John Bauer
2009-03-30 / 14:09:15 / Graviditet

just nu sitter jag på skolan och har engelska. måste verkligen börja skriva på artiklar som ska handa om musik, något förslag?

i lördags så var vi hemma hos jessica och firade henne som fyllde hela 18 år. dom satt och drack och det blev tårta och senare mot kvällen så blev det ölspelet. Hade med mig min lillsyster (7år) som satt och var "domare" och söp ner alla, inte varje dag haha. vi for hem vid elva tiden och sen käkade vi och gick upp och la oss, mycket trevlig kväll. på söndag så blev det en lugn dag men den gick otroligt fort faktiskt, lite förvånande, söndagar brukar alltid gå hur segt som helst hehe. annars idag vet jag inte vad som händer, lär nog ska dammsuga rummet och sen så vet jag inte.. På onsdag ska jag till tandläkarn och laga hål, huvva huvva. menmen sen på torsdag ska jag till barnmorskan och då börjar hon mäta min mage för att se om jag går vid min kuurva. sen så nu har jag gått upp 9 kilo, nu kan det få lugna ner sig lite tycker jag haha.

nejnu ska jag försöka hitta på någonting att skriva om, kommer väl gå åt skogen det med.

ny blogg, saknade helt enkelt att skriva av mig!
2009-03-27 / 12:57:22 / Graviditet

jag skaffade en ny blogg, delvis för att jag saknar lite att skriva av mig och att jag saknade, hoppas bara att det är någon som läser och tycker det är intressant. Sen tyckte jag att det här namnet kändes lite bättre än förra, många som mer förstår vad jag skriver för det mesta om i bloggen. För er som har följt med i min förra blogg jag hade vet ju om att jag skulle på socmöte och jag var ju där idag, det kändes som det gick bra. men hon ska ju göra en utredning för att kolla om dom tycker att vi är "värda" att ha deras hjälp med en lägenhet osv. så kommer inte att höra från hon på ett litet tag för att hon är ensam om att ta hand om ansökan om lägenheter så hon har mycket att göra, det är ju inte bara vi som söker hjälp om lägenhet precis hehe. men det gick bra iallafall så det känns skönt. fast det får ta högst upp till 4 månader men man vill ju att allt ska hända på en gång. Såg föresten igår på bilddagboken en tjej som köpt en såndära grej då man kan lyssna på barnets hjärta och rörelser i magen, så funderar starkt på att köpa en sådan, kan vara roligt att ha. Så kan man lyssna när man vill!

Jag är ju i vecka 24 nu och känner lillpyret sparka hela tiden helt underbart.
Satt och prata med h*n här om dagen och så fort jag sa nånting så sparka
den till bara precis som om h*n svara mig, hel coolt tycker jag.

annars i helgen så ska jag och mattias ta det lungt ikväll och se på singing bee
och sedan imorgon ska vi fira Jessica som fyller hela 18 år! så dom kommer
dricka lite öl och så, men jag håller mig till cola! :D och choklad (a).

men nu ska jag fortsätta med webtidningen för jag har inte ens börjat och det ska vara klart till påsklovet,
så dags att börja tycker jag!

men hoppas ni gillar att läsa för det gör mig bara gladare av att skriva lite extra.
ni får gärna fråga om ni känner att ni har någonting ni undrar över eller helt enkelt
bara är lite nyfikna för det skulle aboslut jag vara.

föresten grattis på mig och älskling som firar 10 månader idag!

Välkommen till min nya blogg!
2009-03-27 / 12:44:53 / Min vardag


RSS 2.0