HÄLSOPARTY
2010-03-03 / 20:38:15 / Min vardag

Hej!


Nu är tvättningen och städningen så gott som klar.
Har tvättat klart fast inte vikt in kläderna, det får nog bli imorgon för nu är klockan för mycket eftersom Lucas ligger och sover därinne och jag har inte så stor lust att väcka honom bara för att vika kläder. Efter att jag väntade på att sista tvätten skulle bli torr så satt jag och spelade lite Wii.

Nu har jag ny kommit hem från min moster då jag följde med mamma på hälsoparty. Fick ansiktsmask och fotbad så känner mig väldigt fräsch, speciellt i ansiktet. Produkterna verkar hur bra som helst men gud så dyra! Dock sa Carola (försäljarn även mammas kompis) att dom är väl dryga och håller hur länge som helst. Hon har haft sina i 2 månader och då är det inte bara hon som användt dom utan hennes kille, barn osv. För det var ju inga stora tuber, hehe.

Allafall nu tänkte jag sätta mig i soffan och göra Mattias sällskap sedan flörta lite med honom så jag kan få se Grey's anatomy som börjar klockan nio.

3 Kommentarer
malin:

jag är med i en veckans blogg tävling rösta gärna på mej jag är nummer 5! http://annierehn.blogg.se/2010/march/finalisterna-ar.html#comment



SKRIVET DEN: 2010-03-03 KL: 23:47:37 URL: http://lifebymk.blogg.se/
Cecilia:

Hej titta gärna in i min blogg om du vill

Har massa olika tävlingar just nu kanske någon som passar dej? :)

Http://ceciliaprecious.blogg.se

Puss & kram



SKRIVET DEN: 2010-03-04 KL: 00:45:54 URL: http://ceciliaprecious.blogg.se/
LISOU:

härligt att höra :)

jo det är bara bra här!



händer något trevligt idag?



SKRIVET DEN: 2010-03-04 KL: 11:11:03 URL: http://lisou.blogg.se/



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: