KREATIV BLOGGER
2010-01-30 / 15:29:57 / Min vardag

Idag fick jag ett glatt medelande att jag blivit utnämd av http://carrosjolund.blogg.se/cdolcee/..Tack Caroline.
Så jag fortsätter detta.

1. Kopiera awarden på er blogg
2. Länka till den som gett er awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en award

7 fakta om mig...
1. Jag ser upp till min mamma.
2. Jag har fobi mot sprutor.
3. Jag är rädd att bli lämnad ensam.
4. Jag trivs inte med min kropp.
5. Jag anser själv att jag inte har en riktig pappa.
6. Jag älskar att dansa
7. Jag har svårt för att prata om mina känslor.

Jag vill ge awarden/utmärkelsen till:
Dom som känner för att göra det 8)

LONG TIME NO SEEN
2010-01-30 / 14:10:00 / Min vardag

Jag har inte haft lust till att blogga och inte vetat vad jag ska blogga om.


Allafall i måndags fick Helena körkortet så vi for ut och åkte lite grann. Vi skulle skjutsa hem Jessica efter att hon varit på bio. Hon bor ju ute på landet så på vägen hem då mötte vi en bil och vägarna är väldigt smala så vi skulle svänga åt sidan för att släppa fram bilen eftersom han inte flyttade sig någonting. Det slutade med att vi hamnade i diket, hehe. Men det var roligt, någonting att skratta åt så här efteråt.

Allafall har inte gjort för mycket denna vecka, igår så var jag ut på krogen och det var riktigt roligt! Var så lagomt full och lagomt nykter om man säger så. Hur skönt som helst. Var ut med Helle, Mattias, Nathalie & bror Tobias. Hade iallafall det riktigt trevligt.

Kan ni tänka er att Lucas är över 6 månader nu? Så sjukt hur tiden går fort, om ett halv år har gått så här fort så är han ju ett år imorgon, typ.  Han kan ju sitta själv nu och allt. Dock så kan jag ju knappt mata honom med någonting eftersom han är allergisk mot någonting. Måste ringa BVC och be dom ta prover så jag vet vad jag kan ge.

Aja nog om det. Idag så mår jag prima, inte bakis eller någonting. Har bara ont i örat (?). Ska vara barnvakt idag åt min lillasyster Angelina för att mamma ska på hockey och sedan ut på krogen.

Nej jag har inte så mycket att berätta om, mitt liv är inte så intressant, hehe.

TAKE IT EASY.
2010-01-18 / 23:35:43 / Min vardag

Idag har det varit en lugn dag, har bara varit hemma och skippat träning idag med. Men imorgon så blir det träning + BVC med lucas. Ska bli roligt att se hur mycket han väger osv. Ska även be dom att ta prover på honom så vi får veta vad han är allergisk mot så jag vet vad jag får "stoppa" i honom och inte, hehe. Annars efter träningen och så, så blir det att fara hem och städa undan julen (har skjutit upp på det, men nu är det f*n dags.) och sedan ta det lungt.

Nu ska jag nog ta och sova.

MUM LOVES YOU!
2010-01-17 / 18:11:25 / Min vardag










SÖNDAG.
2010-01-17 / 16:34:50 / Min vardag

Idag har varit en seg dag hitills. Klev upp vid 11  och gjorde frukost till mig själv, Mattias, Evelina (syster), Angelina (syster) och Wilma (kusin). Sedan efter det var jag snäll och diska och plocka undan i köket så mamma skulle slippa göra det då hon klev upp (bakis var hon) och efter det färgade jag håret på Evelina. Sen så har vi kollat på en film alldeless nyss. Lucas ligger nu och sover igen och jag sitter i köket på mamma lilla laptop som knappt går att skriva på för att det är så litet tagentbord men man lär sig efter ett tag. Så är det nå stavfel så skyller vi på den, hehe. Annars har jag inte gjort mycket alls idag, bara tagit det lungt. Igår satt jag och lyssna på mamma, moster och deras kompisar medans dom drack och snackade. Sedan när dom drog på krogen så satt jag, Evelina och Mattias och kikade på film.


