You can do it, you just have to show them that you can.
2009-12-30 / 23:00:09 / Min vardag

På juldagen så for vi på bio och såg "Luftslottet som sprängdes". Väldigt bra film, precis som dom andra två. Sen har vi varit på stan och jag har shoppat kläder, parfym och sånt. Hittade faktiskt ganska mycket på rean, brukar alltid ha oturen att antingen så är det för stort eller för litet osv. Men till min förvånad så hittade jag faktikst lite smått och gott. I måndags eller om det var igår så köpte även jag och Mattias ett varsitt gymkort så nu efter nyår smäller det. Ska för första gången i mitt liv sätta nyårslöften och det ska vara

1. Sluta röka (nu jävlar!)
2. Börja träna regelbundet, gymet 3-4 gånger i veckan och sedan promenera varje dag.
3. Äta nyttigt, sluta med allt godis och dricka (högst 1 gång varannan månad).
4. Gå ner ca 10 kg tills april/maj.

Och detta ska jag försöka klara, allt på en och samma gång, men vill man så klarar man det och det är precis vad jag vill. Ska fan ha fått bort min mage innan sommaren så det så! Så, så ser det ut.

Imorgon blir det till att fara till Ulf och fira nyår, kan ändå inte lämna bort Lucas eftersom han inte tar flaskan längre och det känns ändå skönt att vara nykter faktiskt. Mattias har dock köpt lite smått och gott så han ska dricka lite men vad gör det? Vi ska spela lite wii och sjunga och äta gott, kan nyår bli bättre? Nej det tyck jag inte, blir nog skit bra. Så istället för att ligga bakis dagen efter så är jag hur pigg som helst och haft roligt ändå.
Annars idag så klev vi upp vid 11, fikade frukost och sedan så for vi in till stan fram och tillbaka för att köpa mjölk, bröd och smör. Sen när vi kom hem så hade jag tvätttid (dock så la mattias i första tvätten för jag såg på one tree hill, hehe.) Men annars så fortsatte jag tvätta och sedan så städade jag lägenheten, dammsugning och allt. Gör jag någonting annat än att städa, diska och tvätta? Haha nej det känns inte som så iallafall. Men nu är det iallafall fräscht här hemma, det enda som fattas är att lägga ut mattorna och vika ihop tvätten men det göra jag imorgon istället, orkar inte nu.

Mattias håller just nu på att försöka få Lucas att ta nappflaskan, vilket inte låter att gå så bra, hehe. Men ja, jag önskar er alla ett gott nytt år och hoppas att ni får det väldigt roligt!


MERRY CHRISTMAS!
2009-12-24 / 08:31:24 / Min vardag

Igår började dagen med att jag och Mattias for in till stan, gjorde lite ärenden och sedan tog vi oss en fika. Vid 3 tiden for Mattias iväg med Andreas för att handla lite på affärn inför morgondagen (idag) och jag och Lucas for hem. Tittade på one tree hill som gick på tv:n och sedan vid halv fem började jag och städa och tvätta. Var inte klar förns 11, halv tolv nångång! Det var så grymt mycket tvätt och jag hann inte torka allt så nu hänger det lite kläder här och var i lägenheten så än är jag inte klar. Där var min anledning till att inte skriva någon blogg igår, hade helt enkelt inte tid.

Så nu kommer den stora frågan. Vad gör jag uppe nu? haha. Alltid när det är något speciellt, att jag fyller år eller som i detta fall att det är julafton så vaknar jag jämt tidigt, spelar ingen roll när jag går och lägger mig, vaknar jämt tidigt. Klev upp vid kvart i åtta och har ätit lite frukost och kollat lite internet. Ska snart ta mig en dusch och sedan fortsätta lite här hemma så att det är fräscht tills man kommer hem efter jul. Vi ska nämligen till Mattias mamma vid tolv och fira jul där, sen vid 4-5 någon gång så drar vi till min mormor och morfar och firar resten av julafton där.


Känner mig faktiskt förvånadsfull pigg för att inte ha sovit så många timmar och en dusch på det här så kommer jag känna mig ännu piggare! Äh har inte så mycket mer att skriva så jag avslutar här så får jag önska alla en riktigt god jul!

