VAD BLIR DET FÖR MAT?
2010-03-31 / 17:59:04 / Min vardag

Jag sitter här vid datorn, lyssnar på lite musik. Känner mig grymt hungrig och funderar på vad jag ska laga för mat men känner mig inte sugen på någonting förutom en pizza eller en hamburgare, haha! Får se hur det där blir, skickade ett sms till Mattias och frågade vad jag ska göra för mat men han har inte svarat, hoppas han gör det snart så jag kan börja med maten. Allafall skulle ju egentligen till stan idag men det blev inte så för att jag skulle lämna in papper till försäkringskassan men behövde även Mattias underskrift så det får vänta till imorgon då Mattias är ledig. Nathalie kom hit en sväng och jag färgade hennes hår, skulle bli svart men blev svart/blått/ lila ungefär, hehe. Så spelade vi lite Wii, satt och snackade och sen for hon hem, hon skulle beställa kebabrulle så jag skyller på henne att jag blev sugen på hamburgare och dylikt. Lucas ligger och sover, måste väcka honom efter att jag skrivit klart så han somnar i tid ikväll.


GODMORGON VÄRLDEN
2010-03-31 / 08:41:35 / Min vardag

Godmorgon!

Idag så klev jag upp strax före åtta och Mattias hade redan gått till jobbet eftersom han började klockan åtta (!) idag och slutar inte förns klockan sex. Jag hann inte klart med städningen och dylikt igår så jag ska fortsätta idag, måste även in till stan för att köpa mat till Lucas. Annars händer det inte allt för mycket. Igår så kom även mina systrar på besök ett litet tag.


Tankarna flödar.
2010-03-30 / 11:30:45 / Mina egna ord, mina känslor.

Jag sitter här och lyssnar på musik och ska snart och ta tag i lite städning och diskning. Känns inte så lockande men något som såklart måste göras. For på Ö&B igår med Helena och gjorde lite fynd, mest så var det godis och så, haha! Har inte tagit tag i att äta nyttigt och skit ännu men vafan, jag har nästintill gett upp, ska försöka ta nya tag. Vi skulle vara borta en liten stund också for vi en sväng på Rusta också så jag passade på att springa in på Willys och då vi kollade på klockan så var den halv sex, vi hade alltså varit bort i lite över 2 timmar. Fick oss en liten chock då det kändes som vi varit borta 1 timme kanske. Men ingen skada skedd.




Jag sitter här och skriver mening på mening men suddar ut det för att jag inte tycker det ser bra ut eller för att jag inte alls vet vad jag ska skriva. Jag är så otroligt less på oss så kallade människor, alla klagar på att dom är less på folk som ljuger och går bakom ryggen på en men alla gör det ändå. Alla går bakom ryggen på någon, alla ljuger så vi har egentligen ingenting att klaga på. Vi klagar då det är någon som har gjort så mot en själv men inte då man själv gör det. Alla människor är dubbelmorala. Sedan jag bråkat med mina två närmaste kompisar så känns allting värdelös. Nu bråkar vi dock inte men vafan bråkar vi om? Jo att den ena ha svikit den andra medans den andra har gjort precis samma sak. Varför ens säga någonting elakt mot en ifall man är vänner? Jag sitter här och tänker på vilka som är mina riktiga vänner och kommer fram till J och H. Men J, om du inte väljer mellan pojkvän och vän så ska du väl kunna prata med vännen än fast du är med din pojkvän än om han inte gillar din kompis eller är sur på henne/honom. Han får bli sur, han får fan bli vad fan han vill. Jag tänker inte ha föreseénde för det längre, jag bryr mig inte om han har lätt att bli på dåligt humör eller om han blir på dåligt humör för att han inte har rökt på ett tag, han har endå ingen anledning till att bli sur på varken dig eller på någon annan. Jag vet att du älskar honom och förstår att du vill kämpa för erat förhållande, det skulle jag också vilja. Men om du fortsätter att gå efter hans vilkor hela tiden bara för att han blir sur så kommer jag inte finnas tillslut och det vill jag inte. Jag har haft föreseénde så himla länge men sen jag fick höra att jag "förstör" erat förhållande och sen i lördags så tänker jag inte ha det längre, för han uppskattar det inte ens.

Så J, om du läser detta bli inte sur på mig, jag skriver det för att jag inte kan få ut det i ord till dig, jag har lätt för mig att skriva ut på detta vis och det vet du. Och om du läser detta kan du be din pojkvän läsa det jag skriver här nedanför.


R: Det som hände i lördags, tänker jag inte be om förlåtelse för. Du kan va sur på mig hur länge du vill men jag gjorde inget fel. Jag sa vad jag tyckte och tänkte och jag står för det idag än hur full jag var så vet jag exakt vad jag sa och inte. Du kan inte anklaga mig för någonting då du inte vet mycket om mig eller om min bakrund. Du kan inte sitta och säga att jag inte vet ett skit. Eller jo, förlåt det kan du. Jag vet inte ett skit om vad du har varit med om och inte, jag kan bara föreställa mig. Men jag vet vad jag själv har varit med om så har ingenting att anklaga mig för. Att jag försökte diskutera med dig och att du inte ville är väl ingenting att bli sur över egentligen? Jag kan fullt ut förstå om du inte vill diskutera, det gör jag. Det är just på hur sättet du sa det på, sättet du betedde dig på. Det kanske funkar på J, men hon är för snäll. Just nu skiter jag ifall ni bli sur över vad jag skriver just nu för jag vill bara ha det sagt och jag vet inte ens om ni läser det här men det märker jag väl. Jag anser att jag inte har någonting att be om förlåtelse för, för jag tycker jag inte har gjort någonting fel, jag sa vad jag tyckte och tänkte. Så om du så tycker att jag ska be om förlåtelse så ska du ha en bra anledning till varför jag ska göra det, för jag kan då inte hitta den. Isf är du skyldig mig en ursäkt också.





There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb


Bloggtorka
2010-03-30 / 09:58:47 / Min vardag

Godmorgon!

Klev upp vid klockan nio ungefär och Mattias drog på jobbet nästan precis då jag klev upp. Lucas ligger just nu och sover och jag ska snart se på gossip girl. Fick hem min hårförlängning igår så jag började sätta in den igår men är fortfarande inte riktigt klar, har några slingor till att sätta in. Nu har vi även betalat för kryssningen och ska väl så småning om boka resan dit ner och hem också. Katterna har lärt sig att gå på lådan nu vilket känns förjävla skönt! Var jävligt less på dom ett tag. Idag lär det inte hända allt för mycket, ska städa undan lite i sovrummet som jag sket i att städa igår och ska väl kanske rensa bort lite inne på toan och så, annars händer det inte allt för mycket.


