you can hate on me.
2010-12-27 / 22:47:46 / Min vardag

Heej!

Opps, jag är riktig dålig bloggare. Äh jag uppdaterar då jag känner för det vettja, annars är det inge roligt.

Aja vad har hänt sen sist? Det har varit jul och massa andra roligheter. Jag är inte så stort fan av julen faktiskt. Tycker den är lite överskattad. Hade inte Lucas på julafton utan hade han på juldagen. Så kommer Mattias att ha honom på juldagen nästa år och jag på julafton. Allafall tror nog Lucas blev riktigt nöjd med sina julklappar, massa bilar och annat roligt. Han är ju så otroligt kär i bilar och allt som man kan kalla fordon.

Allafall just nu ligger han och sover och jag har haft Jessica och Robert på besök. Vi har spelat kort och snackat lite skit typ. Dom for för 45 min sedan kanske och nu sitter jag och kikar runt lite internet och ska väl snart gå och lägga mig. Fast har jäkligt svårt att sova på nätterna nu kan aldrig lägga mig innan klockan 01.00 och gör jag det så somnar jag ändå inte innan 02.00. Sjukt irriterande, iallafall då jag har Lucas. Jag vill ju vara pigg som en mört då han bestämmer sig för att kliva upp, vilket jag inte är nu för tiden. Aja det ger väl med sig kanske.

På fredag är det nyår och då ska Lucas vara med min syster. Jag har varit nykter nu dom senaste 2 åren på nyår så ska passa på att festa till det lite då min syster var snäll och tog ansvaret att vara barnvakt. Så nyårsfest letas och jag längtar!

Imorgon så ska jag och Lucas in till stan och göra lite ärenden annars så har vi inte så mycket planerat, bara mysa på som vanligt!

Ja, det var väl allt för mig denna gång. Ska försöka ta mig kraft till att fortsätta listan jag har påbörjat!



♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
2010-12-19 / 19:26:00 / Min vardag

hm någonting jag ångar.

Jag ångrar att jag inte har tagit skolan på allvar, särskillt att jag inte tog högstadiet på allvar. För nu då jag vet vad jag vill bli så går det inte. Det går inte för att jag har inte tillräckligt med poäng och jag har inte pengar för att kunna betala för att bli frisör, inte så lätt att punga ut 80.000 kr bara sådär. Jag oroar mig för att jag kommer hoppa av handels med, eftersom det är egentligen ingenting jag vill hålla på med och jag har hoppat av alla andra linjer för att jag redan vet vad jag vill gå och vad jag vill bli. Men jag vill ha ett gymnasiebetyg!!

Så ni som fortfarande ha chansen till att inte leka bort högstadiet försök att ta det på allvar, för det är större allvar än vad man kan tänka sig tro. Så för eran egen skull, ta tag i det och gör det rätt!

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
2010-12-18 / 21:02:00 / Min vardag

Min favoritfödelsedag måste nog vara då jag fyllde 18 år.

Den firades först med mina släktingar/familj och sedan dagen efter med mina fina vänner och Mattias och jag hade riktigt roligt!


Dagens händelser & Lucas framsteg
2010-12-18 / 19:34:52 / Min vardag

Idag har jag och Lucas busat på. Min syster var även hit och jag slingade håret på henne. Färgen räckte inte riktigt till allt men blev det dåligt är det ju tur att hon kan göra om det. Lucas har blivit lite krånglig på att somna om kvällarna, man har fått börja gå in flera flera gånger för att han kastar iväg tutten hela tiden, men han har väl för sig någon "rolig" period eller så. Annars idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket, tycker det är så himla skönt att vi får jullov på tisdag, längtar såå! Kommer vara ledig 3 veckor och det behövs verkligen, fy tusan vad jag ska sova!


Nu tänkte jag berätta lite utav vad Lucas kan och ha lärt sig, tänkte ni kanske är lite intresserad.

Det han kan göra är:

- Vinka hejdå

- Äta helt själv, dessutom med skeden åt rätt håll, haha!

