Jag är lyckligare än någonsin
2010-06-30 / 22:21:12 / Min vardag

som ni kanske märker så uppdaterar jag då jag känner för det. Allafall vad har hänt dom senaste dagarna?

Har jag berättat att jag var och kollade på en lägenhet i början av juni? Inte? Ja men det var jag iallafall och igår fick jag reda på att jag fick den!! Hur fin lägenhet som helst och helt ny! Det har inte varit lägenheter där förut nämligen och dom håller på att bygga dom nu och det är ca 1 månad kvar tills jag får flytta in, love it! Allting kommer vara nytt och fräscht, hur bra som helst! Så nu är det bara att ringa bovärden för att skriva på kontrakt och sedan vänta på att få flytta in.

Hade även möte med soc igår och det gick väl bra. Blev inskriven på arbetsförmedlingen för att jag måste vara aktiv med någonting för att få försörjningsstöd. Sen så måste jag ha lite infomation från skolan så att dom på soc kan föra det vidare till sina chefer för att dom ska godkänna om jag har behovet att få hjälp av dom när jag pluggar och har barn. Så vi hoppas på det bästa.

Allafall så är Lucas hos mig nu, han har haft feber sen i fredags så han har myst med sin pappa hela helgen. Han har blivit piggare nu men han åt ingenting typ under tiden han var sjuk men nu börjar det

Sen så sparar jag det bästa till sist. Jag och Mattias är tillsammans igen! Tänker inte gå in på detaljer vad som hände mellan oss eller så men vi är tillsammans igen! Känns hur bra som helst.


Uttråkad till max.
2010-06-27 / 19:33:46 / Min vardag

Hej!

Ligger just nu i min mosters säng och surfar runt på internet, finns inte så mycket mer att kolla då jag har kollat allt jag brukar göra. Har inte gjort ett skit idag heller, vill bara ha tisdag så jag får min lilla plutt som btw har fått 40 graders feber igen, iallafall sist jag pratade med mattias. Får hoppas den har gått ner igen. Vi kommer att fara till övik redan imorgon för att slippa kliva upp så tidigt på tisdag då jag har möte med soc klockan 10. Hoppas att det går som jag vill, men man ska väl aldrig hoppas på för mycket.

Jag vet inte vad jag ska skriva, är uttråkad, längtar efter min bebis och är allmänt less.


Love takes time
2010-06-26 / 23:25:53 / Min vardag

I had it all, but I let it slip away
Couldn't see I treated you wrong
Now I wander around, feeling down and cold
Trying to believe that you're gone

Love takes time
To heal when you're hurting so much
Couldn't see that I was blind
To let you go
I can't escape the pain inside
'Cause love takes time
I don't wanna be here
I don't wanna be here alone

Losing my mind from this hollow in my heart
Suddenly I'm so incomplete
Lord I'm needing you now
Tell me how to stop the rain
Tears are falling down endlessly

Love takes time
To heal when you're hurting so much
Couldn't see that I was blind
To let you go
I can't escape the pain inside
'Cause love takes time
And I don't wanna be here
I don't wanna be here, alone

You might say that it's over
You might say that you don't care, oh
You might say you don't miss me
You don't need me
But I know that you do
And I feel that you do inside

love takes time
To heal when you're hurting so much
Couldn't see that I, I was so blind
To let you go
I can't escape the pain inside
'Cause love takes time
I don't wanna be there
I don't wanna be there, alone

I'm bored and I miss you
2010-06-26 / 23:08:58 / Min vardag

Sitter och kikar runt på internet, finns inte så mycket att kolla på längre. Helle for hem för en timme sedan ungefär, skickade med alvedon och tempern med helle så hon for med det till Mattias. Vilket var tur då Lucas har 40,3 i feber sist jag pratade med Mattias och han har inte ätit någonting på hela dagen typ så jag hoppas det blir bättre så han äter någonting åtminstonde. Sitter i förtältet med mina två systrar, Eves kompis Emma, våran tremänning ludde & våran kusin Wilma. Fast är inte direkt så social med dom och inte dom med mig heller, haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om då vi inte gjort ett skit på hela dagen typ. Längtar tills på tisdag då jag får hem min sötnos igen, dessutom har jag socmöte så får se vad dom säger, känner att dom inte kommer att säga någonting positivt men får hoppas på att jag har fel. Kan inte bo kvar hos mamma, inte för att det är något fel med att bo där utan för att det finns inte plats, jag och Lucas "bor" just nu i min systers rum och det funkar inte i längden + att jag vill ha ett eget hem för mig och min son, så jag kan ha mina egna regler som han måste växa upp till.