Min sambo är bäst.
2010-03-27 / 14:02:51 / Min vardag

Hej!

Kom hem för lite mer än en timme sedan. For ju som sagt till Lovisa igår, Jessica skjutsade mig både dit och hem, tack! Hade det väldigt trevligt, lekte lite med barnen, la dom för kvällen, kollade på tv och spelade lite kort. Sen gjorde vi inte så mycket mer, snackade lite anmällt, men måste göras om! Lucas håller även nu att på att få tänder, då jag känner "taggarna" i underkäken, spännande!


Ikväll så ska jag till Jessica och fira henne som fyller 19 år imorgon! Ska dricka lite öl, spela lite spel och ha det väldigt trevligt. Har precis lagt Lucas och ska nog ta och städa undan lite och underlätta det för Mattias som sa att han skulle storstäda ikväll. Tycker att han ska behöva göra allting och plus att det stinker i lägenheten! Jävla katter säger jag bara, blir så jävla less! Hur fan ska dom lära sig att gå på låda? Måste köpa nån spray eller liknande..

Nej nu ska jag ta och röjja undan så mycket som jag orkar och så mycket som Lucas tillåter mig.


dyster morgon
2010-03-26 / 11:43:29 / Min vardag

Hej!
¨
Idag har jag varit uppe sedan klockan sex, eller låg kvar i sängen tills klockan sju. Sedan dess har jag inte gjort mycket alls, kikar runt och kollar om det är någon som är snäll att skjutsa till Bjästa så jag kan hälsa på Lovisa och hennes grabb Benjamin, ska bli väldigt roligt med tanke på att jag aldrig träffat benjamin och han är över ett år ju! Allafall sitter och väntar på att Jessica ska höra av sig så jag kan få veta om hon kan skjutsa eller inte. Annars händer det inte så mycket intressant.


25 Mars 2010
2010-03-25 / 13:06:41 / Min vardag

Ingen magsjuka verkar vara på gång så det känns väldigt skönt. Tydligen så var bara vår föräldrapenning till den 7:e mars än fast jag och Mattias är helt säkra på att vi förlängde det! Allafall Mattias är nere i stan och fixar det nu så att det ordnar sig. Lucas ligger just och äter och jag tänkte kolla på 90210. Jag och Lucas är väldigt förskylda samt en hemsk hosta. Mattias däremot har klarat sig utan eller lite snuvig är han men inte så farligt.


Hatar att vara sjuk
2010-03-24 / 19:53:14 / Min vardag

Halloj!

Idag så följde jag med Jessica hem till henne för att baka, Lucas följde även med så Mattias fick vara hemma och bara bry sig om sig själv. Kom hem strax efter fem och vi alla har ju åkt på någon slags förskylning, väldigt jobbigt! Jag känner mig även illamående och känslan att spy kommer allt närmare och Mattias är dålig i magen, jag ber till gud att det inte är magsjuk! Jag hatar verkligen att kräkas, det värsta som finns plus att jag absolut inte vill att Lucas ska bli smittad av magsjuka, det kan han mer än gärna klara sig utan!

Imorgon ska vi betala för kryssningen och min syster ska även med, blir väldigt roligt! Fick pengarna av hennes pappa idag för att dom for till fjälls ikväll. Det börjar närma sig. Känns väldigt nervöst med tanke på att både Mattias och min syster ska få träffa min släkt från pappas sida för första gången. Det är enbart en av mina vänner som har träffat min pappa. Men det går nog bra, bara dom förstår hans humor och alla andras, haha! Det går nog skit bra, fast jag tror inte min pappa skulle följa med på kryssningen men vi lär nog träffa honom endå.

Nu ska jag sätta mig i soffan i hopp om att inte kräkas.


Åtta månader igår
2010-03-24 / 08:19:43 / Min vardag

Godmorgon!

Var ett litet tag sedan jag skrev men jag har inte orkat, hehe. Men igår så for jag en sväng med Jessica och Jenni och kollade på då dom gjorde sitt skolarbete om jordbruk. Blev lite rädd i lagårn att dom skulle skita ner mig då Jessica sa att ibland kunde det spruta på väggarna! HAHA! Så har vi blivit förskylda här hemma, Lucas näsa bara rinner av snor och när han andas så hör man hur mycket snor han har i näsan. Just nu håller han på att gå i gåstolen för fullt, Mattias ligger och sover som jag tycker han förtjänar mycket väl. Lite senare idag så ska jag fara till Jessica och hjälpa henne att baka. Känner att jag har lite ont i halsen så ska nog ta och köpa lite halstabletter, om vi inte kanske ha hemma sen Mattias köpte förut. Allafall, så händer det inte så mycket, imorgon ska vi betala kryssningen till min faster så då är vi ett steg närmare stockholmresan och Helsingfors.

När Lucas var nyfödd så märkte dom att en av hans testiklar inte riktigt hade gått ner i hans pung och vi va och kolla upp det och skulle på återbesök då han var runt 8 månader. Vi har nu fått hem en kallelse om att vi ska vara där den 21 April alltså då han nästan är 9 månader. Så får hoppas på att den ha krypit ner och att han slipper opereras sedan vid 1 årsåldern. Den tanken gillar jag absolut inte.

Föresten igår var det den 23:e vilket innebär att Lucas blev hela åtta månader igår! Min lilla grabb börjar bli så stor.


Dessa söndagar
2010-03-21 / 11:05:27 / Min vardag

Godmorgon!

Tog mig en liten sovmorgon då Mattias klev upp med Lucas i morse. Jag vaknade för en timme sedan och har nästan precis ätit frukost. Mattias står i duschen och ska snart fara och jobba, sen är han ledig tills på fredag! WOHO säger jag och Lucas på det! Ska bli skönt att ha han hemma så pass länge. Sen imorgon ska jag tilll tandläkarn igen för att göra någonting, kom inte ihåg vad det hette, hehe. Men allafall ser inte framemot direkt, men sånt som måste göra tyvärr. Ja, Lucas har precis somnat och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.


Hemkommen från Ulf.
2010-03-20 / 22:27:44 / Min vardag

Har nästan nyss kommit hem från Ulf efter ha firat min bror & syster. Sitter nu och väntar på att Mattias ska komma hem eftersom han åkte med Lilian för att Tobias skulle åka med oss. Men då vi hade farit fick jag ett samtal av Mattias, dom hade krockat med en ambulans. Jag fick panik men han sa att det har gått bra och att Lilian höll på fylla i några papper och att han inte riktigt vet hur länge det kan ta innan han kommer hem, så som tur är gjorde ingen illa sig! Vill inte gå och lägga mig förns jag har honom vid min sida, så att jag ser att han är okej, plus att jag hatar att sova ensam och jag har svårt för att somna om Mattias inte är i närheten. Allafall, vi hade det väldigt trevligt hemma hos ulf, blev fika, alkohol och massa prat. Jag drack bara dricka för jag känner mig redan knäckt efter att ha varit uppe sen klockan sex imorse. Så pratade jag lite med Ulf om Stockholmresan eftersom att min syster Evelina kanske ska med, får hoppas att hon får skulle vara roligt om hon följde med. Sen har ju hon aldrig träffat min släkt från pappas sida, inte min pappa heller för den delen. Fast jag tror inte han kommer följa med på kryssningen.

