If you can touch, you don't want it. Can't you touch it, you want it more then anything.
2011-02-14 / 19:19:07 / Min vardag

Det sägs att om du letar efter lyckan kommer den inte, utan du måste låta den komma till dig för att verkligen förstå att du är lycklig. Men hur ska jag då hitta lyckan om jag inte letar efter den? För letar ingen efter lyckan så kan den ju inte bara komma för ingen letar ju efter den. Jag letar nog för hårt efter lyckan, efter kärleken, vilket jag gjort så länge jag kan minnas, är det därför jag aldrig lyckas? För att jag letar för hårt? För att jag vill ha det så gärna?

Om jag tänker efter så har det aldrig varit killen som tagit första steget för mig. Jag är en typisk romantiker, älskar ljus, älskar det dom har på filmer, vill ha det dom har i filmen. Är det därför jag aldrig blir nöjd med det jag har? För att det jag är ute efter är för mycket begärt, är omöjligt, finns helt enkelt inte. Jag vill ha en kille som kommer på idén att överaska mig med att lägga ut rosblad över hela sovrummet, som tänder ett dussin ljus, som sätter på romantisk musik, som visar att jag är den enda tjejen som han vill kyssa från och med. Det är för mycket begärt, för jag har då aldrig träffat en kille som är ens hälften så romantisk. Jag träffar killar som har problem, jag dras till "bad boy". Jag vill inte ha badboy, jag vill inte ha alkoholproblem, knarkproblem eller kriminalitet i mitt liv särskillt inte i Lucas liv. Hur ska jag hitta den perfekta killen för mig? Hur ska han kunna va good enough för att få lära känna med min son? Allt kan inte vara bra i ett förhållande, det är nyttigt att bråka och tycka och tänka olika, det vet jag. Men vem jag än hittar så styper det någonstans på vägen.

Hur vet man att han är "den rätta"? Jag menar, jag vill gärna gifta mig då jag blir äldre, men då "nykär" stadiet är över, och man inte har pirret kvar, och man kan näst intill allt om personen i fråga, hur vet man då om man fortfarande är kär?

"It's like a flying bird,
look at it
and you see freedom.
But if you really search for it
you found so much more
and suddenly you're not so sure anymore."

Skolless.
2011-02-07 / 12:14:06 / Min vardag

Hej.

Sitter just nu på skolan och har näthandel. Börjar bli riktigt less på skolan och orkar näst intill inte göra nått på lektionerna, särskillt inte då vi har någonting med dator.. Jag vill tjäna mina egna pengar inte vara beroende av soc, det suger! Men är glad att det finns något som soc annars hade jag inte klarat mig ifall jag inte hade sökt jobb dåra. I vilket fall så vill jag ju ha ett gymnasiebetyg och jag vill uppleva studenten men just nu känns allt lite extra jobbigt. Jag vill dessutom ha körkortet, skulle underlätta sistuationen mycket mer!

Fick Lucas igår och han gör mig alltid på bättre humör, behöver bara tigga lite pussar utav honom så blir allt mycket bättre. 

Vad som händer denna vecka är fortfarande okänt, förutom skola/dagmamma. Ska mysa extra mycket med min lilla plutt. Just det vi ska bo hemma hos mamma denna vecka för att mamma ska ha systrarna denna vecka. (är egentligen deras pappas vecka men han ska till fjälls så dom ska vara hos mamma men eftersom mamma jobbar så ska jag vara där och vara barnvakt medans mamma jobbar. Fast lucas klagar nog inte för fem öre så mycket som han tycker om angelina, han är ju hellre med henne än mig, haha.


Helgen började med att jag for till Nathalie direkt efter skolan i fredags, sen så färgade jag hennes hår och det vart så jäkla bra! Hon har rött hår, men hennes toppar har aldrig velat blivit riktigt rött men så hade hon köpt nån ny typ av hårfärg denna gång och det blev hur rött som helst och skitsnyggt! Allafall vi började fixa oss och smådricka lite tills att J kom och hämta oss och vi for hem till han. Kvällen slutade väldigt tidigt för mig då jag fick hem vid 02 tiden, i vanliga fall kan vi hålla igång till 09.00 på morgon, men jag satt och gäspade så himla mycket den sista timmen att jag gick hem till A istället. Sen på lördagen tog jag det bara lugnt hela dagen och på söndag så for jag hem till mamma vid fyra tiden sen kom min bebis.

Nu ska jag försöka göra någonting nyttigt utav vad som är kvar av denna lektion.


Uttråkad flicka
2011-02-02 / 21:40:42 / Min vardag

Bara för att jag känner mig lite extra snygg idag så bjuppar jag på ett inlägg!

hmm vad har hänt sen sist. Jadu inte mycket kan jag nog få påstå. Skolan rullar på, är sjukt less på skiten men kämpar på för fullt. Försover mig hit och dit pga att jag inte kan vakna av väckaren även fast jag har telefonen 3 milimeter från örat. Vilket fall så köpte jag en locktång idag, en sådan som gör vågiga lockar (eller vad man nu kallar det) så jag har lockat mitt hår ikväll i brist på annat och kan inget annat än att skryta om att det blev skit snyggt! Så just nu sitter jag och är lite små kär i mig själv, eller i mitt hår iallafall.

Lucas är hos sin far denna vecka. Då M kom och hämtade honom i söndags så hade lillskiten feber så hoppas det har gått över så han kan busa med far sin och mycket annat. Jag är iallafall förskyld och har en hosta som är långt ifrån mysig. Annars i veckan vet jag inte vad som händer, kanske utgång kanske inte vi får se. Mitt liv är inte så roligt, det är bara skola och ja skola typ. Bästa veckorna är då jag har Lucas som dessutom lärde sig säga pippi förra veckan. Ska försöka ladda upp ett videoklipp på honom, fast det får föresten bli nästa vecka då mitt internet suger och vi ska bo hos mamma nästa vecka för att vara barnvakt åt mina systrar eller ja åtminstonde en utav dom.

Föresten så gick ju min Iphone sönder förra veckan, vette tusan vad som hände med den men skärmen la bara av och ville inte som jag ville. Så jag har nu köpt en sonyericsson xperia någonting typ, haha. Allafall nu ska jag sluta babbla och göra någonting annat.



RSS 2.0