- dansa

. snurra runt runt

- hålla flaskan själv (fast det har han kunnat sedan han va 5 månader eller nått sånt)

- klättra upp/ner för soffan

- sätta på sig skorna själv

Det han kan säga är:

- Titta där

- där

- oj

- mamma


Det är väl det mesta jag kan komma på, min lilla pojke..


♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
2010-12-17 / 13:00:00 / Min vardag

Mitt favoritminne är nog samma som dom flesta mammors.

23 Juli 2009.

Lucas Kenneth Enar Edlund föddes. 04.29 valde den mest underbaraste och finaste pojke jag någonsin skådat att titta ut till oss här på jorden. Just i detta ögonblick var allt så himla overkligt. Något jag ska göra till nästa förlossning är att filma! Kanske inte just hela händelsen men det mesta, för jag kommer inte ihåg mycket och det är tråkigt. Men det bästa är att jag kommer inte ihåg smärtan förutom att den gjorde förbannat ont och ingen man i hela världen skulle kunna få känna sig på samma typ utav smärta. Allafall, kilorna jag gick upp, bristerna jag fick, smärtan jag hade, den långa väntan. Allt var värt det, det var mer än värt. Det är ett ögonblick och ett minne jag inte kan förklara, känslan man hade den går inte att beskriva. Han är allt jag har idag och allt jag kämpar för. Han är den enda anledningen till att jag egentligen orkar med vardagen, det är för honom jag klarar av att stå rakt på mina ben.



♥ Dag 16 – Min första kyss.
2010-12-16 / 10:51:00 / Min vardag

Ännu ett tråkigt inlägg då jag inte ens kommer ihåg min första kyss, tråkigt nog. Men kan slå vad om att det var på nått disco då man körde "ryska posten" eller "sanning&konsekvens."

♥ Dag 15 – Mina drömmar.
2010-12-15 / 09:09:00 / Min vardag

Mina drömmar..  Min dröm har alltid varit att bli frisör, men eftersom jag varken har betygen eller pengarna till det så ser det inte så ljust ut, men förhoppningsvis en dag går det i uppfyllelse. Så min näst största dröm är att få ett gymnasiebetyg & ta studenten, men orken börjar svalna.

Så som det ser ut nu så har jag näst intill lagt mina drömmar åt sidan. Det enda jag satsar på till 100 % är Lucas att han ska få det liv han förtjänar. Så min absolut största dröm är att Lucas ska få en underbart liv.

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
2010-12-14 / 10:03:00 / Min vardag



Inte den bästa bilden eftersom den är tagen med mobilkameran men den duger.

Dag 13 - Två saker jag längtar efter
2010-12-13 / 12:59:00 / Min vardag


Med pengar menar jag jobb, till att jag får mitt eget jobb och tjänar mina egna pengar.





Med denna bild menar jag att jag längtar tills jag får sova :) hehe



♥ Dag 13 – Den här veckan.
2010-12-13 / 07:56:00 / Min vardag

Då berättar jag om veckan som varit eftersom det endast är måndag och inte mycket har hänt.

Från måndag - fredag har jag varit på skolan, det har inte hänt så mycket mer än så på vardagarna. Har varit lite med E och så men annars inte hänt så mycket.

I fredags festade jag först med Nathalie (Elin kom aldrig något). Jag och Nathalie började dricka lite smått och så såg vi på idol och ingen missade väl att Jay vann? Allafall när klockan närmade sig 22.30 och vi fann ingen som kunde skjutsa gratis så tog vi oss en promenad in mot stan och jimmy & patrick mötte upp oss så gick vi hem till jimmy. Det blev lite öl drickning och dylikt. Lite senare mot kvällen var det en tjej som snodde mitt oöppnade ciggpack. Jag förstod att det var hon så när hon och "hennes kille" gick på toa rotade jag igenom hennes handväska/jacka och hittade mitt ciggpack i hennes jackficka. Hon vägrade att erkänna det än fast jag hittat det i hennes jackficka och ja sen slutade det som det slutade. Har ont i min hand för att hon körde in naglarna djupt som f*n plus att hon slet sönder mitt linne.