Nu ska jag sätta mig och spela lite Wii och invänta att min man ska komma hem.


Ren och fin.
2010-03-20 / 16:33:18 / Min vardag

Nu har jag och Lucas duschat och det gick väldigt bra! Förutom att Lucas är lite rädd för vattnet men till slut så. Annars sitter vi och väntar på att min mormor & morfar ska komma och hämta oss så vi kan fara och fira min bror & min syster. Mattias stannade kvar på jobbet en liten stund längre och går hem till Ulf senare så att han är där vid 5. Annars så gör vi inte så mycket, Lucas håller på att kolla på då katterna leker och jag sitter här och nördar som vanligt.


Ingenting vettigt.
2010-03-20 / 13:47:05 / Min vardag

Lucas ligger och sover, jag börjar känna av att jag varit vaken sen klockan sex. Jag ska snart ta tag i att dammsuga och skruva golven. Jag har stor lust att slänga ut katterna genom fönstret för att dom skiter/kissar överallt! Jag har extremt tråkigt. Mattias slutar inte förns fyra. Vi ska inte till min syster förns fem. Jag sitter och vräker i mig godis och dricka.

Ja det är väl så det ser ut, hehe. Finns inte allt för mycket att göra förutom tråkiga saker som jag inte riktigt och orkar ta tag i ännu, plus att jag måste duscha. Också måste jag bada Lucas, eller han kanske ska få duscha med mig? Få se vad som bli lättast helt enkelt.


GÄSP
2010-03-20 / 07:14:59 / Min vardag

Godmorgon!

Lucas bestämde sig för att vakna sex än en gång. Så ja jag har varit nu upp i lite över en timme och han springer runt i gåstolen pigg som en gris! Känner mig faktiskt inte så trött. Låter Mattias sova ut en stund innan han ska jobba. Viktigt att han får sömn, känner jag mig trött kan jag bara gå och vila då Lucas ska sova, inte svårare än så. Idag så fyller min lilla syster Evelina 14 år, Grattis! Min bror Tobias fyllde även 20 år igår (grattis) men vi får dom båda idag. Så vi ska till Evelinas pappa efter middagen tror jag.

Lucas lyckas alltid få tag i tvdosan och sätter jämt på tv:n på morgonen, går runt i sin gåstol och tittar på tv lite nu och då, min sötnos. Allafall jag har inte så mycket och skriva nu såhär på morgonkvisten.


THE TRUE
2010-03-19 / 23:18:56 / Vem är jag?

20 sanningar om mig.

1. Jag har svårt att tala om känslor.

2. Jag älskar att dansa/sjunga.

3. Min förebild är min mamma.

4. Jag har aldrig testat knark.

5. Jag har fobi för fötter.

6. Jag avskyr min kropp.

7. Jag föder hellre barn än att fara på efterkontroll hos
barnmorskan än fast jag vill se om allt står rätt till "därnere"

8. Jag har alltid velat bli en såkallad "ungmamma".
Alltså jag har alltid velat ha barn ung inte för ung.

9. Jag tyckte jag var cool då jag började röka.

10. Jag vill börja i skolan igen.

11. När jag är på dåligt humör städar jag.

12. Jag tycker om att skriva dikter.

13. Jag har skrivit "kärleksbrev" till Mattias för
att på något sätt försöka förklara min kärlek till
honom i ord men orden är aldrig starka nog.


14. Jag kan inte laga mat om det inte är rent i köket.

15. Jag är mycket för att skriva ner mina känslor osv därav skaffade jag bloggen.

16. Jag har aldrig "vågat" prutta/rapa/äta (vara mig själv helt enkelt) inför någon kille än Mattias.

17. Mattias var den första killen av dom jag varit tillsammans med
som jag någonsin tagit hem och förblir den sista.

18. Jag är väldigt känslig.

19. Jag är rädd för att ta körkortet (haha)

20. Jag berättar allt för min mamma.


STAN & FIKA
2010-03-19 / 17:56:35 / Min vardag

Jag stod och diskade tidigare idag då jag fick sms av Helle som undrade om jag och Lucas hade lust att följa med och fika och visst hade vi det. Så hon kom precis då jag hade diskat färdigt och Lucas fick även en jätte fin dress av Helle med familj, tack så mycket! Sedan så for vi till Mattias jobb för han hade mitt bankkort och sedan till stan och tog en fika. Efter att vi fikat och pratat ett tag så for vi på hemma kväll och jag hyrde 3 filmer och köpte lite godis, kommer inte ihåg vilka jag hyrde riktigt, hehe. Allafall kom hem för ett litet tag sedan och känner mig inte alls hungrig, åt wraps på stan som alltid haha. Så ska samtala lite med Mattias för han lär ju ska vara hungrig. Annars så ligger Lucas på en filt på golvet och äter och jag sitter här och nördar. Vi ska nog ta och busa en stund alldeless strax. Måste bli bättre på att knäppa bilder (som jag alltid säger) men det känns som det är trist att bara läsa hela tiden så jag säger det än en gång, ska försöka skärpa mig.


MORGONPIGG SON
2010-03-19 / 11:05:29 / Min vardag

Godmorgon!

Lucas har fått för sig att vakna vid 6 tiden på morgon vilket jag och Mattias inte är så pigga på, hehe. Men vi tog över honom till våran säng och lät honom sitta mellan oss och leka medans vi kunde ligga och dra oss lite. Sedan kom Jessica och hämtade upp mig och skjutsade mig till stan så jag kunde köpa kattmat, mjölk, smör osv. Så var Jessica snäll och skjutsade Mattias till jobbet. Lucas har precis vaknat efter att ha sovit 1½ timme och sitter nu och leker med sina leksaker medans jag sitter här.

Idag ska jag och Lucas städa undan lite grann måste nog skura golven eftersom kattungar ska kissa/skita överallt och vi försöker få dom att gå på kattlådan. Så har vi samlat på oss lite disk såklart och i sovrummet har vi kläder liggandes. Jag förstår inte hur vi lyckas, vi städar och städar sen typ dagen efter så ser det förjävligt ut igen, puust. Måste verkligen sluta vara så lata, haha!