It feels good!
2009-12-22 / 13:06:35 / Min vardag

Igår började dagen med att min kusin Mathias ringde och väckte mig vid klockan 10 och frågade om han och min bror Tobias kunde komma förbi. Självklart kunde dom det, så vid 11 låg jag och mattias (även Lucas) fortfarande kvar i sängen då vi hörde att det plinga på dörrn. Oj kanske ska kliva upp.. Sagt och gjort. Vid kvart i ett tog dom bussen och vi började göra oss iordning för att ta kvart i två bussen ner till stan. Som jag nämnde i tidigare inlägg så ville jag ta en fika, vilket vi gjorde! Det enda negativa med att ta en fika nu så nära julen är allt folk! Det är ju upptaget på varenda café man går på. Men tillslut så fick vi en plats och satt oss ner och fika. Lite senare kom Mattias bror och vid fem tiden så köpte vi pizza och gick till Andreas (mattias bror) och käkade. Mattias spelade lite NHL och sedan tog vi bussen hem. Vi var hemma vid halv åtta och nu sitter jag här och Mattias och Lucas spelar tvspel.

Det var min gårdag. På kvällen tog vi det lungt. Kände mig väldigt trött redan vid nio men skulle inte kunna somna. Så det blev att titta lite på tv, somnade en stund på soffan sen gick jag och la mig. Skrev egentligen det här igår men det publicerades inte så jag gör det nu.


Hitills idag har det inte hänt mycket. Blev väckt av att kärringen ringde och sa att avslutningsmötet kommer inte vara förns den 1 februari för att Ulrika hade ingen tidigare tid. Så shit happends, men snart är hon borta. Just nu ligger Lucas och sover och jag tar det lungt framför datorn, vid halv 3 ska vi ta bussen till helle. Mattias for redan vid tolv tror jag det var och skulle hänga med en kompis till stan. Annars händer det inte så mycket.

Föresten så var det inte allt för länge sedan jag klippte mitt hår, inte allt för länge sedan jag färgade det heller. Men som vanligt så vill jag klippa mig, vill faktiskt klippa mig väldigt kort hårig men inte allt för kort heller. Sen vill jag färga mitt hår, jag vill färga det blondt, IGEN!! Puh, Mattias ledsnar väl på mig som jag håller på! hehe. Men vad ska man göra? Skyller på att jag är tjej, aldrig nöjd HAHA!

Nej nu ska jag ta och göra någonting annat, hoppa in i duschen kanske. Låter som en bra idé, hoppas Lucas vill sova tills jag är klar. På återseende.

I have everything I wish for.
2009-12-20 / 15:25:02 / Lucas 0-6 månader

ojoj, vad jag har lagt bloggen på sidan den senaste tiden! Det är så att under dagen kan jag tänka "åh det där ska jag skriva osv". Men när jag väl sätter mig vid datorn och ska skriva ett inlägg så är det helt tomt i skallen! Vet inte alls vad jag ska skriva om.

Allafall, Lucas har utvecklas jätte mycket enligt mig! Han kan "prutta med munnen", han kan sitta själv (med lite stöd då), han blivit så himla stor! Snart så är det han första jul också och nu kan han sitta i sin stol också. Nog för att vi inte fått den ännu men innan jul så ska vi ha den, har jag bestämt hehe. (mammas kompis har lånat den för länge sen och hon har den fortfarande men hon skulle komma med den så fort som möjligt) Han ser så grymt stor ut när han sitter i den. Annars, vad har hänt annars? Hm, jadu inte så hemskt mycket egentligen. Vi har gjort klart allting som har med kärringen att göra, det enda vi väntar på nu är ett avslutande möte som säkert inte kommer bli av förns nästa år. Mattias jobbar just nu idag sin sista dag detta år sen så får jag och lucas honom för oss själva. ÄNTLIGEN! Jag planerar att fara ner till stockholm i början av februari (ifall helle tar körkortet, vilket inte kommer vara några problem för henne tror jag) så då ska vi åka ner. Mattias tvingar jag med, fast beror helt på om han jobbar eller inte. Jag ska ner iallafall, det har jag bestämt, skönt att komma bort från övik ett tag tycker jag. Självklart så följer Lucas med.

Endast 4 dagar kvar till julen och vi ska först vara hos mattias mamma och senare så far vi till min mormor och morfar och firar jul med dom resten av dagen. Jag ska dessutom eller jag vill fara ner till stan imorgon för att bara ta en fika, älskar att sitta och ta en fika såhär nära julen, tycker det blir mysigare på cafén då. Så hoppas Mattias går med på det, inte för att jag tror att han har nå problem med det?