Sitter och lyssnar på Mariah Carey - We belong together, jävligt bra låt enligt mig men jag har konstig musiksmak också. Kan lyssna på det mesta faktiskt men måste lyssna på någonting som betyder något för mig annars känns det meningslöst.


Helt okej
2010-06-26 / 20:45:28 / Min vardag

Sitter här och har nästan nyss ätit mat, eller ja för en timme sedan. Pratade med Mattias alldeless nyss och våran lilla älskling har blivit sjuk, feber och allt. Så han har myst med sin far hela dagen. Helle ska hem ikväll så hon kör förbi Mattias och ger hon alvedon och termometer så Lucas ska få det. Annars har vi inte gjort så mycket idag, sov till klockan 2 och varit på affärn och så. Hade det trevligt igår, blev lite alkohol, gitarrspelande av syrran kompis + att dom sjöng. Idag så dricker mamma och dom igen så får se vad kvällen har att erbjuda, just nu sitter dom i en annan husvagn och umgås med annat folk. Men ska ta och göra någonting annat så återkommer jag senare,


Glad Midsommar
2010-06-25 / 15:05:35 / Min vardag

Glad midsommar allihopa!


Har inte skrivit på ett litet tag och det är för att Helle har kommit upp hit till nordmaling så jag har varit med henne sen i måndags, just nu duschar hon så jag passar på att skriva ett kort inlägg. Ikväll ska jag dricka lite cider med mamma, moster, hennes man, helle, mammas kusin med flera. Min lilla älskling är hos sin pappa och for dit i måndags, men på tisdag får jag honom igen! Han blev ju elva månader i onsdags, herregud vad tiden går fort. Om mindre än en månad så är han ju för tusan 1 år! Tiden bara springer iväg, snart ett år sedan man låg på förlossningen och trodde man skulle dö, haha! Nämen inte riktigt så, kommer inte ens ihåg smärtan idag förutom att det gjort helvetes ont!

Aja nog babblat om det jag kommer blogg igen som vanligt på måndag igen! Förhoppningsvis tidigare men hoppas inte på för mycket :)

Puss&Kram från mig.

 


The world is your's, live like it's no yesterday.
2010-06-20 / 21:52:08 / Min vardag

Precis då jag lagt Lucas så kom jag på att jag inte knäppt nå kort, suck. Jag måste ha det dåligaste minnet i hela världen. Kommer alltid på grejjorna då det är för sent. Vill inte heller gå och knäppa ett kort på honom nu då jag är lite rädd att han ska somna, inte för att han är så jätte lätt väckt eller att han ha svårt att somna om igen, men det är bara onödigt. Men imorgon så ska jag försöka komma igång, får sätta en påminnelse på mobilen eller nått, haha. Annars har jag inte gjort så mycket sen sist faktiskt. Jag, Eve, Frans, Annelie, mamma och Linuz spelade nästan alldeless nyss klart plump och jag kom 2:a, lite stolt då jag alltid brukar komma sist då jag spelar med "dom vuxna", haha! Så då vi var klar så var jag och syster snabbt på att sätta oss vid varsin dator och nörda igen som vi har gjort typ hela dagen.

Imorgon så ska jag lämna iväg min älskling till sin pappa, buhu. *ogilla som fan* Vet inte vad jag ska hitta på till veckan. Jag och min moster ska iallafall fara till övik imorgon och lämna honom sen vet jag inte om jag följer med upp till nordmaling igen eller om jag stannar kvar och kommer upp igen om någon dag, ha inte riktigt bestämt mig på den fronten ännu. Vi ser väl helt enkelt.

Nu ser jag att syrran tog fram sin kamera så ska kolla med henne ifall hon har några relativt nya bilder på Lucas, bjuder på denna så länge som är sen när vi var i finland i mitten på maj.