Igår så följde jag ju med Jessica då hon fyllde i sin tattuering, det tog 2 timmar för att hon inte hade fyllt i den någonting sen hon gjorde den, alltså över 1 år sedan. Så jag var hemma vid 10 och åt middag då! Sedan blev det sängen vid tolv.


Idag ska jag och Mattias ha en riktig myskväll. Han ska köpa ljus från BOOM och så ska vi tända massa ljus, äta lite gott och bara mysa. Det behöver vi. Annars händer inte så mycket mer idag förutom lite vardagsgöra som är så roligt, hehe.


JAG ÄLSKAR DIG.
2010-03-18 / 11:18:38 / Mina egna ord, mina känslor.

Jag vet att jag är ingen klippa. Jag vet att jag inte är den lättaste att ha hand om. När jag hamnar i mina mörkaste dagar så finns du fortfarande kvar hos mig. Du vet att jag inte klarar om att tala om det men du behöver inte säga någonting, du behöver bara krama om mig så känns allting så mycket bättre. Jag har sårat dig djupt och jag önska jag kunde förklara för dig hur jag känner och vad jag tänker, men just i mina mörkaste dagar kan jag inte. Jag vill inte tala med någon om det för att jag vet att det är ingen som kan hjälpa mig. Men du, du hjälper mig bara genom att titta på mig. Ingen kan säga att ett förhållande ska vara lätt, men man kämpar om det är värt det och du är värd mer än jag någonsin kan förklara för dig, men jag försöker. För att på något sätt få vad jag känner för dig i ord så försöker jag iallafall för att jag vill att du ska veta på ett ungefär. Jag är inte lätt att handskas med men du är den enda som har klarat det och jag hoppas på att du vill fortsätta än hur djupt det än är. Jag älskar dig mer än någonting annat på denna jord, jag är ingenting utan dig och utan dig skulle jag inte vara jag. Jag vill så gärna att du ska förstå mig och jag vill så gärna berätta, men jag kan inte. Men en dag då jag känner mig stark nog, ska jag försöka förklara för dig. Det sista jag vill är att såra dig och jag vill ditt bästa.




VARDAGSBABBEL,
2010-03-18 / 10:20:19 / Min vardag

Jag och Lucas sitter här i våran ensamhet och har nyss busat som aldrig förr. Just nu sitter han och leker med sina leksaker. Vi ska senare följa med Jessica till Sofie och även köpa mat till Lucas. Sedan längtar vi även till nästa vecka då Mattias är ledig nästan hela veckan, skönt. Vi saknar ju att ha honom hemma. Man märker även att Lucas inte alls är lika mamma kär längre som han var under tiden jag ammade. Vilket är både skönt för mig och för Mattias eftersom Mattias knappt fick hålla i honom då han var trött eller hungrig då var det bara jag som dög. Men nu så är han nästan mer pappakär än mammakär, haha.


Jag och Lucas sitter och dunkar nordman. Väntar på att Jessica ska höra av sig även Mattias. Finns inte allt för mycket att göra om dagarna. Föresten igår så ansökte vi om dagis till Lucas och vi hoppas på att få det som är precis vid min skola så att jag bara kan släppa av honom då jag far till skolan. Men dom som bor i stan har förträde eller vad man ska säga, men förhoppningsvis är det inte många som ansöker dit, hehe. Men huvudsaken det inte blir något fel så att vi står utan dagis då jag börjar skolan för då skulle jag inte veta vad jag skulle göra. Längtar tills jag börjar skolan så jag kan börja få en rutin om dagen och inte bara vara hemma hela dagarna. Det är faktiskt väldigt uttråkande i längden än fast jag har världens sötaste pojke som håller mig sällskap om dagarna. Men jag ska iallafall njuta så länge det varar för vipps så är jag i skolan och sitter där och ångrar mig om att jag sa att ville gå i skola, haha. Men en gymnasieutbildning ska jag ha iallafall. Måste ta mig till Bauer för att be om mina betyg så jag gå till park och söka till en linje. För jag har inte lust att göra om ämnerna jag gjorde klart på Bauer.

Nej nu ska jag sluta babbla på och ta mig och göra någonting.


STOCKHOLMRESA
2010-03-18 / 09:38:12 / Min vardag

Godmorgon!

Jag har varit vaken sedan klockan halv åtta ungefär och har ätit frukost med Mattias som har farit och jobbat för 45 min sedan ungefär. Igår så satt vi och planera resan inför stockholm. Vi ska ju nämligen fara på kryssning som jag nämnde tidigare och då ska vi ha betalt resan för kryssningen senast den 1 april och det börjar ju dra ihop sig nu. Så vi satt och kollade på hur vi skulle ta oss dit ner och vi vill ju helst inte ta bussen utan då tar vi hellre tåg men så kollade vi upp priser för flyg och det kommer kosta oss mindre än att vi tar tåg eftersom vi kommer få det billigare för att Mattias pappa har någon bonus och att vi är ungdommar och om vi bokar oss själva för sen ringer för att boka in Lucas då får vi rabatt på det också. Jag är inte så jätte duktig på att förklara men jag hoppas ni förstår. Så vi kommer nog att åka flyg dit ner vilket känns jätte roligt. Det var jätte länge sen jag åkte flyg och jag som åkte varje sommar förut typ, hehe. Men som sagt nu var det ett tag sedan. Vi kommer att behöva ta flyget från umeå för att det går inte något från övik genom SAS. Så jag ska höra med mamma eller någon om dom kan skjutsa upp oss för bussen känns inte så lockande att ta med en sådan packning. Allting känns väldigt bra nu och så fort vi får pengar så kommer vi boka.


Allafall idag så måste jag på apoteket för att köpa mat till Lucas då hans mat nästan är helt slut, sedan ikväll ska jag följa med Jessica då hon ska fylla i sin tatuering. Annars händer det inte så mycket som vanligt.


Känner mig pigg.
2010-03-16 / 08:03:27 / Min vardag

Godmorgon!

Lucas bestämde sig för att vakna vid sex idag, så det var bara att kliva upp och se nöjd ut. Vi har busat lite och för en liten stund sen blev han så trött så jag la ut en filt i vardagsrummet, gjorde lite mat åt honom och gav honom flaskan. Han kan nämligen äta själv nu och han är så duktig så! Han somnade på filten med nappflaskan i handen så skulle jag precis fota men nejdå då dör kameran. Så jag bar in honom till hans säng så han skulle ligga lite skönare.

Idag ska jag till tandläkarn och jag gruvar mig! För jag vet att jag kommer ha jätte många hål och det gillas icke. Jag slipper ju iallafall ta med mig Lucas dit och det känns skönt. Sen har jag fått ett paket av min farmor som jag tänkte gå och hämta ut efter tandläkarn, spännande!