Vad har hänt ihelgen då? Jo vi hade egentligen hela helgen planerad och hade någonting att göra, men i fredags då vi skulle till Mattias bror Anderas så blev det inställt för att det började bli så sent, sen igår skulle vi egentligen till Mattias mamma men hon mådde inge bra så det blev ingenting heller. Vi har helt enkelt bara varit hemma, skönt det med men ibland är det skönast att hitta på någonting istället för att bara ruttna bort typ. Aja det var min helg iallafall.

Jag har gett upp att börja gå ut och gå och äta rätt. Jag ska ha som nyårslöfte istället att börja äta nyttigt och börja träna regelbundet (för då får jag ju mitt gymkort med) så ska jag ha ett nyårslöfte att jag ska gå ner en viss summa, vet dock inte hur många kg än det har jag inte bestämt mig för, så ska jag sluta röka också. Har sagt det för många gånger förr. Det jag oroar mig för då är att jag alltid blir så sötsugen och ska gå runt och småäta då jag inte har ciggaretter men det ska gå bra, jag ska helt enkelt klara det. Har tänkt så här för att det omöjligt att hålla sig undan från godis och allt gott under jul och nyår, det går inte för mig, hehe. Så det är vad jag ska börja göra, och jag längtar! Få bort alla graviditets kilon som man la på sig, la ju på mig 20 kilo extra!! Har aldrig ens vägt över 60 kilo och sen helt plötsligt vägde jag över 70. Men nu väger jag 61 kilo sist jag vägde mig och jag vill gå ner till ca 50 kilo nånstans där. Det tycker jag låter rimligt. Då ska jag sluta med allt onyttigt och om jag vill unna mig med något gott får det inte vara mer än en gång i månaden.


Jaja nog om hur jag ska göra, nu kom min kära man hem och det betyder att han är ledig! Wohoo, äntligen säger jag. Från att ha honom hemma 24/7 till han inte kommer hem förns halv sju på kvällen ibland var det tillochmed till klockan 8 ungefär. Men nu, nu är han hemma dygnet runt igen and it feels good! Särskillt Lucas som blivit så mammakär nu också och då är det bra att Mattias är hemma igen.

Så nu ska jag göra någonting annat, har inte så mycket mer att skriva, men bjuder på lite bilder!
Ska bli bättre på att uppdatera, på återseende!


Mammas stora pojke.



Tycker inte ni att han ser han inte stor ut?

091213
2009-12-13 / 14:17:17 / Min vardag

Igår så blev det kyckling, ris och currysås till middag sedan blev det film för hela slanten. Kan ju säga att "flickan som lekte med elden" var kung! Nu vill jag se tredje filmen som går på bio! Allafall blev en tidig kväll för oss ikväll, gick och la oss vid 11 fast somnade dock inte förns typ halv ett.

Klev upp vid halv 11 idag och har inte gjort så mycket sedan dess. Lucas ligger och sover och har gjort det sedan halv 1. Eller nej nu hör jag honom så nu har han vaknat, hehe. Ska nog ta tag i disken så vi har den bortgjord. Tycker inte om att laga mat om det är massa med disk och sånt.

Har inte så mkt att skriva nu, plus att lucas har ju vaknat så måste ta honom, hör hur han ligger och pratar inne i sovrummet. På återseende.

Do you know that you are the one and only that I want?
2009-12-11 / 15:21:09 / Min vardag

Har nyss kommit hem från staden. Var ner och postade ett grattiskort till min farfar som fyller år! (han bor nere i sthlm) Också köpte jag lite godis och hyrde två filmer. När jag var och handla med mamma för någon dag sedan på willys så kunde jag inte låta bli att köpa "Flickan som lekte med elden". Så när Mattias kommer hem så ska jag "tvinga" honom att se film med mig. Nog för att han inte kommer ha något emot det, kanske att se dom filmerna jag hyrt eftersom jag hyr alltid så typiska tjejfilmer, hehe. Älskar faktiskt sånna filmer. Men ska tända lite ljus och sånt tills han kommer hem, så ska vi göra hemmagjord pizza idag också. Eller jag ska se till att ha den klar tills han kommer hem eftersom han fått lagat maten dom iallafall 3 senaste dagarna och han är inte hemma förns halv 7 på kvällen så tycker lite synd om honom. Allafall idag så ska jag har klart maten tills han kommer hem plus att ha tänt ljus. Jag älskar ljus, tycker det är så grymt mysigt, speciellt på vintern, finns inget bättre. Om jag fick bestämma själv så skulle jag kunna ha ljus över allt! Och vet ni vad det bästa är? Att det är inga problem för Mattias heller så eftersom så skaffar vi mkt "ljushållare" eller vad det heter. Ljus är det mysigaste som finns!