Allafall kvällen fortsatte och det droppade in mer folk och sedan for vi på efterfest i sörliden, jag var dock bara kvar till 04.00 för jag drog till E istället men dom andra fortsatte.

Resterande av helgen har jag varit hos E och kom hem vid 2 tiden och inväntade att min lilla guldklimp skulle komma, han kom vid halv 6 och sedan dess jag umgåtts med honom, Helle & min lillasyster Angelina.

♥ Dag 12 – I min handväska.
2010-12-12 / 09:52:00 / Min vardag

I min handväska har jag endast plånboken, p-piller och hårspännen.

Är inte den där tjejen som har hela sminksetet osv, haha! Så detta blev ett tråkigt inlägg.

♥ Dag 11 – Mina syskon.
2010-12-11 / 10:45:00 / Min vardag



Jimi Östensson

Min bror är 21 år. Han står mig väldigt nära. Jag vet att han finns där för mig om jag ber honom. Klart att vi har våra bråk, det har ju alla syskon. Jag har näst intill umgåts med honom och hans kompisar då jag var liten ganska ofta och jag älskar honom.




Tobias Östensson

Han är 20 år. Han står mig också väldigt nära och jag har även umgåts med honom och hans kompisar. Han finns alltid för mig och jag älskar honom!




Evelina Strandberg


Älskade syster. Jag tycker det otroligt att vi har en sådan kontakt. Vi har haft våra bråk, men nu är vi så nära varandra som vi kan vara. Jag älskar dig så himla mycket och jag vet att du finns här för mig och du vet vart du har mig <3



Angelina Strandberg


Lilla skitunge. Så himla tjurig unge, men jag älskar henne ändå!


Sen har jag även två syskon till Robin & Evelina i Stockholm/Uppsala, dock känner jag dom inte så bra. Har aldrig träffat Evelina faktiskt. Men jag älskar dom i vilket fall och dom betyder för mig <3

Osäkra gator i Örnsköldsvik ikväll.
2010-12-10 / 16:06:47 / Min vardag

Igår fick jag idén att söka upp 90'tals musik, hittade massa gamla godingar som pumpas ur mina högtalare just nu. Ikväll ska jag göra örnsköldsviks gator osäkra med Nathalie & Elin. Jag sitter just nu och väntar på att klockan ska ticka lite fortare så jag kan kleta på mig lite smink och dylikt. Vi ska börja förfesta hemma hos Nathalie sedan drar vi vidare på fest, hos vem vet jag dock inte ännu.

Igår så gjorde jag inte så mycket, var på skolan slutade vid två ungefär. Gick med några klasskompisar på staden sedan tog jag bussen hem. A kom hit efter hockeyn och spöade mig totalt i plump!! Vill inte ens säga resultatet för så dåligt var det, för min del iaf! Annars då, skolan går väldigt segt för mig nu på senaste men försöker med att jobba upp det. Blivit lite mycket nu på slutet då jag var borta från skolan för länge och så men det ordnar sig. Min lilla älskling får jag på söndag och jag längtar ihjäl mig, men tills dess måste jag hålla mig sysselsatt så att tiden går undan! Snart jul också, och jag vet inte riktigt vad min kommentar blir där. Jag kommer inte att ha Lucas på självaste julafton utan jag får honom på juldagen. Känns tråkigt men får tänka positivt att jag få ha honom nästa julafton iallafall. Min lilla skatt.

Allafall nu ska jag försöka få mig lite mat i magen så jag kan må bra ikväll.

Ha en bra fredagskväll och håll tummarna med mig att Jay Smith vinner idol ikväll!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
2010-12-10 / 06:38:00 / Min vardag


♥ Dag 9 – Min tro.
2010-12-09 / 10:32:00 / Min vardag

Med denna så antar jag att det menas kanske med kristendom eller något liknande.

