Bildbomb på det finaste jag har plus mig själv!
2011-03-27 / 22:03:20 / Min vardag


Från botten till toppen till knoppen för att falla rakt ner igen
2011-03-01 / 20:09:08 / Min vardag

Jag kan inte låta bli att tänka på hur mitt liv hade sett ut ifall att jag hade valt en annan väg?
Ifall jag hade tagit den vägen istället skulle då mitt liv se bättre ut? Skulle jag då ha lyckas bättre?

Idag skiter jag i allt för det mesta. Allt känns mycket jobbigare och allt och alla vänder ryggen, dom hittar något bättre. Dom väljer en bättre väg. I lägen som dessa är jag glad att jag har Eminem, att jag har musiken. För det är det enda som förstår mig. Jag kan låta emo nu och tycker synd om mig själv osv osv. Men det finns punkter i livet då man bara inte orkar mer, då man bara vill dra täcket över huvudet och bara lägga allt åt sidan för en stund. Jag är på den punkten i mitt liv, ingenting vill gå min väg, jag har ingen ork till att ens bry mig längre. Det tar på krafterna att försöka vara mamma, att försöka skaffa utbildning, samtidigt städa, tvätta, betala räkningar, laga mat, diska, bråka med soc hit och dit, försöka ha ett socialt liv. Ni kan nu tycka "sluta klaga, du har valt det själv så deal with it".

Visst jag har valt det själv och det är inget jag ångrar för allt annat i världen, jag skulle aldrig i hela mitt liv ångra Lucas för att få vara en "vanlig tonåring", absolut inte. Men för att klara av vägen jag har att gå så måste jag få ur mig saker för att klara av att gå hela vägen, för att få bort saker i mitt huvud. Jag pratar inte med andra folk om hur jag känner, för jag tycker inte det hjälper. Jag vill inte höra "ja, jag förstår hur du känner, ja jag vet vad du pratar om det där var jag med om för ett tag sedan och blabla". För att folk tycker och tänker så olika och värderar så olika och tar olika hårt på saker och ting. Just därför använder jag mig endast utav att skriva av mig och av att lyssna på musik. Jag skriver inte ens ut hälften av vad som pågår i mitt huvud för det skulle bli alldeless för personligt. Jag kommer nu att starta en ny blogg, där jag tänker skriva allting och det påbörjar jag idag..

xoxo

Emovecka
2011-03-01 / 19:49:36 / Min vardag

Halloj.

Dagarna flyter på. Letar just nu efter en ny lägenhet, ska flytta till större så Lucas kan få ett eget rum. Så om någon vet någon som vill ha en lägenhet i Arnäsvall på 37 kvadratmeter så får ni gärna höra av er till mig!
Jag försöker även sälja mitt Wii + tillbehör så vet ni någon som är intresserad utav det så får ni gärna höra av er också!

Annars då, ja just nu är det Mattias vecka och jag försöker överleva vardagen typ. Har hamnat efter så sjukt mycket i skolan att jag knappt inte orkar ta tag i det. Vill hoppa av men ändå inte, så ska försöka kämpa lite till. Lov nästa vecka iallafall vilket känns sjukt skönt, plus att jag har Lucas så jag får mysa extra mycket med min gofis! Jag vet inte riktigt, men har tappat alla krafter till att orka bry mig, men dom återkommer snart hoppas jag för det behövs! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, det händer inte så mycket i mitt liv direkt, förutom försöka överleva skolan och mysa med min lilla pojk.

Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik, har ont i huvudet (vilket är väldigt ovanligt för att vara jag.) Äter lite bilar och dricker lite cola för att få mig själv att känna mig lite bättre, haha! Emo här kan jag ju lova. Skulle behöva noppra ögonbrynen men har inte riktigt orkat tagit tag i det, men är nästan ett måste då dom är för buskig nu. A jobbar dessutom kväll så inte får jag någon uppmuntran där heller..

nej tror jag ska göra något vettigare än att sitta här och slöa.

RSS 2.0