Så nu har vi allting klart för helgen och jag ska fan inte gå utanför dörrn någonting denna helg. Jag är så less på att aldrig kunna vara hemma en hel dag så ihelgen ska jag bara vara hemma, slippa fara in till stan för att det är någonting som fattas. Körkort skulle sitta fint, kommer någon vacker dag det med.

IKVÄLL ÄR DET IDOL! Jag är helt såld på det programmet. Tycker om att sitta varje fredag kväll bänkad framför tv:n och invänta idol med lite slisk och ljus. Nu är det ju finalen dessutom, jag hoppas Erik vinner, han har den bättre rösten än Calle, tycker jag. Så jag håller tummarna för att Erik vinner, tänker inte rösta iallafall sånt är bara onödigt, haha. Allafall nu ska jag ta tag i disken och städa undan (som vanligt, jag och Mattias är bäst på att skräpa ner och fort går det) och fixa så att det är mysigt och allt när Mattias kommer hem. I hemlighet så tycker jag faktiskt om att städa och sånt för man blir så nöjd sen när det ser bra ut, plus att jag ÄLSKAR att dunka musik på högsta volym när jag städar eller diskar, sen gå och dansa med skurmoppen medans man skurar golven, skämt och sido. Men nästan så, haha.




Såhär ligger Lucas och sover just nu. (han har ytterkläderna på sig för att jag inte ville ta av honom dom då han sov så sätt för då skulle han bara vakna och inte vilja somna om.)





Här har vi filmerna, tror han kommer att gilla "borta bäst men hemma värt" den är ju inte en sådan typisk tjej film som "all you've got" är. Men det är jag som hyr och han är såååå van, hehe.



Och självklart lite godis, själva pricken över i:et.

Kärringen förstör igen
2009-12-09 / 11:52:35 / Min vardag

Igår så hände det inte allt för mycket. Jag klev upp vid elva, medans mattias och lucas sov vidare. (mattias var ledig från boom igår.) Allafall så satt jag och kollade på one tree hill och gossip girl medans dom låg och sov. Vid ca halv 2 klev dom upp och det innebar att det var endast en halvtimme kvar till Anita (läs kärringen) skulle komma. Mattias skulle ju städa för henne, vilket skulle vara sista gången vi skulle visa något för henne men nejdå!! Då säger hon att jag ska tvätta med henne en gång till!!!!! Bara för att vi inte sorterade tillsammans (det har jag gjort innan hon kom för att slippa vara med hon så länge) och för att hon sa att det var så stressigt och så ska det ju inte vara. Är hon dum i hela huvudet?! Seriöst, jag har visat för henne att jag kan tvätta så dra åt helvete. Men jag har inget annat val än att tvätta igen, jävla kärring. Finns inte ord för hur mycket jag stör mig på henne. Hon behandlar en seriöst som om man vore ca 7 år eller något. Så där förstördes min dag. Efter att hon och Mattias farit (mattias skulle ut på en jobb på sundskolan) så var jag bara hemma, lekte lite med lucas och kollade på tv typ..


Allafall idag så klev jag och lucas upp vid 10, halv 11 nångång och nu ligger han och sover igen. Ska kolla på 90210 och sedan ska jag och Lucas ner på stan. Vid halv 3 ska vi träffa Angelica och hennes dotter Ebba som är ungefär 2 månader yngre än Lucas tror jag. Sen efter att vi träffat dom ska vi hem och sedan fara och handla med mamma.

Återkommer senare.




är dom inte lika så säg? Mattias försökte göra samma min som Lucas.