Ska hem senare ikväll, vet inte riktigt vilken tid det kommer att bli men nån gång blir det, hehe. Hoppade över träningen igår för att allt blev så krångligt men imorgon så sätter vi igång igen. Mattias lär nog ska börja jobba lite på torsdag så jag vet inte om jag ska träna på kvällen eller på morgonen. Det jävligaste är hur bussarna går som till oss, sista bussen går liksom 19.25 från stan! Hur tidigt som helst ju, förstår inte hur dom tänker.

I THOUGT HE WAS KIDDING.
2010-01-16 / 17:19:14 / Min vardag

Igår så var jag på lex i 2 ½ timme ungefär. Vi kom dit vid halv tio och när vi kom dit så tog dom inte legg på oss. Sen så satt vi oss och kollade på då Carros kompis sjöng. Väldigt bra sjöng han faktiskt. Allafall ungefär en halvtimme innan jag skulle fara hem så kom en vakt fram till vårat bord och frågade.

Vakten - Kan jag få se på ditt legg?
Jag - eh, javisst.
Carro & Mattias - Vill du se mitt också eller?
Vakten - Ah, visst.

Han kollade på Mattias & Carros legg och gav sedan tillbaka dom. Sedan kollade han på mitt leg, kollade på mig, kollade på mitt legg, kollade på mig. Sen sa han:

Vakten - Vilket år går det här ut?
Jag - eh ja, 2012 tror jag?

Vakten fortsatte kolla på mig och sedan på mitt legg sedan på mig och sedan på mitt legg.

Vakten - Det här ser inte ut som dig.
Jag - jasså? eh, okej.
Vakten - Jag skulle vilja att en annan vakt kollar på detta.
Jag - Okej, ska jag följa med eller?
Vakten - ja.

När vi kommit en "bit" så stannade han och kollade på legget, kollade på mig och stod och pratade för sig själv "hm 2012, 2010 nu".

Jag - Ja, jag tog det där kortet i 8:an eller 9:an.
Vakten - okej, (kollade på legget) ah men vi går till någon annan vakt så får vi se vad han säger.
Jag - ah men så du vet kan man faktiskt förändras genom åren.

Vi kom fram till dom andra vakterna och jag ställde mig mot väggen då han hedde upp legget mot mig och frågade vakt nr 2 om det såg ut att vara jag. Vakten nr 2 tog legget och sa till sin kollega "Det enda du behöver göra är att kolla så att inte det är förfalskat, vilket det inte är". Så gav han mig legget och jag tacka och gick därifrån. Men hallå?! Något vad folket kolla på mig, haha. Aja lite kul, satt bara och vänta på att dom skulle säga att dom skojja men icke. Allafall strax efter det skulle jag fara hem (till mamma) så jag och Mattias gick ut och skulle röka men så såg jag att lilian redan hade kommit så gick och frågade henne om det gick bra att jag rökte innan vi for och det bra. På vägen tillbaka då jag skulle gå till Mattias och röka så råkade jag välta en marschall (stavning?) också hör man vakt nr 1 säga: Ja där har du ett bevis på att du tagit en öl eller cider för mycket. Jag säger såhär jag skulle hem till min son på snart 6 månader och du tror jag har druckit för mycket? pttts, ingen favorit vakt det där inte, hehe.

Allafall just nu sitter jag här och Lucas har just somnat. Ska väl snart börja med maten, mamma har farit på hockeyn så jag och min syster Evelina ska ta och göra lax och potatis. Lite senare kommer Mattias och vi ska spela lite yatzy som jag nyss blev spöad av Angelina i. Har inte gjort så mycket idag, har varit och hyrt film, nyaste ameican pie "american pie - the book of love" & "Van Wilder - freschman year". Typiska filmer jag ser, typisk tjejfilmer det är min smak det, hehe. Nog för att dom där inte riktigt är tjejfilmer så men aja.


Nej, ska nog ta och ropa på syster nu så vi kan börja med maten och sedan ska jag väl färga hennes hår. På återseende.

THATS IT.
2010-01-15 / 16:27:44 / Min vardag

hejhej.

Idag så kom mamma och hämta mig vid 1 ungefär. Har inte gjort så mycket sen dess, varit hemma hos mamma och umgåtts ungefär. Allafall kanske ska till Lex fram och tillbaka ikväll och kolla på då Mattias systers kompis spelar sen tillbaka hem till mamma igen. Ska inte vara där nå länge (om mamma orkar ta hand om lilla lucas i nån timme) eftersom lucas inte äter mjölkersättningen för att han verkar vara allergisk, så det suger men vad göra åt det.


Allafall jag återkommer senare ikväll.

SOMETHING IS HAPPENING
2010-01-09 / 00:36:23 / Min vardag

Igår (torsdags) så tog jag 16.20 bussen från husum och in till staden. Mattias skulle åka med sin bror så han tog vagnen för att sedan lämna en dator hemma hos oss och för att hämta träningskläder. När jag kom fram till stan så hade vi bestämt att mötas i örnparken (hade inge batteri på mobilen). När jag kom dit så var inte han där och det tyckte jag var lite konstigt eftersom det går mycket fortare att åka bil. Allafall stod där i ca 5 min men han kom inte. Så gick och ställde mig inne vid apoteket så jag hade lite koll mot örnparken så jag kunde se honom men blev så less i armarna av att hålla i Lucas så jag gick in på hemtex och låssades kolla på lite grejjor där medans jag höll utkik mot hemtex för att se om han kom. Men ingen syn av Mattias. Så eftersom jag inte hade nå batteri på mobilen (typiskt) så bad jag om att få låna telefonen på hemtex. Han var in på väg till stan NU! Hans brors bil hade slut på batteri och ville inte starta så det hade tagit sin tid innan kommit iväg, så jag bad han ringa helle (som skulle träna med oss) så hon kunde komma och göra mig sällskap. Jag blev upphämtad vid apoteket och vi for till friskis och svettis för att träna. Tränade i ca 1 timme och sedan fick vi skjuts hem av helles pappa.

Idag så började dagen med att vi hade möte på friskis och svettis för att få ett schema så vi vet vad vi kan göra, hur vi ska göra för att uppnå det vi vill och att vi gör det rätt. Så nu har vi ett schema vi ska följa i 6 veckor för att sedan byta och verkligen fokusera på vad vi vill. Nu är det bara lite för att bli van eftersom det var år och dar sedan jag ens rörde mig (typ) haha. Så det känns riktigt skönt. Allafall efter att vi tränat så följde vi Jessica på UH som skulle äta och sedan gick vi på hemköp för att handla. Efter det så mötte vi upp Mattias pappa för att vi hade glömt min internetdosa och Mattias kodbricka i Husum, sedan blev vi bjuden på fika av Mattias pappa. Efter att vi fikat så for vi hem lagade middag och sedan har jag suttit framför tv:n. Helle kom även förbi och gjorde oss sällskap.


Sedan har jag faktiskt gjort ett framsteg idag. Jag la Lucas i sängen för att somna själv, alltså skrika sig till sömn. Jag gillar det inte men det funkar ju som sagt inte att han är vaken tills att jag går och lägger mig, måste ju få ha lite egen tid med mig själv och även med Mattias. Men vet ni vad? Lucas somnade efter ca 45 min och sover fortfarande. Jag gick och la honom vid kvart i nio, han somnade vid halv tio. Riktigt stolt är jag faktiskt, det här är bra och jag hoppas på att det fortsätter såhär. Ska väl inte hoppas på allt för mycket då det här faktiskt kan ta tid. Kan inte förvänta mig att han ska "klara" det på en gång, men ett framsteg var det och det gillar vi.


Nej nu är klockan mycket och imorgon är det saker som ska göras och inte sova bort hela dagen. Ska även hem till min mormor som fyller år. På återseende.

