You can try to push me away but you know I will always be there.
2011-05-02 / 12:28:58 / Min vardag

Hallloj!

Just nu sitter jag och har näthandel, sedan har jag hål och därefter svenska sen slutar jag! Annars då, har Lucas denna vecka och han är just nu hos dagmamman. Så efter jag slutat blir det till att hämta honom sen fara hem och äta middag typ!


Hade ju sökt på två lägenheter i valla tills jag såg att det var andra som sökt på dom också och tänkte att jag är ju körd eftersom jag har så lite poäng. 26:e var den sista anmälningsdagen så jag loggade in på övikshems hemsida för att titta och vet ni vad? Jag var först på båda lägenheterna! Eftersom jag är så lat så valde jag att kolla på lägenheten med diskmaskin (<3) haha så jag har tackat ja till den och går det som planerat så flyttar jag dit den 1 juli! Så in i nordens najst med diskmaskin ju, haha! Allafall så kommer ju Lucas få ett eget rum nu och det känns ju skönt, har han sitt lekställe.


Jag har haft ett bra lov trots vissa omständigheter. På valborg var jag med mina bröder och massa annat folk, slutet av kvällen spenderades med André. Blev väldigt hårt den kvällen men fan vad jag mår bra! Även om jag känner mig bakis idag, hehe.

Men nu ska jag fortsätta att försöka göra någonting gjort denna lektion.


RSS 2.0