Förbannad är endast förnamnet
2010-07-29 / 22:08:55 / Min vardag

Ingen blogglust och det kan vi skylla på soc! Så återkommer då det ordnat sig för nu är jag riktigt jävla less då dom anser att jag och Lucas ska leva på 300 kr! Idioti!

Godmorgon!
2010-07-24 / 12:09:55 / Min vardag

Sitter just nu och nördar lite dator. Lucas ligger och sover och Mattias har farit och jobbat. Skulle behöva duscha men vet inte vad jag ska ha för kläder, haha! Annars så igår så kom Lucas och Mattias hit vid halv 8 ungefär så busade vi lite med Lucas innan han gick och la sig. Sen då han somnat så satt jag och Mattias igång en film och kollade på och myste med lite godis och dricka. Så det hände inte så mycket mer igår, men det var behövligt. Är så himla förskyld och har sån hosta så jag blir galen, men vid halv 4 idag så ska vi på dop, Lucas kusin Liam ska döpas. Han är 3,5 månad men är lika lång som lucas, haha! Stor grabben!

Allafall har inte så mycket mer att säga då det inte hänt så mycket mer, men återkommer senare om jag hinner med bilder.

1 år sedan!
2010-07-23 / 18:33:25 / Min vardag

Idag fyller min älskade son 1 år! Tänka sig att tiden går så himla fort. Idag var det ett år sedan den lyckligaste dagen i mitt och Mattias liv. Ett år sedan jag låg på bb, ett år sedan jag hade förbannat ont, haha!

Jag har inte skrivit för att jag varit sjuk och det enda jag har gjort är att sett på film, så har inte haft nå intressant att skriva ändå så. Allafall dagen började med att jag var hos min jobbcoach kl 10 imorse och vi sa inte så mycket intressant, ska på börja mitt cv hemma sen nästa gång vi ses så ska vi göra ett personligt brev tillsammas. Efter det så mötte jag upp Mattias, Daniel och såklart Lucas. Vi gick på micro någonting (haha nån dataaffär eller så) sedan gick vi till HM och därefter kom Lucas farmor och vi gick ner till barnens hus. Sedan gick vi till Cubus och jag och Mattias köpte lite kläder till Lucas i födelsedagspresent. Sedan efter lite strosande på stan så for vi upp till Valla och firade Lucas. Idag var det bara från Mattias sida för att typ alla ifrån min sida jobbar så det blir till veckan vi firar honom. Sedan vid halv 5 tog jag bussen hem till mamma för att jag var hungrig och tänkte laga mat men jag blev för lat så jag bestämde mig för att bjuda bror på pizza så nu har vi precis ätit det. Sitter och väntar på att Mattias & Lucas ska komma men bussen går inte förns kl 19.00 så dom är väl här på en timme kan jag tänka mig.

Allafall har inte så mycket mer intressant att berätta så jag återkommer senare + med bilder.

Hemma från nordmaling
2010-07-19 / 15:28:22 / Min vardag

Hej!

Nu är jag hemma från nordmaling, har varit där nu i 4 veckor så nu ska vi inte dit förns nästa sommar igen. Mamma har börjat jobba igen så. Rättare sagt så kom jag hem igår och vi lämnade Lucas samtidigt till Mattias eftersom Mattias inte träffat han på ungefär två veckor då Lucas har varit med mig uppe i nordmaling och Mattias har jobbat. Allafall idag så for jag in med mamma till stan vid 11 tiden och träffade Emelie och Jessica. Vi satt och pratade ikapp lite grann då vi inte har setts på hela sommarn! Sen så gick jag och Jessica till skatteverket för att jag skulle fixa ett papper och sedan lämnade jag det till soc. Efter det så åkte jag med Jessica hem sen så har jag bara varit hemma här hemma hos mamma, lite tråkigt då mamma jobbar, syrrorna är ute i stugan med sin far och ja Lucas är ju hos Mattias så jag har inte så mycket att göra. Funderar på att noppa ögonbryna fast jag är så lat för det, haha!

