You were heavens gift to the world.
2010-10-26 / 22:27:51 / Min vardag

idag försovde jag mig, IGEN! Jag vaknar inte av väckaren längre så ja jag vaknade imorse och tänkte "hm någonting som inte stämmer". Gick upp kollade på klockan, 10 i 10! Jahapp, var bara att ringa mamma och kolla om hon kunde skjutsa in mig. Hade prov på morgonen som jag nu hade missat pga att jag försovit mig så jag ringde och sjukanmälde mig (annars får jag inte göra provet om jag inte har giltig frånvaro). Mamma kom och hämta mig och skjutsa mig till skolan, hallå är jag dum i huvudet eller? Sjukanmäler man sig innan tolv så är man ju "sjuk" hela dagen, så vafan for jag till skolan för? + att jag hade ju bara en lektion kvar! Aja for på skolan i vilket fall vilket var onödigt.

Efter skolan umgicks jag med Jessica, unnade mig själv med ett maxmål. Vi for hem till henne och kollade på gamla videos från då vi gick i åttan tror jag det var. haha pinsamt hur man betedde sig då, haha!

Allafall imorgon ska jag troligtvis ut med Nathalie och några till. Har börjat gått ut nu väldigt mycket sen jag blev singel, men what the fuck, vad ska jag annars göra då jag inte har lucas :) På tala om Lucas så saknar jag honom upp till tusen, tur att jag har lov nästa vecka då jag har honom så jag kan umgås med honom hela dagarna, min lilla plutt.

Gud vad min blogg är tråkig, måste fixa en kamera så jag kan lägga in bilder, aja nu har jag gjort en liten uppdatering så återkommer.

Blogglusten försvinner allt mer.
2010-10-25 / 18:54:03 / Min vardag

jag har kommit på att jag är ingen bra blogerska, haha!

Ena sekunden vet jag precis vad jag ska skriva medans andra sekunden så vet jag inte alls så det slutar med att jag skiter i det. Allafall började 11.40 idag men försovde mig så jag missa bussen så mamma skjutsa in mig, hade näthandel och svenska. Imorgon så har vi prov i turism och jag känner att det kommer gå åt helvete som typ alla andra prov. Känner mig dum i huvudet som får inte in nått av det som jag tränar på.

Annars då, Lucas är hos Mattias denna vecka så jag är alldeless själv. Nästa vecka är det lov inklusive min födelsedag och jag har lucas den veckan vilket jag tycker är awesome med tanke på att jag är ledig en vecka från skolan så jag kan umgås med min son hur mycket som helst. Annars händer det inte så mycket mer i mitt liv är helt enkelt 40 år varannan vecka och snart 19 år andra veckorna. Med det menar jag att dom veckorna jag är 40 år så har jag lucas och 19 då är lucas med mattias. Haha jag är ju störd.

Aja har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, har ingen lust till att blogga längre.

jag hatar rubriker ibland :)
2010-10-19 / 10:36:48 / Min vardag

Sitter just nu i biblioteket och har hål. Jag har minst ett hål om dagen pga att jag klarat massa ämnen redan. Det är faktiskt riktigt drygt i vissa fall då det inte finns så mycket att göra, menmen. Det har inte hunnit hänt så mycket ännu utan jag har endast haft turism hitills. Vi har snart lunch och sedan så jag bild och sen slutar jag så då ska jag ner på stan och göra lite ärenden sen ska jag fara och hämta min guldklimp hos dagmamman.

Igår så for vi och åt hos mamma och jag vet inte om vi ska göra det idag också eller om vi far hem, skulle ju faktiskt behöva tvätta och städa. Allafall ska träna lite på prov som vi har nu i veckan, så återkommer jag.

 

Min älskade syster & min älskade son :)


Näthandel
2010-10-18 / 11:51:31 / Min vardag

Halloj.

Tog halv tio bussen in till skolan idag för att Ellen ville att vi skulle komma lite tidigare, så Lucas har sprungit omkring i skolan, charmat folk och varit busig. Sen till lunch så var det korv och mos så jag och Lucas åt lite lunch sen nu gick jag ut med Lucas i vagnen också somnade han, precis vad jag var ute efter, hehe. Nu ligger han och sover och jag har näthandel. Har inte hänt så mycket mer ännu så jag ska fortsätta hänga med i lektionen.


Godnatt
2010-10-17 / 23:47:51 / Min vardag

Nu ska jag verkligen gå och sova så jag orkar kliva upp med min lilla prins imorgonbitti. Som tur är så behöver vi inte stressa eftersom jag inte börjar förns halv 12. Allafall har just nu systers mobila bredband och hon lär ju ska vilja ha tillbaka det imorgon eftersom hon ska till hennes pappa och han har inget internet. Men ska höra med mamma om hon kan ringa telia och fixa mitt mobila. Men skriver imorgon då jag är på skolan.

Hoppas ni sover gott. Det ska jag försöka göra iallafall.


(min syster har jätte många bilder på Lucas som jag inte ens har sett, haha!)


Nya tag, nya möjligheter.
2010-10-17 / 18:02:18 / Min vardag

Hej!

Nu tänker jag göra ett försök. Har varit på latsidan gällande internet, eller nej det har jag egentligen inte utan det är så att jag hatar att ringa sånna samtal, så jag lägger dom alltid på sidan för att jag hatar att ringa, haha! Har försökt få mamma att göra det men hon vill ju såklart att jag ska lära mig ringa. Allafall nu är det så att mamma har ett mobilt bredband som gick ut för ett tag sedan så hon ska ringa och aktivera det igen så jag kan få det. Anledningen till att hon nu ska ringa är för att hon ska byta boxer kort och då ska jag få ta hennes och "beställer" hon rätt så mycket på en gång så finns det ju en chans att man kan få det lite billigare :)

Sen då vad har hänt sen sist jag var som mest aktiv med att blogga? Som ni nog förstår så kan ju Lucas gå och han är så himla duktig. Han var lite feg i början på att släppa än fast han kunde gå själv, men han väntade tills att han blev riktigt säker så släppte han och började gå. I början så ville han inte göra någonting annat än att gå, haha! Han kunde gå runt, runt, runt i en cirkel. Allafall han har lärt sig lite ord som:

Däh = där
Dadda = pappa
mama = mamma
Itta - Titta
Tisse = kisse

Ja det är nog allt, vad jag kan komma på iallafall. Vi är just nu hemma hos mamma och Lucas kom till mig idag efter att ha varit hos sin pappa i en vecka. Så jag har tagit igen alla pussar och kramar jag missat och lekt för fulla muggar med min lilla prins. Vi har nästan precis ätit och ska snart börja dra oss hemmåt och göra kväll för Lucas så han orkar att följa med mig på skolan :)

I fredags var jag ut med Veran, Sandra, Jimi, Tobbe, Simon, Östen och många fler och hade en väldigt rolig kväll ute på harrys. Sen igår så for jag hem till mamma för att jag var lat att göra mat till mig själv (som vanligt) så for jag dit och åt och bestämde mig för att även sova över här. Så gårdagen var inte så intressant, såg typ bara på film och tog det lugnt. Sen så idag kom Lucas vid halv 2 ungefär och sedan dess har jag busat med honom.

Jag kan ju blogga ganska ofta på skolan också eftersom jag har tillgång till en dator 1-2 ggr per dag så, enda tråkiga är att min kamera är sönder så ska försöka fixa det så det blir lite roligare att läsa och följa genom både bilder och text.

Men nu ska jag byta skitblöjja på Lucas (trevlig info:)) sen så ska jag checka med min mor så vi kan åka hem.


And you did it again
2010-10-13 / 17:13:51 / Min vardag

Sitter just nu och lyssnar på musik och samlar krafterna för att hoppa in i duschen, haha! Allafall idag har jag inte gjort så mycket, försovde mig till 11 så gav inget att fara till skolan så sjukanmälde mig och sedan har jag varit in till stan fram och tillbaka. Ska fara ut ikväll med Nathalie, lär ju bli Olles. Annars har det inte hänt så mycket faktiskt.

Lucas är hos Mattias denna vecka, så saknar honom som en tok <3 Mitt lilla busfrö.

Allafall nu ska jag gå ut och röka sen hoppa in i duschen.


I can't forget the love of my life.
2010-10-12 / 00:01:08 / Min vardag

vad säger man.

Hjärtat är tomt, jag känner ingenting.

Jag har förstört allting och nu måste jag bara glömma. Jag måste komma över och gå vidare men hur gör jag? Hur lagar man ett brustet hjärta?

Jag saknar ord. Jag saknar dig.


RSS 2.0