Fint väder = ingen dator
2011-07-28 / 21:52:40 / Min vardag

ooops! Nu har det tagit sådär lång tid igen, men anledning har jag faktiskt denna gång, min dator har cp:at sig och det är glapp i datorn för laddaren och dessutom så har det varit så underbart varmt och skönt ute så jag har inte ens suttit vid datorn utan bara kollat fb genom mobilen.
Men annars då, vad har hänt? Hmm jadu, förra veckan var jag ju barnledig och mesta dels av veckan spenderades med André, underbart! Vi var bland annat på bio och blev bjuden på middag av hans far och Lena. I söndags fick jag min lilla skrutt och i tisdags åkte vi upp till nordmaling och vi är fortfarande här. Min mamma och moster med flera campar ju nämligen här med husvagnen! Underbart att vara här, Lucas älskar att få vara ute hela dagarna långa och är inte inne en sekund ens typ! Han badar i havet, i polen, leker i lekparken och massa annat! Han stromtrivs med andra ord. Jag trivs faktiskt här också, fast man blir lätt uttråkad men det är skönt att bara va också. Dessutom slipper jag ju laga mat, haha!
André's semester slutade ju också denna vecka så han har nu börjat jobba och jag börjar jobba imorgon, jiiippii! Eller inte. Ska jobba 3 veckor på willys och ja jag hade ju hellre varit ledig men vem hade inte det. Nej nu ska jag surfa vidare och sedan göra någonting annat. Hoppas på lika fint väder imorgon med!

Slapp dag
2011-07-05 / 22:00:02 / Min vardag

Hej hej hallå!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt med ett glas cola. Igår så följde jag med Nathalie och ett gäng ner till Lungön (stavas så tror jag?), allafall så ligger det lite innan Hörnösand. Vi festade till det lite därnere sen vid 2 tiden åkte jag hem med han som körde ner oss, tycker mer om att vakna upp hemma! + att jag får ju Lucas på torsdag/fredag så jag vill ju vara hemma då med tanke på att man vet aldrig då dom far hem :p

Hade det trevligt där iallafall och har väl mått som jag förtjänat idag. Supa på en måndag? hmm, ja det funkar väl så länge man är ledig och barnledig, annars skulle det nog inte hända. Jag har bara slappat hela dagen och inte gjort någonting, det vettiga jag har gjort är väl att laga mat. Var inte hemma förns ungefär halv 6 imorse så jag är rätt sliten, seg och halvtrött. Men jag klagar inte så värst, hehe.

Kan ändå tycka att André kan komma hem nu! Saknar han sjukt mycket, fast saknar väl han bara ännu mer för att jag vet att jag inte kan få träffa honom då jag vill, i vilket fall så suger det hårt! Endast 4 dagar kvar, wohoo!

Påtala om någonting helt annat som jag tycker är lite förvånande för att vara jag är att jag har börjat lyssna på Lars Winnerbäck! När jag bodde med Ulf och så, så spelade han jämt Lars Winnerbäck men jag tyckte det sög getpung, men nu så kanske jag börjar få lite vuxenpoäng? haha nej inte vet jag, varje fall så har han är skön röst och härliga texter!

Men nu ska jag fortsätta slappa lite.


Sova ut imorgon!
2011-07-03 / 23:12:32 / Min vardag

Godkväll!


Nu har jag gjort klart näst intill allt i lägenheten! Endast hyllor och sånt som ska upp och kartonger ska ner i förådet, men annars så. Vad gör jag annars då? hm, Helle var här för ett tag sedan och lämnade hennes högtalare som jag ska låna eftersom Lucas hade sönder mina för ett tag sedan annars så gör jag typ ingenting, lyssnar på musik och längtar tills jag blir trött och får sova, imorgon ska jag sova ut utan att någon eller något väcker mig! Sen så ska jag nog på stan med Nathalie en sväng eller så typ.

Ja annars har jag väl inte så mkt mer att säga just nu men kan bjuda på en bild på Lucas då han var ute och körde motorcykel idag i lekparken ;)




så ser han ser ut, haha! Tycker han kan komma tillbaka till mig <3

Det känns skönt att vara tillbaka!
2011-07-03 / 13:57:54 / Min vardag

"Du kan börja göra någonting åt det idag ifall att du vill ha en förändring"


Lucas ligger och sover sedan lite mer än två timmar sedan, så han lär förmodligen vakna snart! Idag fick jag sova till halv tio för Lucas så gjorde jag iordning lite frukost och lekte vi lite. Sedan hoppade vi in i duschen och därefter gick han och la sig. Har inte påbörjat att packa upp resten ännu utan drar ut på det lite, antingen börjar jag efter detta inlägg eller så gör jag det då Lucas har farit till Mattias. Lite lättare att hålla på då så slipper man hålla koll på vad trollungen gör, hehe.

Idag lär det inte hända allt för mycket, busa med Lucas så mycket som det går innan Mattias kommer och sedan fixa och trixa här hemma. Det värsta är ju att det känns ju inte som ett hem förns att man fått upp alla hyllor och allt sånt, så egentligen vill jag bara ha upp det nu, nu, nu! Men ja det får nog vänta tills imorgon. Kommer nog upp lite bilder på lägenheten då jag fått lite mer ordning här :)

Annars så ska jag gå och titta ifall att min skatt har vaknat så ska vi mysa och busa lite har jag bestämt!




Lucas badar, haha! Mamma hade ingen balja så Lucas tyckte en hink
passade lika bra!

Nu börjar det på riktigt!
2011-07-03 / 00:42:19 / Min vardag

Hej!

Har hållt på som en galning nu och packa upp och haft mig! Är långt ifrån klar. Har idag hållt på med 7 sopsäckar med kläder, plus 1 väska och två icapåsar, har sorterat och vikt in i garderober. Vill ha upp barbordet och alla hyllor och sånt men måste nog vänta tills på måndag för min bror har min skruvar och sånt och jag har ingen borrmaskin. Iallafall så verkar Lucas trivas som fisken i vattnet här och det känns riktigt skönt! Har springer runt och leker och är ute på balkongen så fort det är någon som går förbi och står och skriker hej till alla, haha min lilla gofis!

Vid ungefär 5 tiden idag så gick jag och Lucas ner på Sibylla och fuskåt där, det uppskattades utav honom! Efter det så gick vi ner på "sommarfesten" och mötte upp Jessica och några till. Gick runt lite, dom drack öl fast jag håller mig nykter för jag vill inte att Lucas ska se mig full. Efter vi gått runt lite så gick vi hem till mig, bror och hans kompis kom och för ungefär 1½ timme sedan drog dom ner igen. Lucas gick och la sig strax efter tio och somnade som en stock, mammas lilla pojk! Ska väl alldeles strax gå och lägga mig också, man vet ju aldrig då han bestämmer sig för att vakna till imorgon.

André bilade ju ner till sthlm igår med nå vänner och for utomlands idag och jag saknar honom som en tok! Förstår inte hur jag ska klara mig en hel vecka utan honom innan jag får hem honom igen!! Dessutom så far ju Lucas till sin far imorgon, fast jag har turen att få tillbaka honom på fredag redan (jag och Mattias "byter" på söndagar) eller kanske till och med torsdag om jag har tur. Mattias ska ner till gbg och hälsa på sin syster så därför tar jag Lucas så han kan fara och hinna vara där lite längre. Men vad ska jag göra till Lucas kommer då? hmm.. Ja jag vet inte, försöka få iordning så det ser ut någolunda som ett hem här, just nu är allt lite huller om buller :)

Nej nu ska jag plocka undan lite och gå och lägga mig och mysa med kudden.


RSS 2.0