STAN
2010-03-15 / 18:25:00 / Min vardag

Halloj!


Idag så hann jag inte blogga någonting imorse för att jag och Lucas for in till stan vid kvart i tio för att träffa Emelie. Vi började med att sitta på UH och snackade lite skit och så. Efter det gick vi runt och kika i affärer och Emelie hittade sig några fynd. Sedan gick vi på subway och åt. Efter det kikade vi lite mer i affärer, pratade och så. Vid tjugo över tre for jag och Lucas hem och jag har diskat, lagat mat och kikat lite dator. Lär nog inte hända så mycket mer idag, blir en lugn måndag helt enkelt. Precis som alla andra dagar, hehe. Ska väl försöka ta mig ork till att städa och så men får se hur det blir med det.


Nu har jag inte en sån glad pojk brevid mig så ska leka med honom tills det blir sängdags.


SÖNDAG = STÄDDAG?
2010-03-14 / 13:47:17 / Min vardag

Hejhej!

Jag har letat ihjäl mig efter Lucas tutte men hittar den ingenstans, helst spårlös försvunnen! Men han somnade medans han åt så det gick bra iallafall. Så har jag gått ner i tvättstugan och lagt in två maskiner som kommer nog vara klara när som helst, så har jag två maskiner till att lägga in har jag slut på tvätt för fem minuter, hehe. Jag tror min syster håller på att diska så jag låter hon göra det eftersom hon tycker det är roligt, fast jag kommer nog få göra om det igen med tanka på att hon är inte direkt så noga, hehe.

Idag kommer det bara bli en lugn dag, lite tv, kika lite dator och sådant. Leta efter Lucas tutte och med tur hitta den osv. Finns inte så mycket att göra på söndagar utan jag ser det mesta som en städdag faktiskt. Skulle behöva rensa lite viktiga papper. Till veckan är mina enda planer är att fara till tandläkarn, nog för att jag inte vill det för jag vet att jag kommer att ha femtiotusen hål. Jag tycker personligen att jag borstat varje kväll och allt det där men nej jag vet att jag kommer ha många hål. Haha nog om det.


Nu vaknade Lucas och jag ska ner till tvättstugan igen. Puss på länge


GODMORGON
2010-03-14 / 11:10:21 / Min vardag



Elller ja, jag vaknade för 4 timmar sedan men klev upp för 3. Har ju min lillasyster som är här och har sovit över så hon tog Lucas så fick jag sova en timme extra, väldigt skönt. Vi har ätit frukost och Lucas har även hunnit sovit en timme, han har sovit dåligt dom 2 senaste dagarna så får hoppas han sover bra idag. Mattias jobbar även idag fast bara 4 timmar. Ska ta och diska nu innan jag samlar på mig för mycket så att det blir för jobbigt, hehe.


LÖRDAGSGODIS
2010-03-13 / 14:28:11 / Min vardag

Vi har ännu inte gått på affären utan vi väntar på att Mattias ska sluta så vi kan gå och möta honom då så han får sällskap hem. Lucas har sovit ovanligt lite idag så han kommer nog sova gott i vagnen på vägen till affärn och förhoppningsvis hem också. Idag har jag tänkt att göra färskpasta (med skinka och nån smörja, haha.) och vitlöksbröd, mumma. Ska skicka iväg ett sms till mamma om hur man gör så jag gör rätt, hehe. Angelina busar nu med Lucas och han håller på att skratta som en tok. Annars så inväntar vi bara på att klockan ska bli 3 så att Mattias slutar och att vi kan gå. Det tråkigaste är att det ser ut att bli molnligt och jag hoppas det spricker upp igen, vill ju inte gå i regn/snö eller liknande.

Men nu ska jag ta och busa med min syster och min son.


SUNSHINE
2010-03-13 / 11:03:28 / Min vardag

Godmorgon!

Idag så tog jag mig en liten sovmorgon till halv tio och Mattias var uppe med Lucas. Åt lite frukost och mamma kom nyss hit med Angelina som ska sova här. Mattias åkte med mamma till jobbet så slapp han gå, inte för att man ska klaga på att gå i detta väder, men allafall. Ska ta och gå till affärn sedan för att köpa lördagsgodis åt Angelina. Annars händer det inte allt för mycket idag. Ska leka lite med syster och Lucas.


ENSAMHET
2010-03-12 / 23:08:49 / Min vardag

God kväll!


Jag sitter här i min ensamhet och funderar på vad jag ska hitta på. Skulle kunna gå och lägga mig men känner mig inte alls särskillt trött. Jag har sett på den nyaste "bring it on" filmen och tyckte den var riktigt bra, är en typisk tjej som gillar tjejfilmer, hehe. Så efter att jag sett den så skulle jag leta efter en annan typisk tjejfilm, resultatet blev inte lyckligt. Jag hittade någon (som jag inte ens kommer ihåg namnet på) som jag trodde skulle vara något sevärt men icke sa nice. Den var så overklig att efter 5 min ville jag inte se mer, så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på. Letade i en timme efter en sevärd film men vilken otur jag har. Alla filmer jag hittar som är typiska tjejfilmer (vill ha sånna som det utspelas i "high school" men varenda film verkar jag ha sett redan, haha! Allafall får väl försöka att komma på någonting vettigt att försöka fördriva tiden med. Både Mattias och Lucas ligger och sover.


Jag är otroligt less, jag vet snart inte ut eller in.


Städningen klar.
2010-03-12 / 18:24:56 / Min vardag

Hallå där!

Nu är jag mätt och belåten. Medans Mattias och Lucas var i stan så hann jag med att plocka undan i sovrummet, vardagsrummet, hallen, köket och sovrummet. Jag hann vika tvätten, rensa en av garderoberna och gick ner med det som inte var nödvändigt i förådet. Jag skrubbade badrummet från alla håll och kanter eftersom Nelly fått för sig att kissa/bajsa i duschen, vilket inte uppskattades av mig och Mattias. Jag har hunnit diska och dammsugit och skurat hela lägenheten. Oj vad mycket jag hunnit med tycker jag! Allting går så mycket fortare då man städar helt själv plus musik i öronen, hehe. Mattias lagade mat, potatis och torsk, hur gott som helst!


Ja jag har faktiskt bara städat sen jag skrev sist. Ungefär 4 timmar tog allt som allt. Känns skönt att det ser bra ut och att man äntligen har det överstökat. Jag har även bokat en tvätttid på söndag så vi inte samlar på oss för mycket tvätt, känner mig så duktigt. Nu börjar det dra sig mot att Lucas ska sova och jag ska bara lata mig resten av kvällen, det tycker jag att jag har förtjänat.