SO MUCH TO SAY
2010-01-07 / 15:04:16 / Min vardag

Just nu sitter jag vid denna dator ännu en gång. Vi har inte gjort så mycket idag, väntar på att vi ska äta sedan fara hem eller in till stan och träna sen hem. Ska bli skönt att träna faktiskt. Känner mig så seg i kroppen så skönt om man tränar och sedan duschar så blir man lite piggare då man kommer hem och ska plocka undan lite. Får se hur mycket jag hinner göra hemma innan det blir läggdags. Måste ju få Lucas att börja sova i sin egen säng nu när han rör sig så mycket så han inte ramlar ner från sängen våran. Det vill vi ju icke.

Sitter och skriver och sneglar mot tv:n medans jag väntar på maten, tror den snart är klar faktiskt. Hm ja finns inte så mycket att skriva med tanke att vi inte gjort ett skit idag hehe. Men får se om jag hinner skriva ikväll eller så återkommer jag nog imorgon.

You name it, i will do it. Right?
2010-01-06 / 22:53:52 / Min vardag

Vad har jag gjort sedan jag sist skrev? Hm, ärligt? Jag har suttit vid datorn också har jag kollat på en film som gick på tv och lekt med Lucas lite i mellan åt. Det är vad jag har gjort. Inte så mycket till liv va? hehe. Men det är inte alltid det finns någonting att göra.

Har iallafall skaffat mig en till blogg, samma namn som jag har nu bara att man lägger till lite bokstäver. Har skaffat denna blogg för att jag ska kunna skriva lite personligare och sådant som jag inte riktigt vill att vem som helst ska kunna läsa. Så ifall att ni skulle vilja ha lösenordet till den så får ni antingen skriva här i en kommentar och sedan skriva vart jag kan skriva lösenordet och det till. Annars finns jag på bilddagboken (090723 heter jag där.) eller på facebook (Nathalie Östensson) eller på msn ([email protected]). Så ser ni om jag ger er lösenordet eller inte :).

Det blir nog att vi tar 16.20 bussen hem imorgon, annars går det bara en klockan 10.00 och det blir så stressigt och jag gillar inte att stressa. Så då lär vi äta här (?) sedan fara hem, hämta träningskläder och sedan fara och träna, sköööönt! Ska bli ändring på att vara på latsidan och dags att ta tag i sakor och ting. Dags att bli VUXEN! Haha.


Jaja nu ska jag hitta på någonting annat, frågan är vad. Återkommer kanske innan jag lägger mig för natten.

http://ungmammanathalie.blogg.se/minvarld

I have to do it to make myself feel better.
2010-01-06 / 19:20:32 / Mina egna ord, mina känslor.

Här i husum är vi icke social med varandra. Jag sitter vid laptopen, Lucas ligger och sover brevid mig, Mattias sitter vid andra sidan av Lucas vid en annan dator och Daniel (Mattias bror) sitter vid en dator mittemot mig typ. Men det kan vara skönt det också, att bara slappa framför datorn och inte riktigt göra någonting, måste ju ta chansen då man kan. Det är svårt att hitta på någonting att göra utan att det ska kosta, allting kostar ju nu för tiden.


