Nu jäklar har jag skärpt mig.
2009-11-21 / 11:20:52 / Min vardag

okej, bloggade inte då jag kom hem igår men ja, har inte en riktig bra anledning till det heller men nu då jäklar.

Lucas ligger nu och sover så jag passar på att skriva ett inlägg. Idag så ska vi till min mamma och äta lite mat och så. Igår så var vi bara hemma och tog det lungt, såg på idol. Blev lite rädd där att Erik skulle åka men som tur gjorde han inte det. Allafall Mattias har ju börjat praktisera på Boom så han jobbar där från 10.00-18.00 så han är ju knappt hemma längre, inge länge iallafall. Men får hoppas på det bästa att han får jobb där även om det betyder att jag blir lämnad själv, haha. Har ju Lucas som sällskap som tur är. Han är även och jobbar nu, han har fått lite extra jobb där nämligen, kan ju vara positivt? Ja vi får hoppas på det helt enkelt.



Nu tänkte jag dra en liten historia om vad som hände på min födelsedag. (eller dagen efter blir det ju men skitsamma.) Kvällen började med att vi får till Nathalie på förfest, var jag, Mattias, Tess, Nathalie, Lunkan och Ricky. Vi hade det väldigt trevligt och sedan vid 23.00 drog vi oss mot framnäs, när vi kom fram var det inte allt för mycket folk men det kom så småningom. Hade sjukt kul inne på framnäs, Lunkan blev utslängd för att han satt och "sov" som vakterna sa men det gjorde han inte, allafalll. Klockan blev 02.00 och krogen stängdes så vi skulle gå till max för att äta. Då var det en kille (säger inga namn bara onödigt) som började bråka med Mattias och ville att Mattias skulle be om ursäkt till honom för att Mattias tydligen hade kollat snett på honom?! Haha, det hade han ju dock inte gjort så han vägrade. Mattias lovade mig att inte göra någonting dumt utan lät mig snacka istället annars skulle det bara börja brinna för Mattias och det höll han, han gjorde ingenting som tur är, jag bad honom tänka på Lucas och det funkade såklart! Ah men tillslut så fick jag denna kille att dra därifrån och det slutade med att vi var hemma vid 04.30 på morgonen. Dagen där på hade jag ont i huvudet som fan och frös som jag vet inte vad. Så kom mamma och hämtade oss vid 17.00 ungefär för vi skulle hem till min mormor och morfar för att äta middag och där höll jag på svettas ihjäl istället haha. Aja här har vi en kort version om hur min kväll kvar.

Här bjuder jag på bilder från kvällen.


Älskling


Nathalie som försöker se snygg ut :)


Lunkan, som skulle visa snusen, lyckades han? njaa


Jag som försökte gömma mig då Mattias knäppte kort.


En stund senare kom Tess.


Mattias och Tess då vi skulle gå ut till skjutsen för att fara till framnäs.


Jag och Tess i bilen.


Inne på främnäs.


Avslutar med denna bild, jag hade en kanon kväll iallafall.

drar en sväng till stan, hörs sen då jag är tillbaka!
2009-11-20 / 10:28:54 / Min vardag

drar in till stan nu, lovar att blogga när jag kommer hem igen. Ska skärpa mig på detta. Så när jag kommer hem så blir det bilder sen då jag fyllde 18 år, samt vad som hände den kvällen plus lite annat smått och gott kan vi ju hoppas på eller hur?! :)

Bjuder på en bild på min ögonsten så länge!


bloggtorka, vad vill ni veta?
2009-11-17 / 23:13:44 / Min vardag

Har varit väldigt oaktiv här på bloggen nu ett tag, men har absolut inte känt för att skriva. Ska lägga in bilder imorgon kanske sen jag fyllde 18.


Det är det att jag vet inte vad jag ska skriva om längre, jag gör inte så mycket om dagarna nu när jag är mammaledig, är mest hemma eller på stan och kikar runt. Så vad jag ska skriva om? hmm, bra fråga.

Ska ta mig en funderare och ta och skärpa mig så återkommer jag imorgon med bilder osv. Skulle bara skriva ett inlägg så att ni ser att jag och min familj mår bra så på återseende :)

Min dag idag.
2009-11-06 / 23:36:00 / Min vardag

Idag fyller jag 18 år, äntligen. Dagen började med att jag vaknade vid 7 och kunde inte somna om, låg och drog mig i sängen till nio eller vad det var. Sen så käkade jag och Mattias frukost. Sedan for Mattias till praktiken och jag satt mig vid datorn ett tag. Sedan ringde mamma och sa att hon skulle hämta mig och Lucas så jag började packa grejjor till både mig och Lucas. Så kom hon, hade inte riktigt packa klart men när det var gjort så for vi till Ulf för att mamma skulle lämna någonting till honom. Efter det så for vi till Ica Kvantum för att jag skulle hämta ut ett paket jag fått av min farmor också köpte jag cigg (a). Efter det så for vi till Willys för att handla lite sakor så att vi kunde baka, bullar och daimkakor blev det. När vi kom hem så började vi baka och ha oss och sedan sprang bara tiden iväg och vi åt tacos sedan kom gästerna. Sammanlagt fick jag 4500 kronor, lite smink och smycken. Väntar fortfarande nyfiket på mammas present. Sen efter att släkten farit så såg jag på idol och nu ligger jag här och ska alldeless strax sova.

Har ju också varit med i tidningen föresten, lägger upp en länk ifall ni är intresserad.
http://allehanda.se/slaktvanner/personligt/1.1499412

Imorgon kommer dagen börja med att jag ska fara till stan med min älskling Therese Asplund och shoppa lite och sådant sen efter det så ska jag hem till mamma för att äta mat och sedan fara på förfest hos Nathalie, sedan krogen! Berättar om det på söndag. Hoppas ni har haft en lika bra fredag som jag, på återseende.

Ge mig fredag nu
2009-11-02 / 23:58:05 / Min vardag

Idag så for jag till stan för att umgås med Jessica och Helle, vi gjorde väl inte allt för mycket egentligen men roligt hade man ändå. Följde med helle till körskolan för hon skulle på någon informations grejs så jag satt där och väntade på min buss då det ringer på min telefon. Det var ÖA och det bestämdes att dom skulle komma hem till mig på onsdag för att göra en interljuv och knäppa en bild eftersom att jag fyller 18 år och tror nämligen att det är för att jag har barn och är ung med, men ställde upp gjorde jag iallafall så får väl se vart det leder, hehe.

Denna vecka så kommer jag ha någonting att göra varje dag, vilket känns riktigt skönt för det är inte ofta det händer nu förtiden då man bara går hemma och är mammaledig, tur att jag har Lucas som förgyller mina dar. Imorgon så ska jag till min mor och hälsa på sedan tror jag att Helena skulle komma hem till mig senare, på onsdag ska jag visa Antia att jag kan laga mat haha och efter det ska jag ha interljuv med ÖA och även träffa Angelica efter det. På torsdag ska jag träffa Stina, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det iallafall. Sen på fredag fyller jag ju år så då ska jag ju firas. På lördag så ska jag och therese shoppa lite grann för att sedan fara ut på krogen på kvällen med mattias såklart, Nathalie, Jessica med flera. Sen ska jag klämma in promenader någonstans här och var, jag sket i promenaden idag för att det blåste så jävulst och regnade.

Nu ska jag ta och kika runt lite på internet och sedan gå och lägga mig, godnatt sov gott.


RSS 2.0