Soligt, molnigt, blåsigt
2010-06-20 / 13:48:19 / Min vardag

Hallloj!

Idag klev jag upp vid 10 tiden, gick på toa och sedan så fikade vi frukost. Sedan dess har jag inte gjort så mycket , spelat plump med mina kusiner och min syster. Sen så har jag precis lagt Lucas och nu passar jag på att lata framför datorn. Ska knäppa lite kort på Lucas då han har vaknat och lägga in lite bilder. Annars händer det inte så mycket vad jag vet. Skulle vara roligt att hitta på någonting men det finns inte så mycket att göra här helt enkelt. Det regnar iallafall inte idag och det är ju skönt fast det blåser mycket. Det skulle vara lite kul att gå till den lilla polen och bada med lucas men vet inte om det är fylld med vatten plus att det blåser så mycket så jag är rädd att han ska bli sjuk, inte så kul för Mattias om jag lämnar lucas också är han sjuk, hehe. Lucas har föresten också lärt sig att peta i näsan, haha! Inte det trevligaste men det har han lärt sig iallafall. Haha. Det är nog inte länge kvar tills att han börjar gå heller så det är väl "nästa grej" man väntar på att han ska lära sig.

Men ja jag får återkomma senare då jag har knäppt lite bilder på Lucas.

Godnatt
2010-06-20 / 00:57:44 / Min vardag

bilder kommer imorgon istället, har inte haft tid idag, haha! Inte gjort ett skit typ men iallafall.

Sitter just nu i förtältet med syster och gör inte så himla mycket, kikar lite internet men det finns ingenting att kolla längre då det inte är någon som uppdaterar. Skulle behöva gå och lägga mig och sova men känner mig inte så trött men ska väl alldeless strax borsta tänderna och gå och lägga mig. Finns inte så mycket mer att skriva, så jag säger godnatt nu.

Just deal with it
2010-06-19 / 19:18:33 / Mina egna ord, mina känslor.

Imorgon ska jag göra det, nämen jag tar det nästa dag. Äh men jag tar det nästa vecka för nu är det ju redan förstört. Men om jag börjar med det nästa månad för jag har ju redan gjort allting denna månad.

Några av mina undanflykter. Jag vill så gärna bli av med graviditetskilonen men jag gör ingenting åt saken.. Jag skjuter bara upp det och tänker "äh men nu har jag ju ätit en chokladbit redan och nu har jag druckit lite cola så då kan jag ju lika gärna börja imorgon" osv. Vad gör man så? "Ah men efter den här ciggen eller det här ciggpaket så ska jag sluta". Är det bara för att må bra i sig själv? Att få tänka "jomen jag ska ju, imorgon". Så skjuter jag upp på det sådär hela tiden men ingenting händer. Jag skäms för att visa min kropp idag, men jag ska göra någonting åt det. Men jag har inget tålamod, jag vill att allt ska hända så fort jag knäpper med mina fingrar. Jag blir besviken om jag ser på vågen att det inte har hänt någonting så ger jag upp. Jag har aldrig vägt över 55 kilo och nu väger jag 62 kg. Visst det är inte mycket det finns dom som väger mycket mer men för mig är det mycket då jag aldrig har haft problem med vikt eller att ha ens behövt att tänka på att gå ner i vikt. Och i det hela så gör det ju ingenting bättre då jag aldrig har tränat förr förutom i fotboll typ ett år, jag har ansett att jag inte behövt göra det förut då jag trivdes med min kropp, men nu så vill jag inte ens se den själv.

Plus att jag har packat ner min mp3 någonstans, vet inte var och jag måste ha den för att kunna vara ute och röra mig. Jag och Mattias köpte ett årskort på friskis&svettis men var där i 2 veckor sen har jag inte varit där nå mer, SKÄRPNING! Jag måste ju ta tag i det här, inte sitta och vräka i mig choklad och cola var och varannan dag. Till slut kommer det väl sluta med att jag är med i "Biggest Looser".