Jag ska ju däremot skärpa mig. Har fuskat nu och ätit lite godis och druckit dricka. Dessutom har jag rökt. Men för mig är det så jävla svårt att röka, jag vill verkligen men kan inte htita någon metod som kan få mig att sluta. Nikotintuggummin och dylikt går helt bort, tror inte på det. Sen dessutom är du ju fortfarande beroende? Du behöver ju fortfarande nikotinet. Jag tror heller inte att det sitter i nikotinet eller jo kanske till en viss del, men jag tror det mest sitter i vanan. Att du är van att röka efter att du har ätit, att du är van att röka precis då du vaknat osv. Men jag ska klara det. Jag vill ju verkligen sluta och jag vill verkligen få tillbaka min kropp som jag hade innan jag blev gravid. För just nu trivs jag absolut inte med min kropp. Men det är ju så också att man vill att det ska hända på en gång och det går ju inte. Vill inte direkt rasa i vikt för det mår kroppen inte bra ut av men samtidigt som att jag vill att det ska hända nu, nu, nu. Men jag har det svårt för mig att ta in nya vanor och har väldigt svårt för mig att ta tag i det, fast då jag väl gör det så går det hur bra som helst. Så det gäller bara att ta tag i det, att helt enkelt göra någonting åt det. Jag och Mattias är väldigt duktig på att stöka ner, så fort vi har städat så ser det nästan lika förjävligt ut dagen efter och det måste ändras på. För när Lucas börjar krypa kan vi inte ha massa grejjor på golvet osv. Samma sak med disken och tvätten, istället för att diska bort på en gång så väntar vi tills vi har det största berget någonsin också tar det minst en timme att diska bort och tvätten väntar vi nästan till att vi inte har några kläder kvar att ha på så måste man vara i tvättstugan hela dagen. Så det ska jag se till att ändra på. Jag ska sluta röka, jag bara ska göra det. Jag ska även träna varannan dag och gå ut och gå varenda dag. Det enda negativa att vara ute och gå nu är att man fryser häcken av sig, verkligen inte okej, hehe. Sen till slut ska jag äta rätt, har ju redan ett schema på det så ska renskriva det schemat och sedan göra någonting åt det.

Nog snackat om vad jag ska göra, kommer nog med ett till inlägg senare nu när jag kommer att sitta vid datorn hela dagen typ. På återseende.


Röda prickar kan skrämmas.
2010-01-06 / 12:17:40 / Min vardag

I måndags var vi och tränade, tränade inte så länge ca 1 timme eftersom jag är inte direkt så van haha. Alllafall efter träningen så gick vi till försäkringskassan och fixade med bostadsbidraget. Sen efter det tog vi bussen hem. Åt lite lunch och så och efter middagen gick jag ut på en promenad. Sen hände det inte så mycket mer.

Igår så vaknade vi sent, reagerade inte på väckarklockan. (vaknade vid 10.) och det blev ingen träning. Sen så vid 2 tiden fick Lucas massa utslag över hela honom, blev alldeless rödprickig och på det dära röda var det som en vit prick. Jag och Mattias blev såklart oroliga så vi ringde till BVC. Så fick vi en tid klockan 4 hos en läkare. När vi kom dit så var såklart prickarna borta men Mattias hade knäppt kort på dom (kan lägga in dom sen, är inte hemma nu.) och visade läkaren som sa att det såg ut som nässelutslag (precis som man får av brännässlor, ser lika dant ut.) Allafall vad kan han ha fått det ifrån?! Det enda han hade fått var gröt, lättmjölk och mat från mig (brösten). Och det kan inte vara det eftersom jag dricker mjölk och så, så skulle han reagera när han äter från mig. Men läkaren sa iallafall att vi skulle he en droppe mjölk när han ligger och sover och kolla om han reagerar på det, annars vette tusan vad det kan vara. Men det är lite konstigt eftersom han skulle isåfall regagera på mig. Aja det bästa var att det var inge farligt och det är väl huvudsaken.

Efter att vi varit där gick vi ner på stan och träffade en kompis till Mattias och vid 17.15 så tog vi bussen till husum, så vi är här uppe nu och ska stanna här tills imorgon. Har legat på latsidan (REDAN!) med träningen fast det är faktiskt inte vårat fel eftersom gymmet har stängt så, imorgon kör vi igen. Annars gör vi inte så mycket, sitter nu inne i vardagsrummet och pratar typ. Vi lär nog inte göra allt för mycket idag, umgås och så.

Nu ska jag ta och göra någonting annat. På återseende.

