
2009-09-05 / 17:04:36 / Min vardag

Blir nog inge husum idag, klockan är alldeless för mycket nu för vi har inte ätit någon middag än och tror inte ens det går bussar nu förutom E4:a buss men dom orkar jag inte med. Så jobbigt när man har vagnen, så husum får bli någon gång till veckan kan jag tänka mig. Jag håller dessutom på att bli sjuk känns det som, känner mig mör i kroppen och känner hur näsan börjar bli snorig, vill inte vara sjuk men får iaf hoppas på att jag inte smittar Lucas. Av tiden som har gått under denna dag så har vi inte gjort någonting alls typ suttit framför datorn/tv:n och busat lite med Lucas såklart. Blir nog till att mysa framför tv:n med Mattias ikväll, tända lite ljus och titta på en film, låter perfekt i mina öron.

Ska ta mig kraft till att börja gå ut och gå till veckan, ska få bort flibber (min mage, haha vi har döpt den!). Skulle dock vilja börja träna på gym också men vet inte riktigt om vi har råd med det, men det återstår att se. Fast så mycket mage har jag inte kvar tycker jag, men skulle gärna vilja ha tillbaka min gamla kropp som jag hade innan jag blev gravid. Men det får ta den tid det tar, tänker inte stressa mig till det för jag fick ut någonting underbart genom att lägga på mig 20 kilo och det är ingenting om man jämför hur söt Lucas är! På tala om honom så ligger han just nu här brevid mig i babysittern och sover, min utslagna hjälte.




min kusin Linuz och Lucas.

en riktig vän är vad jag behöver, en helt ny krets.
2009-09-04 / 22:49:44 / Min vardag

Just nu sitter älskling och spelar lite guitar hero och vi har tänt ljus och sett på en film, tar oss en liten paus nu men förhoppningsvis blir det till att se ännu en till film, får se dock om man orkar se klart den känner mig faktiskt redan lite trött. Sen vet man aldrig ifall Lucas bestämmer sig för att ge oss en sovmorgon imorgon eller inte, hehe. Men det återstår att se. Annars idag så har vi inte gjort allt för mycket, for in till stan fram och tillbaka för att inhandla lite grejjor som fattades för att kunna göra middagen, stekt ris, stekt kotlett och sötsursås, mmhhhm! Så himla gott kan jag lova. Annars imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer, mattias är ju liten sugen på att fara upp till husum nu när hans far kommit hem från norge och för att hälsa på lite kompisar antar jag så vem vet, vi kanske drar upp dit om vi får för oss för det.




När jag hör folk prata om deras bästa vän, blir jag helt klart avundsjuk. Mattias är min bästa vän men jag saknar att ha en "tjejvän" (eller vad man nu ska kalla det), en riktigt vän som man alltid kan förlita sig på, som man alltid talas vid och träffas princip varje dag, tar en fika och bara talar om allt möjligt eller bara ta sig en promenad några gånger i veckan. Jag vill kunna umgås med en tjej som jag aldrig skulle kunna tänka mig säga någonting ont om, men går det för tjejer? Tvektsamt. Förut var vi ett tjejgäng, vart tog det gänget vägen? Hur kan man gå från att vara så tajta, umgås hela dagarna lång till att inte ens prata längre, inte ens höra av sig?! Då tänker jag att det kan egentligen inte varit så speciellt ändå, för då skulle vi ha hållit kontakten no matter what. För är man så pass bra vänner så än om man bråkar så hittar man alltid tillbaka. Jag saknar att ha en vän som jag kan tala med om precis allting utan att det ska behöva komma vidare. Visst, jag känner att jag kan tala med Mattias om allting, men det är inte samma sak om ni kan förstå hur jag menar, att ha en bästa tjejkompis är en helt annat sak enligt mig. Det är nästan som om man vill göra som Paris Hilton, skaffa sig ett program om vem som vill bli min nya BFF, haha! Men ärligt talat jag saknar det. Alla tjejkompisar jag har nu sviker en med jämna mellan rum, ska det verkligen vara så? Jag skulle vilja börja om på nytt när det gäller kompiskretsen, förutom en av mina vänner som jag verkligen tänker behålla, kanske får mig att låta desperat men det är nästan så att jag är det, jag är behov av ialla fall en vän som är beredd att vara min bästa vän, att finnas där för mig i vått och torrt, att vilja träffas så ofta som möjligt, det ska inte spela någon roll om man bor långt ifrån varandra. Finns alltid alternativt att ta sig framåt, för det första varför tror ni vi har ben, det finns buss, det finns cykel. Det finns så många alternativt att man inte ska behöva tveka. Som sagt jag vill ha en riktig bästa vän och jag skulle gärna vilja ha en ny /hakompiskrets för den jag harft är ingenting för mig. Låt mig låta desperat men jag är verkligen villig att ändra mitt liv för som det ser ut nu så tycker jag inte om det för fem öre.
Jag gör mer än gärna försök på att hitta min äkta bästa vän, någon som känner likadant?!