You can do it if you really want to.
2009-12-07 / 23:09:13 / Min vardag

Idag så började dagen med att jag och Lucas klev upp vid halv 11 ungefär. Lekte lite med Lucas och sedan åt jag frukost. Efter frukosten blev Lucas trött så han fick lite mat och sedan somnade han. Jag började städa lite grann och så sen blev det bestämt att jag skulle fara in till stan och köpa lite mat och belysning till granen. Sagt och gjort. Har inte gjort allt för mycket idag förutom att varit en snabbis på stan och sedan varit hemma och fixat lite och donat. Har inte direkt gjort så mycket hemma heller fast lite har jag fått gjort iallafall, hehe.
Lyxade till dagen med att äta fläskfilé och potatisgratäng för vi är så grymt less på makoroner och allt sådant.


Kommer nog inte börja träningen förns efter nyår, fick inget gymkort i födelsedagspresent (nog för att jag kunde ha köpt ett då men) men jag kommer få det i julklapp, har flörtat lite med mamma så jag vet helt säkert och jag är så dålig på att gå ut och gå när det regnar så att gå på gymet är mycket bättre, plus att Lucas kommer vara äldre så det blir lättare. Jag längtar för jag ska bort med magen jag har fått och lite där till. Så jag hoppas det kommer bli bra. Jag ska fixa det, jag måste fixa det så är det bara, vill få bättre självförtroende än vad jag har nu.

Allafall nu ska jag kika runt på internet, läsa lite bloggar och så sedan ska jag nog sova.



Gårdagen
2009-12-06 / 21:29:41 / Min vardag

Går kvällen var rolig. Fast blev dissad som vanligt, vad är det med så kallade kompisar som säger att dom ska med ut men sen helt plötsligt inte? Särskillt när dom säger det i sista sekunden. Själv så tycker jag att det är riktigt dålig stil. Varför ens säga att man ska med om man ändå inte vet riktigt säkert? Då är det väl bättre att säga att man inte vet och kan höra av sig. Blir så grymt irriterad på sånt där. Jag dög absolut inte när jag var gravid för då kan jag ju inte dricka mig full varje jävla helg, jag ska fan skita totalt i er, jag orkar inte bry mig längre. Jag har min familj och det räcker för mig gott och väl. Nu lägger jag ner det här, jag orkar inte kämpa när ni inte ens verkar bry er. Bara ni mår bra så spelar det ju ingen roll, eller hur?! Jävla idioter är vad jag kallar det iallafall. Ursäkta ordspråket men blir bara så jävla förbannad. När man har varit så pass bra vänner så ska väl inte det sluta bara för att jag växer upp?! Bara för att jag inte knullar runt och tror sig vara någonting hela tiden, tror sig kan fixa allting. Jag skiter i det här nu, vill ni någonting så far ni höra av er, jag tänker då fan inte göra det igen, ett jävla stort misstag att ens försöka.

Aja nu till saken. Vi for till Veran i docksta igår. Var där kanske vid halv nio, nio eller någonting sånt. Hade det riktigt trevligt där. Mamma kom och hämta oss vid tolv (mig, mattas och veran). Vi skulle in på framnäs men kom inte in för att det var fullt, så vi gick till max och käkade istället. Sedan så ringer mamma och Lucas vägrar äta och har bara sovit 40 minuter på ca 9 timmar så vi fick skjuts hem och sedan kom mamma med Lucas, allt var lungt. Han somnade och det var ingen fara. Men jag hade kul och det skönt att komma ifrån "verkligheten" ett tag.


Nu ska jag fortsätta se på filmen på 3:an.

If you really want something, you can't have it.
2009-12-05 / 14:08:19 / Min vardag

Så frukosten satt fint, nog för att det ett litet tag sedan som vi åt men iallafall. Just nu så skulle jag egentligen behöva diska, men det är stort berg inne i köket med disk och när man ser den då ångrar man sig också går man och sätter sig här istället haha. Men ska försöka få bort det innan vi far ut íkväll. Vi ska ju nämligen ut ikväll och roa oss, jag kände att det behövde jag och såklart så ställer min kära mamma upp. Tur att hon förstår iallafall att man behöver lite tid för sig själva ibland och bara "glömma verkligheten" en stund. Inte som vissa andra som säger att man inte ska få roa sig då man har barn, men varför skulle man inte få? Livet är inte över bara för att man skaffar barn, livet har just börjat! Allafall, just nu så vet jag bara att det är jag, Mattias och Nathalie ska ut men det blir säkerligen fler. Det återstår att se, annars så gör det inte så mycket om vi bara förfestar för man träffar ju sedan mycket folk ute på krogen.

Mattias kommer hem om ca 2 timmar, mer eller mindre. Ska bada Lucas också för det behöver honom nog för att verkligen hatar att bada! Så fort man her ner tån i vattnet så skriker han verkligen! Men han behöver verkligen ett bad för han är så skitig och luktar kräk, haha. Sen ska jag försöka hinna hoppa in i duschen jag med så jag har det gjort innan Mattias kommer hem kanske. Mitt hår torkar så in i nordens segt! Och jag har ingen hårtork hemma eller så ska försöka "sno" en av mamma för om jag kom ihåg rätt så har hon två.

Föresten vad ska vi äta idag? tror vi knappt har någon mat hemma, eller jo någonting har vi men man "måste" ju lyxa till på lördagar och fredagar. Igår var vi ju och åt på marco polo och vi tog en kebabbåt var och den är så himmelsk god! Så vad ska vi lyxa på med idag då? Jag vette tusan får hitta på något. Kanske Mattias har någon bra idé annars får det bli korv och makaroner för det vet jag att vi har hemma, haha.


Nej nu ska jag ta och göra någonting nyttigare, bjuder på nån bild från dopet.










If you really want something, you can't have it.
2009-12-05 / 12:17:13 / Min vardag

Idag så började min dag med att Angelina och Lucas var vaken vid 7 på morgonen och båda var väldigt pigga. Huh?! Lucas som aldrig brukar vara pigg klockan 7 på morgonen men låg nu och tala hur högt som helst och var på topp humör. Allafall jag gick ut i vardagsrummet och satt på en film som Angelina och Lucas låg och titta på. Vid 8 så ropade Angelina och Lucas började vi otålig så jag tog honom och matade honom sedan så somnade han om och även jag. När jag och Lucas kliver upp vid 11 så ligger Angelina och sover, hehe. Och hon vakna bara för nån minut sedan. Så nu ska vi snart äta lite frukost så vi får någonting i magen. Sedan så kommer mamma hämta Angelina och Lucas vid halv 7 tiden efter att hon varit på hockeyn. Så ska jag och Mattias dra ut och ha lite kul, kan behövas ibland.


Igår såg jag på Idol och blev lite sur över att Tove inte kom vidare men det är som det är. Nu hoppas jag på att Erik vinner för han har verkligen grym röst enligt mig, äkta rockrösten <3 Innan jag träffade Mattias så lyssnade jag verkligen bara på hip hop och R&B och kunde absolut nästan inte lyssna på rock. Men nu (Mattias älskar rock för er som inte vet) så älskar jag rockröster inte så här skrikiga för sånna klarar jag verkligen inte av för jag måste kunna höra texten dom sjunger för att jag ska kunna lyssna på låtar. Allafall Erik har en typisk rockröst som jag ääääälskar. Så ja nog om idolsnacket, jag vill att erik ska vinna haha.

Nej nu ska jag ta och få i oss lite frukost så min mage slutar kurra någongång.

You all need it even if it feels like you don't.
2009-12-04 / 11:14:10 / Min vardag

Lucas ligger just nu och sover och jag sitter här. Ska ta och äta frukost snart tänkte jag. Sedan ska vi in till stan för att handla lite mjölk och så. Skulle egentligen bara behöva vara hemma eftersom Lucas är så pass förskyld men vi behöver mjölk så vad ska man göra. Får hoppas att det inte blir värre bara. Annars så ska jag lätt se på idol ikväll samt så kommer min lilla syster Angelina hit efter hon har varit på kalas och ska sova över här. Det blir mys. Mattias jobbar hela helgen så han får man inte så mycket syn av nu för tiden, hehe. Fast det är hans sista dag på praktiken nu och sedan jobbar han bara extra lite nu kommer jag få se han mycket mer! Nog för att jag vill att han ska få jobbet och inte bara extra men skulle ju ljuga om jag inte önskar att han var med mig 24/7. Är ju hyffsat van med det än att han är borta från ca 09.30-18.30, ibland tillochmed till 19.40 på kvällen. Så honom saknar jag. Samt att vi har eller rättare sagt jag har skämt bort Lucas så han vägrar sova själv på nätterna och då blir det så att han lägger sig inte och sover förns jag gör det så jag och Mattias får ingen egentid med varandra så det ska bli ändring på. Men nu då han är så förskyld så får han ligga i mammas famn och sitta i mitt knä. Det tycker jag tillhör då småbarn är sjuk, man vet ju aldrig hur länge man får mysa med han sådär, snart så är han tonåring och är nästan inte ens hemma. Haha det går fort.

