läser du dehär när det är fredag så är det lördag imorgon!
2012-02-17 / 13:27:01 / Min vardag

do you even understand, I have to let go of your hand.



Fortfarande hemma hos mamma, vet inte om jag äter middag här eller hur det blir som. Ska väl iallafall vara med älskling sen. Man är ju inte så rik nu slutet utav månaden så kan inte göra så mycket, men mysigt att vara med André än fast han jobbar hela helgen :) Ska bli kul att se hur långt dom har hunnit hemma hos mig då jag kommer hem sen.
Ojoj, nu kom lillasyster hem från skolan och tjatar på mig att göra lite fika åt henne så ska göra det så får jag skriva ett lite längre inlägg sedan. tjingtjing!

not much to say
2012-02-16 / 14:41:43 / Min vardag

take it or leave it, it's yours if you want to.


Igår vid tolvtiden for jag iväg med Jessica och spendera resten utav dagen med henne, vi gjorde inte allt för mycket faktiskt! Efter det åkte jag hem till mamma och är nu här, ska vara barnvakt åt syster för mamma jobbar. Annars lär det faktiskt inte hända så mycket, längtar tills det är klart i lägenheten kommer bli såååå snyggt! Vilket fall så lär det inte hända så mycket i helgen heller, André jobbar. Men vi får se :)
Nää, nu ska jag vänta tills mamma dammsugat klart och sedan ska jag nörda lite serier hade jag tänkt. Måste passa på medans man är hos mamma eftersom jag bara har mobilt bredband hemma.
Hörs sen, tjiiing!

Don't take it slow, give me your best shot!
2012-02-15 / 09:28:50 / Min vardag

take it to the next level.


Godmorgon!

Målaren ringde på och väckte mig kl 07.00 imorse så det var bara att kliva upp och se glad ut! Flyttade undan grejjor från vardagsrummet, Lucas rum och hallen så har han börjat fixa och trixa nu! Så tyvärr blir det inga bilder på hur det såg ut innan för det hann jag inte :p Vilket fall så har jag valt ut tapeter nu till alla rum och det kommer bli så jäkla snyggt asså! Längtar tills det blir klart :D

Annars så ligger jag bara och slappar i sängen framför andra avenyn medans målaren jobbar på. Vet inte om jag kommer smita iväg till André sen för här hemma känner jag mig bara ivägen :p Men vi får se hur det blir med det. Det händer inte så mycket vettigt i mitt liv då man är arbetslös och bara är hemma om dagarna, mycket roligare då man har Lucas hemma så man kan busa på med honom iallafall! Men ja, jag ska väl fortsätta att glo på serier och fundera ut på vad jag ska göra utav dagen!



I been everywhere looking for you, babe.
2012-02-14 / 15:08:59 / Min vardag

where have you been all my life?



Verkar inte som att dom kommer att börja idag med tapetseringen, för dom har inte kommit ännu så det blir nog imorgon. I vilket fall väntar jag på att André jag komma hem efter jobbet så ska vi fara och handla! Har tänkt att laga potatis, morötter och fläskfilé i ugn med tzatziki till, blir nog as gott! :) Sen ska vi nog hinna mysa lite innan han måste sova inför jobbet imorgon! Annars så tycker jag väl inte alla hjärtansdag är så särskillt speciell, men aldrig fel med lite mys ju :) Har inte gjort något vettigt sen jag skrev sist faktiskt, utan jag fortsatte vara lat och nördade Andra avenyn men va gör det säg!

Bilder och så på lägenheten får jag nog lägga in imorgon för jag hinner nog inte innan André ringer och ber mig komma ut så vi kan fara på affärn.

Jag får väl önska alla en trevlig tisdagskväll så ser vi om jag kanske klämmer in ett inlägg ikväll :)

Ska vi göra nått äckligt, baby?
2012-02-14 / 13:00:56 / Min vardag

..men det kändes okej, när du visade mig hur man gör något äckligt, baby!


Vaknade halv 10 utan att kunna somna om, tänkte det var lika bra att kliva upp då jag inte vet då dom kommer och börjar tapetsera. Men dom har inte kommit ännu, så får se om det kanske bli imorgon. Vilket fall, alla hjärtansdag idag då, tycker inte den här dagen är så särskillt speciell men ska iallafall mysa med André ikväll men blir väl ingenting speciellt jämfört med andra kvällar :p

Annars så sitter jag just nu och lyssnar på musik, har nördat andra avenyn och funderar på om jag ska börja ta ner lite hyllor och sånt från väggarna. Fast jag kanske ska gå på affärn först? Hmm, känner mig lite lat, hehe. Får se vad som händer härnäst!

Nördar låten äckligt - ansiktet (därav min fina rubrik och fortsättningen efter, haha.) Lite rolig är den ändååå. Tänkte jag skulle knäppa lite kort på lägenheten så får ni se hur jag har det. Så får jag väl knäppa lite nya foton då dom tapetserat klart :)

Nu ska jag kila vidare och se om jag får något vettigt gjort!




Lucas fit for fight innan operationen han hade september!

here we go again!
2012-02-13 / 16:50:09 / Min vardag

Tjabba tjena hallååååå!

I'm back on track! Äntligen har fått en dator, så nu ska det börjas blogga igen! Skrev precis ett jätte långt inlägg men på något vänster så lyckades jag radera allt så får ge det ett nytt försök :)

Vad har hänt då? Ja egentligen inte allt för mycket intressant. Jag har hoppat av skolan och det blev väl inte riktigt som jag hade tänkt det så nu sitter jag bara hemma och dör av tråkhet om dagarna! Vet inte riktigt vad jag vill göra, eller jo det vet jag men den planen gick ju som den gick! Så vad jag har i andrahandsval vette tusan. Tror inte jag kommer sätta mig bakom skolbänken igen på ett tag iallafall för det är jag för less på, så får se vad jag hittar på!

I vilket fall, i jul fick jag mig en ny kärlek! En 43 tum plasmatv utav min andra halva André! Lucas blev öst med  julklappar och han var mer en nöjd över allt han fick! hmm, vad har annars hänt som man kan berätta om?
Jo just! Var ju och kollade på Nordman den 27:e januari och fyfan var bra det var! Dom som känner mig vet att jag väntat evigheter på att få se honom och äntligen hade man ålder inne! Riktigt bra var det, så ni som inte var där missade allt för mycket :D

Just nu så håller jag egentligen på att städa men tog mig en paus för att kicka igång bloggandet! André kom dessutom hem till mig efter jobbet och när han insåg att jag höll på städa så bestämde han sig för att ta en tupplur. Så just nu ligger han och snarkar för fullt. Lucas har sin "pappa-vecka" så honom ser jag på söndag. Han har varit väldigt sjuk nu på senaste tiden, men endast på mina veckor :p ögonfluss, feber, förskyld m.m. Får hoppas han slipper allt som nu på ett bra tag! Annars växer han för fullt, tänka sig att han blir 3 år till sommar! Huga vad tiden bara flyger iväg!

Nä nu måste jag göra klart städningen så jag kan slappa resten utav kvällen :)




RSS 2.0