Alla tror sig att veta allting om mig, bara för att innan jag träffade Mattias så bytte jag kille så fort att jag hade kommit från ett annat förhållande och nu då jag har gjort slut med Mattias så tror sig alla att jag ska hitta någon ny. För det första skulle jag aldrig göra något så mot varken Mattias eller Lucas. För det andra vill jag inte ens leta efter någon ny. Det jag hade med Mattias kommer ta mig lång tid att smälta. Bara för att jag tappade känslorna betyder det inte att jag inte bryr mig, betyder det inte att jag mår bra över det. Som ni kanske vet så styr man inte över sina känslor, du kan inte rå för vad du tycker och tänker. Hade jag fått bestämt hade jag gärna haft känslorna som jag har alltid haft för Mattias men jag kan ju inte tvinga fram dom! Ibland känner jag att jag vill ha han som min vän och ibland känns det som om jag har känslorna kvar. Jag är förvirrad. Jag har alltid känt att jag vill leva med honom livet ut men helt plötsligt så försvinner dom sakta och utan att jag vet ordet av det så finns dom inte där. Jag var livrädd för att säga det till Mattias, både för att jag visste att jag skulle såra honom så otroligt och sedan för att jag visste att jag skulle tappa min bästa vän. Första gången jag sa det till honom så sårade jag honom, jag bestämde mig för att jag ville försöka igen men ganska snabbt igen så kom det att det var någonting som kändes fel och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag visste inte vad jag skulle säga och jag ville inte säga någonting men jag visste att jag måste. Så andra gången, jag förstörde honom. Jag kan förstå honom att han inte riktigt har velat prata med mig då jag gjorde så mot honom och det var därför jag var så rädd. Min bästa vän kommer hata mig. Det jag stör mig mest på är att ena sekunden vet jag inte och andra sekunden är jag stensäker. Jag tänker ständigt på det och börjar fundera på om jag tvivlar för att jag mister min bästa vän eller om det är för att alla klankar ner mig för att DOM tycker att vi var så perfekta tillsammans och att DOM inte skulle kunna tänka mig med någon annan kille. Hur fan kan man säga så?!

Jag går efter vad jag känner, sen om jag sårar någon på vägen så är det långt ifrån menat men om jag inte går efter vad jag känner så kommer det gå åt helvete för mig någongång. För då kommer jag och sitta och tänka, tänk om? Jag tänker inte ta den chansen så jag tar den chansen och är ego och hoppas på att dom jag möjligtvis har sårat kommer att förlåta och förstå mig en vacker dag. Jag gör allt för att min son ska få det bästa som möjligt som jag kan ge honom och jag gör allt för att få det bra mellan mig och Mattias så att inte Lucas får lida och för att han är min bästa vän. Men just nu är jag förvirrad och tycker att alla kan backa undan och sköta sitt.


"Man kan inte älska någon förns man älskar sig själv"




Smile, it would make my day.


19 Juni 2010
2010-06-19 / 13:23:29 / Min vardag

Halloj!

Idag så låg vi och sov enda till elva! Eller ja min syster Angelina satt och lekte med Lucas i sängen och lät mig få sova lite, var jätteskönt att få sova ut litegrann. Men vid elva iallafall klev vi upp vid 11, gjorde iordning lite frukost och Lucas åt två hela mackor och lite yogurt (stavning? haha) sen så gick jag och borsta tänderna på Lucas och mig själv. Sedan tvättade jag lucas och så gick vi ner till husvagnen och han har lekt förfullt. Efter ett tag blev han trött så jag bytte blöjja på honom och gick och la honom så nu sover han. Just nu tar jag min chans att sitta i lugn och ro framför datorn då han lix ligger och sover.

Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända idag, förmodligen inte mycket alls. Men det är skönt det också. Bara vara med familjen, spela lite kort och bara ta det allmänt lungt. Som att vara borta från verkligheten ett tag. Min lilla sötnos far till sin pappa på måndag också, gillar icke. Men klart han ska vara hos sin far, det skulle jag aldrig klara av att ta ifrån varken Lucas eller Mattias och dom som känner mig bäst vet varför. Fast såklart är det inte bara därför men delvis.

Iallafall så ska jag kika med min syster eller någon annan om en kamera så jag kan ta lite bilder på min sötnos. Nu ska jag kika lite vidare på internet så höres vi senare. Känner att blogglusten börjar komma tillbaka nu så pausen jag har haft har varit behövlig då det har varit så mycket på slutet.