Imorgon ska jag ut, känner att jag behöver komma bort lite från verkligheten och unna mig själv lite. Man behöver en liten paus nu och då för att orka med, eller jag behöver det iallafall. Som tur är har jag min moder som alltid ställer upp för mig och det uppskattar jag verkligen, vet inte vad jag skulle göra utan henne. Får se om Mattias följer med, han jobbar ju helgen som sagt så vi får se hur han gör.


Nej nu ska jag ta och fika och göra mig klar.


Lite dittan och dattan
2009-12-03 / 18:39:01 / Min vardag

Hejhej, egentligen så ska jag städa istället för att sitta här men jag känner ingen ork. Jag har inte så mycket att städa egentligen utan bara lite sakor att städa undan sedan dammsuga och torka golven för att sedan julpynta granen lite. Men som sagt har ingen ork till det, har inte ens ork till att laga mat så jag ska flörta lite med Mattias när han kommer hem och kolla om vi kan äta ute någonstans, hoppas! 

Idag har jag och Lucas bara varit hemma för han ha blivit förskyld. Det låter som han snarkar då han andas stackarn. Har försökt att städa från klockan 11 idag men har inte gått så bra. Men diskningen har jag fått bort iallafall så det är väl ett plus. Jag som brukar städa allt när jag väl kommit igång men inte idag inte.
Vi trodde att Nelly (våran katt) hade blivit rävmat eftersom hon inte kom då vi ropade på henne och var borta nästan två dygn tror jag. Men vi hade fel (som tur är) och nu är hon hemma igen, skönt. Har hört att katter bruka vara borta sådär när dom är i löpen för att hitta sig en pojke så med lite tur så får vi kanske kattungar. Det hoppas jag på iallafall hehe. Så nu ligger hon här i vardagsrummet och myser på Lucas filt medans Lucas ligger på golvet och "kollar" på barnprogram.
Jag måste verkligen skärpa mig. Vräker i mig godis och allt förbannat var och varannan dag, inte kommer jag att få bort min mage om jag håller på så?! Så från och med nästa vecka blir det inget godis eller något liknande och ut och gå varje dag plus att äta rätt så ska vi se vart det leder någonstans. Hoppas bara att jag klarar det. Vill verkligen få bort den här magen och få tillbaka min gamla kropp eller ännu bättre få en helt "ny" kropp.
Jaja jag återkommer senare eller imorgon, jag tror Lucas har fått feber. I hope not.

Dopet 28 November
2009-12-01 / 22:30:41 / Min vardag

Okej, vad har hänt? Jo det var som sagt dop i lördags, Lucas döpte sig såklart. Lucas Kenneth Enar Edlund ska han heta, Lucas för att det var det namn vi fastnade för, Kenneth efter Mattias pappa, Enar efter Mattias farfar och Edlund efter Mattias. Vi lyckades på något vänster he på dopklänningen fel håll, haha. Men det gick bra ändå och när dom skulle fota oss så ändrade vi så att dopklänningen var på rätt plats. Efter det så hade vi hyrt en lokal "vårblomman" och fikade och öppnade doppresenter. Han fick sammanlagt 600 kr, 3 olika tallrikar med bestick och muggar, två haklappar, ett fotoalbum, en leksak, en fotoram, kläder och två spargrisar. Jag hittar inte sladden till kameran så det få bli bilder senare. Emelie sjöng på dopet Shirley Clamp - Det är du. Tyvärr så filmade vi det inte men grymt fint sjöng hon iallafall! På kvällen så for vi till Mattias bror Andreas och såg på hockey och till min förvånad så vann Modo, 4-1 blev det. Vilka dom spela mot kom jag inte ihåg tror det var rögle, men så inne är jag inte i hockey.

Hm, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men jag återkommer imorgon det lovar jag denna gång. Godnatt.

oj, det var ett tag sedan nu, återkommer senare :)
2009-12-01 / 18:37:14 / Min vardag

oj, jag som lovat att skärpa mig och det var över en vecka sedan. Hmm, ska ta och göra lite middag nu och så men lovar att jag skriver senare. Har ju varit dop i helgen och så, så skriver hur det gick osv lite senare :)

RSS 2.0