Allafall en kompis till mig skrev till mig på msn för ett litet tag sedan och guess what? Hon kommer att bo under mig i lägenheten jag flyttar till! Helt underbart! Vi gjorde en deal att vi inte fick klaga på varandra om vi tex spelade för hög musik, haha :) Nejmen det känns roligt att man känner någon som bor i samma hus, hoppas fler man känner kommer att flytta dit. Hon hade fått hört att hon inte får flytta in förns den 1 sept så det lär bli så för mig också. Har inte hört någonting från dom och dom skulle höra av sig då dom gjort klart kontrakten så jag väntar på det. Skulle vara skönt att få flytta innan skolan börja men det är ju som det är. Skönt att veta att man har någonstans att flytta iaf med tanke på att det inte funkar och bo hos mamma i längden än fast hon mer än gärna har mig och lucas här.

Allafall jag tror min bror håller på att laga mat nu så blir väl till att käka snart och sedan vet jag inte riktigt, men jag återkommer senare. Ska dessutom bli duktig på att skriva här nu, skaffade ju bloggen för att jag älskar att skriva och jag saknar det, så räkna med iallafall ett inlägg om dagen, än fast min blogg inte är så intressant :)

komigen!
2010-07-09 / 16:28:07 / Min vardag

http://www.gratispremium.com/?ref=517652

Mitt alldeles egna hem.
2010-07-08 / 20:15:39 / Min vardag

Lucas gick och la sig för ca 1 timme sedan så jag har tråkigt. Jag är fortfarande uppe i nordmaling och tror jag nog kommer stanna här så länge mamma är här, alltså till den 18:e juli. Har inte bestämt mig ännu men det återstår att se. Ska iallafall åka in på måndag för jag har möte med min jobbcoach också har jag andra ärenden jag ska göra. Angående lägenheten så vet jag inte när jag kommer få flytta in, så fort som möjligt hoppas jag. Var inne på tradera tidigare och la ett bud på en soffa men som vanligt så kommer det någon i sista sekunden och får den! Hade ju kunnat få en divansoffa för 510 kr!! Sur blev jag iallafall, men försöker flörta med mamma att hon mfl. ska ge mig en tidig födelsedagspresent, en väldigt tidig sådan med tanke på att jag fyller år i november men vad spelar det för roll? Man önskar sig inte något speciellt längre men nu önskar jag mig en soffa. Hm får se hur mitt flörtande fungerar för mamma, hehe. Satt även och kollade runt lite på internet på lite inredning och dylikt och det bara kliar i fingrarna då man se alla grejjor man vill ha och man vill bara sätta igång! Ska bli skönt att få något eget. Älskar att bo hos min mamma men man kan inte bli vuxen om man bor hos sina föräldrar eller inte jag iallafall. Sen så skulle det inte fungera att jag & Lucas bor där i längre tid och jag bara längtar att få mitt egna hem, bara mitt, där jag får bestämma precis hur jag vill ha det och allt som hör till. Det jag längtar till mest är att köpa några fotoramar och he in lite bilder för att sedan spika upp på väggen. I lägenheten i gullänget hade vi inte så mycket på väggarna, kan nog bero på att vi hatade tapeterna.

Allafall, har jag berättat om vad min syster upptäckte igår? Nämligen att Lucas har fått 4 st tänder i överkäken, så nu har han 6 st sammanlagt. Tiden bara rinner iväg. Han har börjat ta sina första steg, kan äta hur mycket som helst, älskar banan, kan säga däh (där), har lärt sig hur bilen låter, vet vart lampan är, lärt sig peta näsan (haha), lärt sig att kittlas och ja så mycket mer! Tänk snart är lillgrabben ett år, inte länge kvar nu.

Nej nu ska jag försöka lyfta arslet och ta och färga håret, ha en bra torsdagskväll!




What a moment
2010-07-07 / 19:28:35 / Min vardag

min älskling tog sina första steg & han tyckte det var jätte roligt. Synd att Mattias missade det och jag kom på lite försent (rättare sagt mamma) att jag skulle filma men fick en liten snutt iaf.






RSS 2.0