Jag tror varken eller på någonting. Någonting har ju skapat människan och jorden och allt vad som kommer med, men jag tror inte på bibelns berättelse, för skulle verkligen Gud ha den kraften så skulle det finnas människor idag med sådana krafter, enligt mig. Jag har funderat på tex kristendom väldigt många gånger och som sagt så kommer man aldrig fram till någonting vettigt.

Så min tro faller på människor. Människor ljuger, gör misstag osv. Men någonstans har människan en styrka, en godhet och ett samvete. Något utav det kan ha tappats bort men någonstans i människan finns det. Vad än en vän har gjort mot mig så ger jag dom en till chans, gör dom bort den så ger jag dom en chans till. Jag har för lätt att förlåta människor och det är därför att jag tror på dom. Är dom elaka så finns det en anledning till att dom är det, dom är det inte bara för att dom tycker det är roligt utan det ligger någonting i det. Samma sak med mobbning, det ligger någonting i varför dom gör som dom gör. Jag mobbade då jag var mindre och jag hade en anledning till det, ingen bra anledning men jag mådde inte bra själv.


Såja, min tro hamnar på människan än hur patetisk, idiotisk, självisk & äcklig vi kan vara.

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
2010-12-08 / 16:29:00 / Min vardag

tjugotredje juli årtvåtusennio - Min lilla älskling föddes.



♥ Dag 7 – Min bästa vän.
2010-12-07 / 14:18:00 / Min vardag

Jag har ingen bästa vän, jag tror inte på bästa vänner.
För att en bästa vän för mig är en sådan som aldrig
i hela sitt liv skulle kunna tänka sig snacka skit om mig,
och som står upp för mig ifall att någon snackar om mig
och jag inte är där. Och någon sådan har jag ännu inte hittat.


Däremot har jag väldigt nära vänner och det är Nathalie, Jessica och Helena.
Så nu blev detta inlägg lite tråkigt men så får det vara, har heller inga bilder på mina närmaste vänner så.

♥ Dag 6 – Min vardag.
2010-12-06 / 12:15:00 / Min vardag

Jag är 19 år ena veckan och 40 år andra veckan.

Ena veckan är jag mamma Nathalie, andra veckan är jag 19 åringen Nathalie. Mina vardagar är faktiskt inte så roliga att berätta om, det är skola, lucas, städa, tvätta, lata framför tv:n/datorn och vara med vänner.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
2010-12-05 / 14:05:00 / Min vardag

 

Ja vad är kärlek?

Kärlek är så otroligt mycket. Kärlek för mig är min familj, mina vänner, pojkvän, musik. Kärlek behöver inte endast vara kärleksförhållande. Utan du har ju kärlek till din familj, du har kärlek till dina vänner, du har en sorts kärlek till musik eller kanske sporten du så mycket gillar. Det är från person till person vad dom anser att kärlek är, det beror ju helt på vem person i fråga är.

Men detta är kärlek för mig.



plus många fler som jag inte har bilder på!

 

 


Panpizza
2010-12-04 / 12:59:02 / Min vardag

God eftermiddag.

Nu sitter jag och äter lite lunch, panpizza haha! Lucas ligger och sover så ska han få i sig lite lunch efter att han har vaknat. Tänkte eftersom jag inte har någon kamera så ska jag försöka och se om det kan bli nå bra bilder med camen jag har, återstår att se.

Allafall gick inte och la mig för ett igår och somnade ett litet tag efter, så typiskt mig. Men det blir ju vad man gör det till. Förstår inte varför det ska vara så mycket roligare att vara uppe på natten, särskillt då man ändå inte har nått att göra? hehe. Aja ska sluta grubbla och äta upp min panpizza innan den blir kall och hård.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
2010-12-04 / 11:02:00 / Min vardag

Detta blir är väldigt tråkigt inlägg då jag inte har ätit någonting idag. Så ja där har ni det, men vet ni vad ska nog ta mig en billys panpizza nu :)



Fredag = Pluggkväll
2010-12-03 / 22:35:03 / Min vardag

Hej!