Det närmar sig.
2010-01-03 / 18:00:20 / Min vardag

Dagen började med att man åt frukost, sedan har jag inte gjort ett skit! Bara suttit framför datorn och tagit hand om Lucas såklart. Har nästan alldeless nyss ätit mat och nu har jag skrivit en matlista så ska jag fara och handla. Gud vilken tid det tar att skriva en matlista, är så svårt att komma på maträtter och man har ju tusan ingen fantasi. Men till slut så har fått ihop till några maträtter nu så vi klarar oss ett tag. Så mamma ska bara he in motorvärmaren nu så ska vi sedan fara iväg. Sen efter att man har handlat blir det inte riktigt lungt hemma heller. Har tvätt som jag inte vikt in än och ska rensa skafferiet och även kylskåpet och har även tänkt att unna mig själv och noppra ögonbrynen lite, ser ju förjävlig ut med mina buskiga ögonbryn, haha. Sen så blir det att lägga sig i tid ikväll så man kommer upp klockan 8 imorgon för att sedan träna vid tio.


Men nu ska jag ta och packa ihop för att sedan fara och handla lite.

Pratar i nattmössan.
2010-01-02 / 23:22:46 / Min vardag

Nu jäklar. Nu har jag skrivit mig ett schema som jag kan följa. Mycket lättare för mig att ha ett schema som jag kan gå efter. Då följer jag det mycket lättare istället för att hitta på ursäkter. Så nu jäklar på måndag börjas det. Ska verkligen klara av detta, så jag kan få min "drömkropp" eller hur man ska uttala det som. Dom oönskade kilonen ska iallafall bort.

Vad har jag gjort i kväll då? Inte ett skit, har bara suttit framför datorn och tagit det lungt med mamma och Lucas, skönt faktiskt, umgås med mamma lite inte varje dag. Annars har jag bara suttit och gjort ett schema, eller har skrivit upp det på datorn ska skriva ner det på papper sen så jag får hem det. Så sitter och drömmer hur "duktig" jag ska vara, haha. Nejmen nog ska jag väl klara det, hoppas jag. Känns som det enda jag tänker på är att träna och få bort all hull man har fått då man var gravid. Fick ju sånt sug efter choklad och coca cola så att gå upp i vikt var inga problem, haha. Men på ett eller annat vänster ska det väl gå, jag menar hur svårt kan det vara egentligen? Är bara rädd att min lathet ska ta över, det händer ju lätt.

Lucas har sovit väldigt bra idag faktiskt. Känns knappt som han varit vaken något. Dock är han vaken nu men ska lägga mig snart jag också. Då jag börjar träna på måndag ska jag ju även kliva upp tidigt dvs vid 8 tiden så då ska han få en normal dygnsrytmen om man jämför vad han har nu + att han ska sova i sin egen säng. Hm, känns som jag babblar väldigt mycket nu om samma saker men what the f*ck, det är det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu så. Men är man sveriges största bloggerska så får jag ju säga vad jag vill, HAHA SKOJJA! Haha okej, min humor är väl inte på topp, men kunde inte låta bli, haha.

Ja vad gör man annars då? Kanske ska gå och lägga mig snart, kan ju vara bra om jag ska börja kliva upp i tid. Fast det enda problemet är ju att man aldrig känner sig trött vid denna tid. Får se hur detta kommer att gå. Ska även ge fan i att vara så lat, märker ju bara efter man typ har ätit ute i vardagsrummet och inte plockar man undan efter sig utan nej man låter det stå kvar tills det ser riktigt förjävligt ut och när man knappt kan gå i lägenheten då städar man, istället för att ta bort grejjen man användt, hm så sjukt lat får man väl inte vara? Nej det tycker jag inte, så jag ska ändra på mig för jag trivs inte att ha så. Nästan så att man blir deprimerad. Oj så många saker jag ska ändra på detta år.

nej nu ska jag sluta babbla om allt från himmel och jord. Ska ta och lägga mig, på återseende.

I can do it.
2010-01-02 / 15:56:05 / Min vardag

Hade skrivit ett långt inlägg alldeless nyss men på nått vänster lyckas jag radera allting, men försöker på nytt nu och hoppas på att jag kommer ihåg allt jag hade skrivit.