Nu ska jag lägga mig och mysa med min man, här bjuder jag på en bild då Lucas ler!


måste hitta på något vettigt att göra om dagarna.
2009-09-02 / 20:50:50 / Min vardag

Idag så tog vi 08.46 bussen in till sjukhuset och allt gick bara bra för Lucas på kirurgen, hans ena testikel har inte vandrat ner till pungen men det kan ta 1-2 år innan den gör det så det är ingen fara med det. Efter att vi varit på sjukhuset gick vi ner på stan en sväng och tog sedan 12.25 bussen hem. Gjorde inte så mycket hemma men vid 5 tiden så kom Therese och hälsade på och vi samtalade lite och hon gick hem för ett litet tag sedan, annars händer det inte mycket alls faktiskt.


Mamma har lånat min kamera till tallin fast hon kom hem idag så när jag får tillbaka den ska jag bli bättre på att ta bilder så tänkte att det kanske blir lite roligare att läsa när det är bilder också.

men nu ska jag ta och diska innan jag blir alldeless för seg.

Allting från himmel & jord
2009-09-01 / 14:39:39 / Lucas 0-6 månader

ljög för er i förra inlägget, jag har visst någon jag kan prata med. En av dom är självklart Mattias, han ser om "jag håller det inom mig & sätter på ett leende". Kan inte ljuga för honom och det är väl bra? Jag har alltid varit dålig på berätta sakor och ting och alltid hållit det inom mig, har liksom varit normalt för mig. Men har nu lovat Mattias att berätta så fort det är något och det ska jag försöka hålla, kommer ta sin tid eftersom jag är så van att hålla det inom mig, men till slut ska det gå, det måste gå.


Igår gick vi på stan för att köpa blommor, vi hittade 3 krukor och 3 blommor för 500 kr! Dyrt om du frågar mig men ja det känns väl mer som hem kanske eller nått. Så fuskade vi och åt på kebabcity. Sen mot kvällen så somnade jag klockan 19.30 ungefär, jag skulle natta Lucas medans jag somnade själv. Så höll Helena på att tracka mig på telefon, hon trodde att jag dött eller nått, haha. Hon är så van att vi brukar iaf prata 1 gång innan man går och lägger sig. Så vaknade jag till vid halv 11 och ringde hon sedan gick jag och la mig igen.

Idag så klev jag upp klockan 08.00 för Lucas ville inte sova mer fast vi gick och la oss vid halv 10 och sovde till halv 11 sedan käkade vi lite frukost. Också har Mattias städat med, kan inte säga att jag hjälpt till för det har jag inte riktigt gjort, jag har hållt på att få Lucas att sova, så nu sover han. Nu har Mattias besök av två kompisar och efter att dom har varit här så blir det lite mer städning för han städade inte riktigt klart men nästan så, sen måste jag ner på affärn också, det är ett måste, så får ta en promenad med Lucas sen och nog tror jag att Mattias följer med, eller det måste han, haha! För jag orkar inte ta vagnen uppför våran jobbiga backe, utan det är hans jobb (a).

Föresten så har Lucas börjar le jätte mycket! Har en bild på Mattias mobil som jag knäppte så måste få in den på datorn på nått sätt så ni får se, sååå söööt! Jag smälter verkligen då jag ser honom le. Våran lilla guldklimp!

RSS 2.0