Jag är lyckligast med er
2011-04-23 / 23:29:18 / Min vardag

Hej.

Sitter nu hos mamma och lyssnar på musik. Lucas var lite tjurig och somnade inte förns en timme sedan men tur det är helg så det är inte hela världen. Allafall igår så jag, Lucas och André bortbjudna på middag hos Jessica&Robert. Hade en jätte trevlig kväll med grillning, kubb, studsmatta och kortspel! Jag och Lucas var hemma hos mamma runt halv 1, han somnade vid halv 8 hos robert och sedan var han vaken under bilresan hem och somnade då vi kom hem :) min duktiga lilla skit! Allafall nu har man lov och imorgon var Lucas till sin far så jag kommer att ha ett barnfritt lov och helt ärligt så är det skönt, då kan jag sova ut, få bort allt jag ligger efter med i skolan och bara vila upp mina krafter! Har ingenting planerat än så länge på lovet förutom att göra så mycket som möjligt med det jag ligger efter i skolan, så det är bara att vänta och se vad som händer. André jobbar ju dessutom eftermiddag och det tycker jag är dåligt, hehe. Han hade sin lediga vecka denna vecka, men nog ska jag se honom extra mycket till veckan ändå!

I torsdags så var jag ut med Nathalie, Elin och Linn(?). Vi far först hos Peter och därefter drog vi på Olles, jag hade även turen med mig att André var närvarande nästan hela kvällen! Träffade även min mor på Olles, haha! Vi sket i harrys för att slippa alla "småbarn" också träffar jag min mamma istället, hehe. Äh vafan fick ju gratis drinkar och så av mammas kille så jag klagar inte! Vilket fall så var det en av dom bästa kvällarna i mitt liv, fast anledningen till det skippar jag att berätta, hehe.

Jag har gjort en intresseanmälan på en trea som jag hoppas på att jag få, isf blir det flytt den 1 juli så håll tummarna för mig, sista anmälningsdagen är på tisdag och det är endast jag som är intresserad utav den, hitills. Idag är jag lycklig, jag mår så jävla bra! Har en underbar familj/släkt, har en son som jag avgudar och inte kan få nog utav, har vänner som förgyller min vardag och jag har André. Jag är extremt lycklig med André, jag kan inte få ut han ur mitt huvud (vilket kan vara lite jobbigt ibland, för jag saknar honom innan han ens har farit ifrån mig!!), jag älskar min son till världens ände och tillbaka tusen gånger om! Hur har jag överlevt utan dessa människor?

Tycker André kan komma hit och mysa med mig nu, fast han är på något äventyr eller liknande så det går ju icke. Ska nog lägga mig snart brevid min ögonsten, bara jag har han så klarar jag allt!

Hmm, mina inlägg blir alltid så himla röriga haha, fast ja så går det då man nästintill aldrig skriver längre. Men ja jag ska ta mig en funderare på att kanske lägga mig såå höööörs!

babbelbabbel
2011-04-10 / 13:05:10 / Min vardag

Halloj!

Just nu ligger min pluppis och sover, efter att han sovit klart så ska vi ta oss en dusch och sedan ska jag passa på att mysa extra mycket med honom innan han far till sin pappa.

Denna vecka har varit väldigt chill, slutat tidigt alla dagar förutom i måndags. Ligger efter i skolan så måste ta tag i det, men jag är så jäkla skolless att jag inte vet vart jag ska he mig! Men det är bara bita ihop, det är ju trots allt inte länge kvar tills sommarlovet spricker ut! Allafall, min hemnyckel är borta dessutom (hur lyckas jag?!), jag hoppas på att jag råkar låsa in den i skåpet som förra gången. hmm, ja det återstår att se på måndag. Annars kommer jag inte in i lägenheten!!

Jag har även köpt mig en ny mobil, SonyEricsson Arc and i love it! Ångrar mig inte fem före att jag köpte mig den, kan inte sluta pillra med den :) Försöker lära mig hur man gör sina egna appar och allt sånt där skit men gud så krångligt det är, får be André om hjälp, han är ju nörd med sin mobil så förhoppningsvis så kan han det där. Haha intressant att veta va? Vet inte hur många gånger jag har loggat in på bloggen för att skriva någonting men då man ska börja skriva så ba nej, kommer inte på någonting att skriva så loggar man ut igen. Aja det är som det är.

Är dessutom sjukt besviken på en vän till mig, eller ja jag vet inte om jag kan kalla henne vän längre heller. Äh gud vad jag svamlar!

Föresten så var jag och Mattias med Lucas på knasiga kojjan förra veckan och Lucas tyckte det var riktigt roligt. Fast han är så gay i dammsugaren så när dom började dammsuga därinne så var dammsugaren mycket mer intressantare :P haha, knäppis.

jaa annars så väntar jag bara på att tre månader så ska gå (eller att nån vill ha min lägenhet) så jag kan få flytta till en trea så lillpluppis kan få ett eget rum!

Aja nu ska jag sluta svamla och göra förhoppningsvis någonting nyttigare än att sitta här, hehe!

RSS 2.0