Idag har inte hänt allt för mycket. Jag klev upp vid halv tolv och gjorde frukost åt mig och Angelina. Skottade även ute åt mamma och diskade bort lite i köket så mamma skulle slippa göra det då hon kom hem. Sen så har jag suttit och spelat kort och yatzi med mamma. Lucas ligger och sover och har gjort det i 3 timmar nu, inte likt han. Men jag ska inte klaga, får ju liten egen tid här vid datorn och hinna skriva ett inlägg utan behöva pausa för att ta Lucas. Men det blir oftas så att när han sover så vill jag att han ska vara vaken för då har jag ingenting att göra också tvärtom. Knasigt det där. Nu vaknade han dock, men lika bra det han har ju sovit så himla länge.

Allafall är ju fortfarande kvar hos mamma, vet inte riktigt om jag ska sova här en natt till. Ska väl iallafall äta här, lär nog bli att jag sover här en natt till. Ska se till att mamma och jag gör ett schema till mig så jag kan börja träna på måndag. Ska se till att hålla det här, oftast då man har nyårslöften så spricker dom lika fort. Men har inte haft nått på väldigt länge nu och nu har jag helt plötsligt flera. Jag ska klara det, jag ska hålla det. Jag trivs inte med min kropp för fem öre och får väldigt dåligt självförtroende och så ska det inte vara. Vill trivas med mig själv och må bra så detta ska jag klara. Blir lättare för mig att klara detta om jag har ett schema att gå efter.

Aja nu är det mat så ska ta och äta också så återkommer jag senare kanske. På återseende.

Happy new 2010
2010-01-02 / 02:13:34 / Min vardag

nyår vart lyckad. Ulf kom och hämtade oss vid ett tiden sen när vi kommit en liten bit så kom jag på att vi glömt Mattias alkohol men ulf sa att det inte gjorde nått och att han hade hemma. När vi kom hem till ulf så började vi spels wii på en gång. Sen efter ett tag så tyckte Mattias att det kändes som han snylta så han bad hans brot skjutsa honom så for han och hämta sitt dricka. Käkade förrätt, varmrätt och efterrätt, kastade pil och jag och mattias förlorade ganska stort. Skyller på att jag fattade nada. Allafall vid tolvslaget så sköt vi raketer och drack skumpa (inte jag dock) och jag fick en nyårskyss av min älskling. Lucas var även vaken och med oss ute då vi sköt raketer men inte blev han rädd inte. Vi gick in ganska fort igen eftersom det blåste och snöade ute så blev väldigt kallt för sötnosen min. Så satt vi vid fönstret och tittade ut sen somnade han som en stock. Vid 2 tiden tror jag så gick vi ner till mamma och sovde där. Vaknade vid kvart i tre, KVART I TRE! Shit, ångest fick man då man klev upp så sent. Lucas har ju fått våran eller rättare sagt min dygnsrytmen och det ska bli ändring på nu, funkar inte att ha så, han ska även sova i sin egen säng. Nu rör han sig så mycket då han sover så det är farligt. Så slut på det roliga för honom och slut på latheten för oss, nu är det skärpning, det funkar inte att ha så i längden än om det är väldigt skönt att sova. Men jag och Mattias får ju ingen ensam tid då han går och lägger sig samtidigt som oss, tro mig det behövs så vi kan få mysas lite.

Allafall idag så for Mattias hem till oss och jag stanna kvar här hos mamma. Har spelat lite kort med syster Angelina och umgåtts med henne. Just nu ligger jag i sängen, skriver här på bloggen och försöker att bli trött, men inte så lätt då man vaknade vid tre. Ska kolla med Mattias om vi ska träna imorgon eller på söndag eller om vi ska dra igång det på måndag.


Äh nu ska jag sluta babbla och ta och sova. Kan inte vara uppe hela natten då sover jag ju bort hela dagen funkar inte. Ska ju börja kliva upp vid åtta på morgonen ju. Skärpning på mig!

RSS 2.0