Kissie - angående unga mammor.
2010-03-12 / 11:59:32 / Min vardag

Nu har jag ätit frukost och Mattias och Lucas har även vaknat. Lite senare så ska Mattias in till stan för att göra lite ärenden, Lucas följer även med honom. Jag ska stanna hemma och passa på att städa då jag är "barnfri". Ska försöka göra bort allting medans dom är borta, lite skönare att städa när man är "barnfri" eftersom jag inte behöver "bevaka" Lucas så han inte gör någonting för busigt :).

Jag följer även alla stora bloggare och läste kissies blogg för inte allt så länge sedan och såg att hon skrivit ett inlägg om unga mammor. Personligen så tar jag inte åt mig, men det är fel av henne att resonera på ett sådant sett. Hon har ingenting att säga om saken förns hon själv har upplevt det. Dessutom så gör alla ett val här i livet och ingen väljer till att behålla ett barn och bli mamma/pappa utan att vilja det. Det kanske inte var planerat men det är ingenting man ångrar för det. Sen att hon bara skriver så för att tjäna pengar och få mer läsare är väl till en del sant men jag tror hon menar allting hon skriver. Allt hon skriver om feta människor och till unga mammor och allt sådant hon anser skriva bara för att provecera, hon gör ingen framgång i det hon håller på med. Som när jag kikar in på Kenzas och blondinbellas blogg så har dom alltid någonting på gång men kissies står kvar på samma plats som hon gjorde då hon blev "känd". Hon gör alla förbannad och förstör bara för sig själv. Det jag vill komma med detta är att: Ja, jag är en ung mamma men jag ser mig inte till att vara så himla ung. Jag har inte den bästa ekonomin men jag klarar mig gått och väl, jag skulle aldrig skaffa barn om jag visste att jag inte hade råd till det. Till skillnad från Kissie så tar jag ansvar och gör någonting med mitt liv istället för att göra så att alla hatar mig. Alla har rätt till en åsikt men det finns en gräns i det man säger. Man kan inte skriva vad som helst då man har en sån pass stor blogg eller du kan skriva vad som helst, men det beror alldeless på hur du skriver som. Så den dagen hon bestämmer sig för att växa upp och ta tag i sitt liv, göra någonting åt sitt liv så kommer jag skratta åt henne. Hon kommer stå där alldeless själv och ingen kommer att tycka om henne ifall hon inte skärper sig. Så, så länge hon inte inser fakta och skärper sig så kommer jag verkligen skratta åt den dagen.


OBOY VILKET VACKERT VÄDER
2010-03-12 / 09:51:15 / Min vardag

Godmorgon!


Måste börja inlägget med att säga: PUSS PÅ VÄDRET! Alldeless blå himmel och sol, kan ju inte bli bättre. Lucas bestämde sig för att vakna vid sex idag, men vi låg kvar och myste till 8 ungefär. Sedan har jag kikat runt lite på internet och Lucas har sprungit runt i gåstolen. Just nu ligger mina grabbar och sover och jag nördar dator som vanligt, hehe. Vet inte riktigt vad som händer idag men Mattias ska ner till stan en sväng vet inte riktigt om jag följer med eller om jag stannar hemma, troligtvis blir det tills att jag stannar hemma, känner inte riktigt för att gå på stan.

Tiden rullar på som vanligt och det börjar närma sig Stockholmsresan, vet inte riktigt om vi ska ta buss ner eller tåg. Skulle ju helst vilja ta tåg men problemet är ju att tåg är dyrare än buss. Men dom har väl inte direkt mikro på en ybuss? Tänkte vi måste ju kunna värma Lucas mat. Så ska söka vidare på det där för mer infomation.


Nu ska jag ta och äta lite frukost.


EN LAT DAG
2010-03-11 / 17:53:24 / Min vardag

Halloj!

Nu har jag varit och handlat och håller just nu på att laga mat. Kom hem med mer maträtter än vad jag skrivit ner så det känns alltid bra, haha! Det blir korv och potatissallad, inget avancerat men det orkade jag inte med heller, hehe. Lucas ligger och sover, igen! Han var så trött, inte för att jag kan fatta det eftersom han sov i nästan tre timmar innan vi for på affärn. Menmen, han lär ju säkert inte somna vid 7 idag eftersom han sover nu, men gör ingenting att han lägger sig liiiite senare. Annars ikväll så lär det inte hända så mycket, ska nog sitta och kolla på tv bara och kika lite dator. Mattias slutar om 10 min men lär nog inte vara hemma förns om en timme eller lite mindre med tanke på att han går, så for nog ta och äta i min ensamhet ifall inte Lucas vaknar. Är för hungrig för att vänta med att äta tills Mattias kommer, ha ju inte ätit någonting på hela dagen för att jag inte kännt mig sugen. Men nu ska jag sluta babbla och ta och äta!


LYCKAD KVÄLL
2010-03-11 / 15:10:16 / Min vardag

Hej!

Igår var jag som sagt ute på krogen, hade en väldigt rolig kväll med fint umgänge! Vi började med att vi for hem till Jessica, åt mat, fixade oss och gjorde även tårta. Vid 7 var vi klara för att åka vidare och vi for hem till mig en snabbis för att hämta mitt legg och även en kortlek. Sedan for vi till Frida för att sätta igång med att dricka. Vi spelade ölspelet och pratade på. Sedan så for jag, Jessica, Frida och Jenni ner till Olles och hade det väldigt trevligt! Även fast det var någon jag hade lust att slå till (men ingenting jag gör) så var kvällen lyckad! Jag kom hem vid 2 och käkade sedan gick jag och la mig. Hade turen att Mattias började inte jobba förns vid 2 så jag fick sova till tolv, hur skönt som helst! Dessutom är jag inte bakis, vilket känns skönt drack inte allt för mycket igår. Visst är jag lite seg men det blir jag jämt ovadsett hur mycket jag druckit.


Lucas ligger och sover och har gjort det ett bra tag nu, har knappt hunnit se honom idag! Min lilla ögonsten. När han vaknar ska jag slänga iväg ett sms till mamma så ska vi fara och handla. Jessica är dock mycket smartare än mig och handlar lite slisk dagen innan så att hon har dagen efter, haha! Fast i och för sig så behöver vi mat och dylikt så det var lika bra att jag inte gjorde det, men hedan efter ska jag defenitivt försöka vara lika smart som hon, haha! Men som sagt vart gårkvällen väldigt lyckat vilket känns extra roligt då man inte går ut särskillt ofta. Ska försöka skriva en matlista men tycker det är så otroligt svårt att komma på maträtter, haha! Nog för att jag känner mig väldigt sugen på något fett, som hamburgare eller någonting, så man kanske ska unna sig med någonting sådant idag? Vi får se vad jag hittar på, men nog är det allt tråkigt att skriva matlista men någonting som måste göras. Får hoppas på att min fantasi blir bättre så jag kan komma på många maträtter!

