fullt upp!
2009-06-23 / 20:39:35 / Graviditet

igår så tog jag och älskling 10 bussen in till stan och fixade massa papper som soc behövde tillsammans med försörjningsstödet som vi ska ansöka om sen så får vi hem till mig och gjorde faktiskt inte allt för mycket, kollade på tv och så.

Sen idag så for vi in till stan med mamma klockan 12 sen satt vi oss i solen i parken och inväntade på att klockan skulle bli 1 så vi kunde ha möte med våran stödperson som hjälper oss med alla papper som ska fixas och så. Så när vi kom dit så fick vi skriva på kontraktet på lägenheten så nu är det gjort också sen fick vi fara och kolla på lägenheten för vi fick ju inte göra det förra gången vi hade möte för den var inte tillgänglig men idag så. Den var riktigt nice faktiskt var väl inte dom snyggaste tapeterna men dom funkar iaf, sen var det två uttag som var sönder men det skulle fixas, också var det som fettfläckar inne i sovrummet så vi skulle kolla om dom fixar det eller om det är något vi måste göra själva. oj oj var jag längtar nu kan jag ju vilja lova! Efter att vi kollat på lägenheten så for vi tillbaka till våran stödpersons kontor och skrev på papper om ansökan om försörjningsstöd också skrev vi på papper så att våran adress ändras så vi får alla brev och grejjor till lägenheten, fast det fattar ni väl, hehe. Efter det var klart så gick vi till Ulrika för att lämna alla papper vi fixat från gårdagen som hon skulle ha. Sen efter det så gick vi och fixade hemförsäkring och gravidförsäkring så nu är det ordnat också, vi fick även papper om barnförsäkring så vi bara behöver fylla i och så då lillpyret kommer så är h*n försäkrad också! Skönt att ha det bortgjort iaf. Sen så behöver vi inte betala någon hyra denna månad utan det skulle Ulrika göra åt oss eftersom vi inte har kommit igång ännu och så, så underlättade det så det känns skönt. Så nu har jag och älskling väldigt mycket pengar över som vi kan göra massa sakor så det ska vi göra på fredag efter att vi varit hos barnmorskan, längtar ju som tusan man ska ju få shoppa lite bebiskläder vettja, hehe! Efter att mötet var klart som tog 2 ½ timme så gick jag och älskling ner mot staden och köpte oss en korv tills vi kunde äta riktigt middag, jag tog halv 5 bussen hem och älskling gick upp till hans bror (som bor inne i stan) och han är fortfarande där och skulle sova kvar och åka upp till husum med hans bror imorgonbitti, blir nog skit bra. Så imorgon ska man börja att rensa ur garderoben och packa ner alla kläder så har man det gjort. Känns som man har jätte mycket att göra men man vet tusan inte vart man ska börja någonstans, haha.

går in i vecka 37 idag. har tyvärr ingen ny magbild.

I vecka 37 är medelkroppslängden 49 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3000 gr. Huvudets omkrets är 34 cm. Från och med den här veckan är inte ditt barn för tidigt född. De mesta av lanugohåret är borta. Lungorna har mognat. Barnet sväljer fostervatten och kissar, vilket är en viktig del i balansen av mängden fostervatten. Vid födelsen har ditt barn 300 ben i kroppen medan vuxna har 206, flera är ganska mjuka till en början. Vissa av benen växer samman i barndomen.


0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: