Nu jäklar!
2011-06-28 / 21:48:14 / Min vardag

Tiden bara rinner iväg och jag vill faktiskt bli duktig på att skriva igen! Ska ge mig på ett nytt försök så efter denna vecka (flyttar ju på fredag så på måndag då jävlar!) så ska jag försöka ta tag i det! Fungerar det inte då så är det väl bara att inse att jag kommit över det :p skulle dock vara roligt att gå in hit och kolla vad man har gjort och allt!

Annars då? Jag har ju Lucas denna vecka och han ligger just nu och sover. Jag passar på att surfa lite i lugn och ro men känner hur trött jag är så jag ska nog hoppa i säng snart jag med! Imorgon ska min älskade syster vara barnvakt och André bjuder mig på olearys så ska vi se på Jay Smith :D wooho! Älskar hans röst! André är egentligen inget fan utav honom men eftersom jag inte hade råd till att gå så var han snäll och bjöd mig och erbjöd sig att följa med <3

Både idag och igår har jag och Lucas varit ute hela dagarna! Passade på att betala bort alla räkningar och göra adressändring medans han sov lunch så nu har vi det roliga bortgjort också. Min lilla skitunge har även börja säga hej till allt! Det går tre sekunder så säger han hej sen 10 min efter säger han hej sen 5 minuter efter det så säger han hejj, haha! Men man klagar inte, så roligt att se att han lär sig! Han är ju även sjukt såld i traktorer och lastbilar så han har ju turen att dom håller på göra om vägen hemma hos mamma så att både lastbil och traktor far ju förbi hela tiden och han blir helt till sig! :)

Men nu känner jag hur mina ögon inte vill lyda mig längre så jag ska plocka undan lite och sedan lägga mig och sova!



Syster och busungen!

liten update
2011-06-19 / 14:09:58 / Min vardag

var ett tag sedan jag skrev så jag tänkte att jag skulle skriva några rader.

Jag har nu fått en ny lägenhet, en 3:a på valla och får flytta in den 1 juli. Egentligen vill jag inte på valla men jag får ta det som finns, finns ju ingenting mot arnäsvallshållet där jag egentligen vill bo. Iallafall har ju sommarlov nu (riktigt skönt!), börjar inte jobba förns v31 och det känns faktiskt bra. Jag har även köpt en divansoffa, som jag har tjatat efter en sådan och nu äger jag äntligen en! Fick även ett vardagsrumsbord och en matta på köpet. Sedan har jag även köpt ett barbord! och allt detta fick jag för 4500 kr, ett riktigt kap om du frågar mig!

Annars i sommar så har jag inga planer, förutom att ta vara på min lediga tid med Lucas och även dom veckorna jag är barnfri, passa på att vara med vänner osv. Var ju föresten i Enköping i över en vecka för ett tag sedan med min vän Nathalie! Hade en väldigt bra vecka där och då man kom hem så inser man verkligen hur mkt man älskar örnsköldsvik! Just för att man har alla här, vänner, familj, alla sina grejjer osv, ja ni fattar.


här har vi min efterlängtade soffa :)




här har vi bordet och mattan jag fick på köpet


och här är barbordet :D




RSS 2.0