Men nu ska jag ta och skriva denna matlista och sedan vänta på att Lucas vaknar så vi kan fara och handla.


SNÖ & REGN
2010-03-10 / 10:12:50 / Min vardag

Godmorgon!

Idag så vaknade Lucas vid 7 men jag fick honom att somna om till kvart över åtta. Sedan så satt han och lekte i våran säng och jag låg och drog mig till tjugo över nio, haha! Sedan så klev jag upp och Mattias ligger nu kvar i sängen och matar Lucas medans jag sitter här och nördar dator. När jag klev upp så spöregnade det ute och nu helt plötsligt snöar det? Usch, det behöver inte snöa längre utan snön ska bort, bort, bort! Allafall vid kvart i två så tar jag och Mattias bussen in till stan för att möta upp Jessica och innan dess ska jag hinna duscha, välja kläder/packa kläder, packa smink och även försöka hitta en kofta som Jessica kan låna av mig. Annars händer det inte allt för mycket just nu.


Kompis eller vän?
2010-03-09 / 20:26:25 / Min vardag

Hej!

Det hade inte kommit ut nå One Tree Hill men däremot Gossip Girl så jag satt mig och kollade på det. Efter att det var slut har jag kikat lite internet och lekt med Lucas. Har även suttit och nördat Grey's Anatomy. Nu funderar jag på om jag ska noppra ögonbrynen så dom inte ser ut som två buskar. Eftersom att jag inte sminkar mig
särskillt ofta så läggar jag inte märke till mina ögonbryn så dom hinner växa ut rätt så mycket innan jag nopprar dom igen, haha! Inte snyggt direkt. Annars så lär det nog bli en tidig kväll, känner mig verkligen trött redan nu så.




Jag förstår inte hur folk kan se någon som en bästa vän då den snackar vidare precis allting.  Visst alla snackar, det är ingenting du kan komma undan men ens bästa vän ska verkligen hålla tyst om du bett dom till det. Det är nog därför jag inte har någon bästa vän, min närmsta vän är Jessica. Vi har inte glidit ifrån varandra eller så utan
är fortfarande lika "tajta" som vi var i högstadiet. Vi umgås inte lika mycket som vi gjorde då men det behövs inte för vi vet ändå vart vi har varandra och det kallar jag vänskap, man ska inte behöva ringa varje dag för att försätta vara vänner. Det är många jag tappat kontakten med på sistonde dels för att man har bråkat och insett vilken person dom egentligen är och dels för att man har ingenting gemensamt längre. Enligt mig så är det
skillnad på en vän och en kompis. Jag har väldigt många kompisar men enbart en vän.


Det går framåt, sakta men säkert.
2010-03-09 / 14:49:10 / Min vardag

Hej!

Nu verkar jag ha fått till på designen eller ah vi kan ju hoppas på det! Hehe.
Idag så klev jag upp vid halv 9, käkade frukost och sedan började jag packa. For
rätt så tidigt ifrån mamma eftersom att dom skulle till solberg. Strax efter tio
så for vi först på Willys, jag handlade mjölk och makaroner. Sen for vi till
Frans på hans jobb för att mamma skulle ta pengar och gå på systemet åt
henne syster och så. Sen for vi in till bolaget och därefter skjutsadse hon hem
mig. Har inte gjort så mycket hemma, Mattias har städat och jag har hållt på
med designen, efter många om och men så är jag hyffsat nöjd nu, orkar iallafall
inte hålla på med den nå mer, inte just nu. Får ju ont i ryggen av att sitta vid datorn, hehe.
Lucas ligger just nu och sover, Mattias spelar Wii och jag funderar på att
kolla om det kommit ut ett avsnitt av One Tree hill, tycker inte det är lika bra nu
då Lucas och Peyton inte är med men har följt det enda sen det börja så det
är lite svårt att sluta men det duger att titta på. Haha vilken nörd jag låter som.


Imorgon så ska jag följa med Jessica ut på krogen och Mattias är då hemma med Lucas.
Vi ska fira hennes kompis som fyller 20 år. Ska då först hem till Jessica och baka
en tårta till henne om jag uppfattade rätt sen senare så far vi hem till Frida (hon som fyller år).
Sen ska vi sitta där och förfesta för att sedan dra och ner mot krogen. Ser framemot imorgon.


DET GÅR ÅT SKOGEN
2010-03-08 / 22:16:38 / Min vardag

som ni märker är min design fuckt up!

Så jag återkommer då jag fått den klar.
Får inte till det och börjar tappa tålamodet
så jag ger upp.


Hos mamma.
2010-03-08 / 11:41:58 / Min vardag

Hej!

Igår så kom syster Angelina på besök
och sov även över eftersom dom nu har lov. Så imorse klev vi upp vid åtta och gjorde oss lite frukost och sedan så kom mamma vid tio och hämtade oss så for vi på affärn därefter och hämta min andra syster Evelina. Just nu är vi hemma hos mamma och mamma är och tränar. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, hittar väl på någonting. Ska försöka flörta med Mattias så han kan städa lite hemma då han är själv.

Men jag återkommer då det har hänt lite mer.

That's just the way it is.
2010-03-07 / 11:13:29 / Min vardag

Hej!

Igår så började dagen med att jag klev upp halv tolv!
Mattias började inte förns vid elva och Lucas somnade vid halv tio ungefär så jag och han låg och sov till halv tolv. Efter att jag vaknat till lite så började jag vika tvätt, städa undan och diska. Egentligen skulle Mattias vika tvätten men jag kunde inte låta bli eftersom det såg så förjävligt ut!

Sedan efter middag gick jag och Lucas och hälsade på Linda och Mariah, vi gjorde inte allt för mycket och jag gick hem vid halv åtta eftersom Lucas var så himla trött. Sedan då vi kom hem strax efter åtta så var Lucas ovanligt gnällig, antingen är det en tand som är på g eller så är det han rumpa som håller på krångla igen, får massa utslag hur lätt som helst! Efter att Lucas somnade vid halv tio så såg jag och Mattias på en film, "EdTV" tror jag den hette, helt okej film. Sedan efter filmen var slut så var klockan tolv och jag kunde inte låta bli att spela lite Wii och Mattias satt sig vid datorn. Sen när klockan närmade sig halv ett så stängde jag av Wii men fastnade med kattungarna istället. Så strax efter ett gick jag och la mig. Tur att Lucas bestämde sig för att ta en sovmorgon så han vaknade vid kvart över nio.

Snart kommer min lillasyster på besök och Mattias ska gå till jobbet alldelless strax. Så nu ska jag ta och göra någonting annat.

