Meningslöst
2010-11-19 / 13:10:22 / Min vardag

jag tycker inte det är lika roligt att skriva här längre, jag vet inte men det känns som jag inte har något att skriva om längre. När det egentligen borde vara tvärtom, mycket har hänt i mitt liv sen jag var aktiv med bloggen, Lucas har utvecklas så mycket så det bara skriker om det. Men jag har tappat blogglusten, vilket är tråkigt för det är ju kul att gå tillbaka sen om några år och se vad jag skrivit men jag vet inte vad jag ska skriva. Jag loggar in hela tiden påbörjar ett inlägg men sen raderar jag det och skiter i att skriva och loggar ut, hela tiden gör jag så.

Men jag ska se om jag orkar uppdatera i helgen annars ska jag försöka på mig en ny design på söndag och se om det blir nå roligare, har ju dessutom ingen kamera och det är väldigt trisst. Men vi ser väl, förhoppningsvis så kommer glöden tillbaka inom sin tid.


Bästa veckan på länge!
2010-11-07 / 11:42:51 / Min vardag

Hej!

Sitter just nu och spenderar lite tid framför datorn. Lucas har precis gått och lagt sig så jag passar på att sitta här och lata mig lite. Ska snart börja packa ihop Lucas grejjor och så som han ska ha med till sin pappa. Vid 1 ska vi till min kompis och fira henne, hon fyller egentligen år på tisdag men det firas idag. Annars då? Jag och Lucas for till kramfors i torsdags och var där tills igår, igår så fyllde jag år så min släkt och vänner var här och firade mig. Känns lite overkligt att vara 19 år, nästa år 20. Känns som jag fortfarande är 16, haha! Nej men det känns lite overkligt att man hamnar i vuxenvärlden och inte i ungdomens. Ja jag babblar för mycket, haha!

Har nu haft lov i en vecka och känns overkligt att jag har skola imorgon. Känns som jag är mammaledig nu då jag har haft lucas samtidigt som jag haft lov. Men jag har haft ett underbar lov trots att jag somnat tidigast 2 varje kväll och klivit upp 6-8 varje morgon, haha! Får skylla mig själv som lägger mig sent då jag vet att Lucas vaknar tidigt. Känns som jag kommer sova bort nästa helg, sova ska jag definitivt göra iallfall.

Ja jag babblar på mest om allt och ingenting, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tråkigt då jag inte har några nya bilder att lägga ut och så. Men nu ska jag kika vidare på internet så höres vi!


Every little thing is okey if you just let it be.
2010-11-01 / 14:27:47 / Min vardag

Helgen har varit underbar!

For ut med Veran i fredags på harrys och vi hade det skitroligt! Kvällen slutade med att jag hamnade i kramfors och var där tills igår. På lördagen for vi ut på någon krog i kramfors som jag dock inte kommer ihåg vad den hette, haha. I vilket fall så hade jag det så jävla roligt. Jag har lucas nu som sagt fast just nu ligger han och sover, lilla vännen. Han är så stor så jag hinner knappt med!

Men jag ska fortsätta vara social här hemma.

RSS 2.0