Idag så har jag varit i skolan, dagen gick segt men ändå snabbt om man kan säga så. Allafall hände väl ingenting speciellt direkt. Min bror hämtade mig efter skolan och sedan for jag till mamma, gjorde middag sedan skulle jag och Lucas gå hem vid halv sju någongång men han total strejkade och blev inte på sitt bästa humör så det slutade med att vi fick skjuts hem.

Jag sitter just nu och pluggar, på en fredag! Hm, jamen det behövs med tanke på hur mycket jag ligger efter nu efter att ha varit borta över en veckas tid. Skulle kunna somna sittandes men ändåså envisas jag med att vara uppe. Varför gör jag alltid det? Har varit trött sedan klockan sju men slår vad om att jag inte lägger mig förns 2 eller så.

Aja har väl inte så mycket mer att säga om denna dag, den var helt okej.

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll.


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
2010-12-03 / 09:00:00 / Min vardag

Min mamma - Hon heter Gisela och är 41 år. Hon är ensamstående och hon gör ett underbart jobb. Jag kan inte förklara min mamma med ord, det är helt omöjligt. Det finns så mycket jag skulle vilja säga till henne men orden räcker aldrig till och är inte tillräckligt starka. Hon bor bara några minuter ifrån mig, alltså ungefär en kilometer bort och det gillar jag. Jag kan bara gå dit då jag vill utan att behöva bry mig om hur jag ska ta mig dit. Sen är det ju också ett plus då jag kan gå dit och käka då jag inte har lucas, jag menar hur kul är det att laga mat åt sig själv? haha. Allafall, mamma har alltid funnits där för mig och ställer upp för mig i vått och torrt. Jag kan prata med henne om allt och jag älskar henne över allt annat.




Min biologiska pappa - Han heter Marko och är 44 år tror jag inte säker. Han bor i stockholm och jag träffar honom inte så ofta. Då mamma flyttade upp till Ö-vik då jag nästan var tre så följde han inte med, dom var alltså inte tillsammans längre. Han har aldrig funnits där för mig, jag vet näst intill ingenting om honom så jag har inte så mycket att säga om honom. Men jag älskar honom ändå faktiskt än fast det kan vara svårt att tro, men han är ju min pappa utan honom hade jag ej funnits, hade Lucas ej funnits. Jag hoppas fortfarande att en dag kommer han vakna till liv och vilja lära känna mig.


Min pappa - Han heter Ulf och är 45 år. Han bor endast några hundra meter ifrån mig. Han är alltså min systers Evelina & Angelinas pappa. Han och jag kom inte alls överens i mina yngre dar, det var bråk hit och dit och nästan ingenting gick ihop. Idag står vi jätte nära varandra. Jag ser honom som min pappa för att han har alltid ställt upp för mig även ifall jag har betett mig som skit. Jag vet att skulle jag behöva honom skulle jag bara behöva lyfta på luren och ringa honom så skulle han finnas där för mig.


Sena nätter.
2010-12-03 / 00:31:39 / Min vardag

Har varit hemma hela veckan med Lucas för han har varit sjuk, men imorgon ska vi på skola/dagmamma. Känns konstigt att ha varit hemma så här länge, nästan så att jag är mammaledig igen. Allafall vad gör jag vaken nu? Har så himla svårt att somna på nätterna nu för tiden, så sover inte många timmar nu för tiden men jag lever ju iallafall.

Klippte bebis hår idag, gick väl sådär. Han ville inte sitta still och tyckte inte alls om det, han ville ha kvar sitt krull. Men det gick väl, fick inte till det särskillt jämnt men det får duga. Han hade så slitet hår bak på huvudet så det behövdes verkligen klippas, även fast jag älskar hans små lockar!

Allafall nu ska jag göra iordning Lucas skötväska med grejjor han behöver till dagmamman. Sov så gott.


♥ Dag 2 – Min första kärlek.
2010-12-02 / 08:00:00 / Min vardag

Min första riktiga kärlek.