En typisk spelkväll.
2010-03-05 / 23:35:38 / Min vardag

Hej!


Jessica och Robert kom förbi
här och vi har spelat lite Wii även spelat "helt hysterisk" och "upp till bevis". Väldigt roliga sällskapsspel om ni frågar mig. Dom for hem för va en timme sedan och jag har bara suttit vid datorn sedan dess, ska väl antagligen lägga mig efter detta inlägg eftersom det inte finns någonting vettigare att göra. Imorgon så vet jag inte alls vad som händer, blir väl till att vara hemma och ta det lungt som vanligt. Ska väl försöka dra tummen ur arslet och göra någon nytta.


Blir less på mig själv som säger om och om igen att jag ska ta tag i träningen, att jag ska börja gå ut och gå, att jag ska äta rätt, att jag ska sluta men inte ett skit händer utan jag bara äter mer och mer slisk, haha! Helt otroligt hur socker beroende man kan vara. Slutar väl med att jag är med i biggest looser.

Aja ska sluta vara emo just nu och ta och lägga mig istället.

5 mars
2010-03-05 / 09:42:02 / Min vardag

Hejhej!

Igår hände det inte alls för mycket,
utan jag for på affärn en sväng köpte mjökl och dylikt. Sedan var jag hemma såg på en film klockan 9 som hette uptown girls. Sedan spelade jag lite wii, kollade datorn lite och gick och la mig.


Idag så klev jag och Lucas upp vid klockan 8 så har vi busat lite, jag har ätit lite frukost och för tjugo minuter sedan så bestämde sig Lucas för att sova igen. Mattias ligger fortfarande och sover, han börjar inte förns vid tolv idag, skönt för honom. Annars vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl att ta det lungt också ska jag väl försöka vika ihop tvätten men det känns inte så lockande, hehe. Men måste ju som sagt göras.

HÄLSOPARTY
2010-03-03 / 20:38:15 / Min vardag

Hej!


Nu är tvättningen och städningen så gott som klar.
Har tvättat klart fast inte vikt in kläderna, det får nog bli imorgon för nu är klockan för mycket eftersom Lucas ligger och sover därinne och jag har inte så stor lust att väcka honom bara för att vika kläder. Efter att jag väntade på att sista tvätten skulle bli torr så satt jag och spelade lite Wii.

Nu har jag ny kommit hem från min moster då jag följde med mamma på hälsoparty. Fick ansiktsmask och fotbad så känner mig väldigt fräsch, speciellt i ansiktet. Produkterna verkar hur bra som helst men gud så dyra! Dock sa Carola (försäljarn även mammas kompis) att dom är väl dryga och håller hur länge som helst. Hon har haft sina i 2 månader och då är det inte bara hon som användt dom utan hennes kille, barn osv. För det var ju inga stora tuber, hehe.

Allafall nu tänkte jag sätta mig i soffan och göra Mattias sällskap sedan flörta lite med honom så jag kan få se Grey's anatomy som börjar klockan nio.

What comes around, goes around.
2010-03-03 / 13:12:21 / Min vardag

Hej!

Igår så var vi som sagt hos min bror jimi och hans tjej lilian. Blev bjuden på middag och blev lite wii spelande och så klippte jag min bror. Vi kom hem vid halv 1 och det var bara att lägga sig för att sova.


Idag så blev jag väckt av Lucas vid klockan 7 men jag och Lucas låg och drog oss till halv 9 innan vi klev upp. VI busade och jag åt frukost sen vid halv tio fick han lite mat och sedan somnade han. Jag satt mig och kollade på lite desperate housewives sedan vid 11 bestämde jag mig för att börja städa. Mattias som är ledig idag (woho) lät jag sova tills att han klev upp precis då jag hade tänkt att börja städa. Så nu har vi städat klart, eller ah näst intill har lämnat kvar sovrummet eftersom vi har så grymt mycket tvätt att ta hand om, nästan så att man kan bada i det inne i sovrummet. Ska ta itu med nu då vi har tvätttid som började för 10 min sedan, hehe. Mattias har precis plockat "ihop" Wii och precis hett in det i tv:n och håller på med det. Lucas sov hela 3 timmar så han vaknade för ungefär en halvtimme sedan och går nu runt i gåstolen och ser nöjd ut, sötnosen min.

Men nu måste jag verkligen sticka ner till tvättstugan så vi får lite rena kläder, återkommer sedan.

En hel dag på stan.
2010-03-02 / 21:34:18 / Min vardag

Hej!


Jag har haft fullt upp hela dagen, därav att jag inte skrivit något förns nu. Dagen började med att jag klev upp vid 8 och åt frukost osv. Vid tio så följde jag Mattias till hans jobb för han skulle enbart dit en snabbis för att jobba en liten snabbis medans sandra hade ett möte. Efter att han jobbat i ca 20 min (haha) så for vi in till stan och började att kika runt. Vi gick först till babyproffsen och tittade efter en bilbarnstol sedan gick vi på waneys för att äta lunch. Efter det så gick vi ner på barnenshus och tittade på en bilbarnstol och köpte en för 2795 kr och då hade vi ändå fått den ca 900 kr billigare. Det sved till i kontot men den behövdes verkligen eftersom den vi har nu håller han på växa ur plus att Mattias bror behöver den snart eftersom dom får en liten bebis till i slutet av mars. Sedan efter det träffade vi Nathalie och Jessica en stund och sedan kom Lilian och hämtade oss och jessica följde även med. Vi for till elgiganten och inhandlade även Wii.

Sedan efter det for vi hem till min bror och Lilian och är även fortfarande kvar här. Ska ta och klippa bror nu innan klockan blir för mycket, känner mig trött redan efter en hel dag på stan. Men jag återkommer imorgon.

Vad ska vi hitta på?
2010-03-01 / 10:34:41 / Min vardag

Hej!


Idag klev jag upp vid klockan 9 och har inte gjort så mycket sen dess, det gamla vanlig. Ätit frukost, matat Lucas, lagt Lucas och nu sitter jag och funderar på vad man ska hitta på idag. Jag vill inte bara vara hemma idag men det kommer väl sluta med det iallafall. Mattias jobbar ju som vanligt och jag vette tusan vad jag och Lucas ska hitta på. Är less på denna snö nu så jag tycker att den kan försvinna fort!

Mattias ringde nu och nu måste jag in till stan iallafall, vi har slut på mjölk. Jobbigt att fara in till stan, hehe. Får se om det är någon som har lust att göra mig sällskap i stan. Tråkigt att gå själv. Men ja jag ska väl plocka bort lite här hemma och försöka hitta på någonting.


Ps. Arkivet och allt sådant hittar ni längst ner på bloggen.


RSS 2.0