Det är Mattias, Lucas pappa. Jag har varit kär och så innan honom, men han var min absolut första kärlek. Dom jag varit tillsammans med förut var aldrig något riktigt, det höll aldrig länge och det var ingenting seriöst än fast man tyckte det då för stunden. Men med Mattias var allt verkligt, allt var kärlek och allt var seriöst.
Sen är det väl synd att vi inte höll tillsammans ändå ut, utan gav upp.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv
2010-12-01 / 21:43:12 / Min vardag

Då kickar vi igång detta och hoppas på det bästa!


Jag heter Nathalie Östensson, kommer ursprungligen från Stockholm men räknar som ändå inte så då jag flyttade upp till Örnsköldsvik då jag nästan var 3 år. Jag är 19 vintrar och studerande. Går Nolaskolan inriktat handels. Jag har en son som är 1 år och 4 månader (hm, det visste ni inte va? haha). Allafall hur är jag som person? Själv tycker jag att det är svårt att förklara mig själv som person då en annan kan ha helt annan uppfattning utav mig, men iallafall. Jag är en rätt så glad person, funderar för mycket på livet ibland faktiskt. Jag har alltid fått hört att jag är duktig på att diskutera, nästan så att jag är för duktig då dom flesta inte ens vill ta en diskution med mig. Annars har jag faktiskt riktigt dålig humor, skrattar åt det minsta, oftast åt mina egna skämt då ingen annan skrattar åt dom, haha! Se sitter till och med och skrattar nu, åt mig själv. Annars då, jag älskar musik men vem gör inte det. Men jag kan inte lyssna på en låt om den inte tilltalar mig, om jag ska ta en exempel så har jag inte kunnat lyssna på svensk hipphopp sen jag var i mina yngre tonår. Men sen fick jag höra Petter - Längesen, den tilltalade mig på direkten. Jag kan inte sitta och höra en låt och sen måste nöta in den för att tycka om den utan jag ska fastna för den på direkten annars är det oftast ingenting för mig. Den absolut bästa artisten enligt mig är Eminem, dom som känner mig sen tidigare förvånas nog icke utav att jag säger det. Jag tycker att hans texter är gudomliga, han tilltalar mig helt enkelt. Jag ska inte sitta här och säga att jag ljuger aldrig, för då ljuger jag ju. Jag tycker inte om då personer säger att dom inte ljuger eller att dom säger att dom hatar personer som ljuger, alla ljuger mer eller mindre och det är inget du kan komma undan med. Säg att det är en vit lögn om det känns bättre, för mig är lögn en lögn helt enkelt.


Skulle ni se mig på mitt töntigaste humör så skulle ni aldrig kunna gissa på att jag är 91:a, ni skulle nog snarare gissa på 98:a eller nått, haha. Jag kan vara riktigt fjantig ibland men vem kan inte. Jag sitter just nu och funderar på hur jag ska skriva mina intressen, för så intressant är jag inte. Jag håller inte på med någon sport, jag strävar inte ute efter så mycket här i livet förutom att min son ska må som en gud, att han ska få det bästa livet jag kan ge honom. Men om jag ska säga smått och gott om mina intressen så är det självklart min son, mina vänner och min familj. Jag gillar att lyssna på musik, det är bland det bästa som finns. Jag är en rätt så stor datanörd även fast jag inte direkt göra någonting på dumburken. Jag älskar att festa och det har det blivit väldigt mycket utav sedan jag blev singel igen och ta mig inte fel där, jag går inte ut och festar om jag har Lucas utan det gör jag på mina barnfria veckor.

Jag skulle faktiskt kunna sitta här och skriva hur mycket som helst men avslutar detta "moment" här faktiskt.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Då kör vi, igen!
2010-12-01 / 21:28:31 / Min vardag

Eftersom jag är så himla kass på att blogga nu förtiden så tänkte jag ge mig på
det som nästan alla bloggar gör, eller kanske inte alla men dom jag följer.
Så jag börjar med denna redan idag så kanske jag kommer igång med bloggandet igen, vi kan hoppas på det.

Nämligen en sådan här:


Bytte för att jag kände den här var mycket bättre.

30 dagars lista.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv

♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


RSS 2.0