Det går, bara man vill.
2010-06-19 / 00:15:52 / Min vardag

Ja jag lovade att skriva ja.

men jag har inte haft lusten förns nu & har jag inte lust då blir det ingenting intressant iallafall, fast när blir det de egentligen :)

Så ja, vad har hänt sedan sist då.. Jag har packat alla grejjor i lägenheten och kört grejjorna till mamma, så nu har vi endast granen kvar och städningen som jag och Mattias ska ta så fort han är ledig tror jag. Sen så har jag mejlat med soc fram och tillbaka och ena gången säger dom att jag inte får pengar från dom och andra gången så säger dom att dom antar att jag fixat med ekonomin. HALLÅ?! Är ni puckad eller?! Jag har mejlat och ringt er och frågat om hjälp om ekonomin men inte fått något riktigt svar, så nu har jag iallafall fått ett möte med dom den 29:e juni så får se vad det leder någonstans, till någonting bra förhoppningsvis. Sen ska jag söka lite extra jobb och kolla med komvux om jag kan gå där 1½ år istället för 3 år på gymnasiet, men har inte gjort det ännu utan har dragit ut på det vilket inte är så bra.

Och min sötnos, han växer så det knakar! Tänk det är 1 månad & 4 dagar kvar tills han är ett år! Tiden bara flyger förbi, man hinner inte med iöverhuvudtaget. Han vill nästan inte krypa längre utan ska gå och hålla i sig i olika saker och gå runt (så snart är det nog inte länge kvar tills han går), sen så dansar han till musiken, har börjat kittla en, äter macka och så till frukost, kan klappa händerna & ja det är så mycket mer men bara för att jag ska skriva ner det så kommer man såklart inte ihåg det. Det är ju typiskt.


Just nu så är jag uppe i nordmaling och campar i husvagn med min familj. Dvs min mamma, mina 2 systrar, mina 2 kusiner, min moster & hennes man. Och självklart Lucas. Vi kom hit idag och har suttit och spelat kort och ätit middag och så, finns ju inte så mycket att göra då det bara regnar och regnar men det går ju tyvärr inte att göra någonting åt. Får helt enkelt hoppas på bättre väder. Annars så har jag tänkt att lägga mig och kolla på en film och sedan sova, så jag orkar gå upp med Lucas imorgonbitti och busa.

Jag återkommer imorgon med lite bilder, hoppas bara att syster har tagit med sig sin kamera eller någon annan.

hej
2010-06-13 / 23:09:46 / Min vardag

Jag lovar att skriva imorgon, plus att lägga in bilder på lucas då han har vuxit så mycket!

Men nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar kliva upp tidigt imorgon och busa med min stora sötnos

this is my life now
2010-06-08 / 19:52:35 / Mina egna ord, mina känslor.

Ja vad säg man.

Idag har jag varit i lägenheten och påbörjat packningen. Jag var där från 12 till 5 men ändå känns det inte som om man har fått någonting gjort, jag hann diska bort lite, förutom 4 glas eller så. Sedan så hann jag packa lite kläder så jag har några hemma hos mamma + sminket. Hann även packa ner näst intill alla tallrikar och dylikt förutom några grejjor kvar. Sedan så kom Helena och hämtade mig så for vi på affärn och pantade alla flaskor vi hade, sedan så skjutsade hon hem mig till mamma och nu sitter jag här och har gjort det sedan jag kom hit. Annars så är det väl hyffsat bra med mig. Saknar min lilla plutt så in i helvete, känns enormt tomt utan honom nu då Mattias har honom. Men om 5 dagar får jag honom igen och jag hoppas det går fort! Lägenhetsökandet går väl sådär, har varit och kollat på en men väntar på lite svar + att det var jätte många som var intresserad så det är väl min otur att jag inte får den. Sen så har det inte löst sig med soc heller då dom anser att jag inte ska få några pengar utan ta lån istället, dom tänker fan med arslet! Dom anser att då jag pluggar får jag inga pengar från dom utan jag måste vara medlem på arbetsförmedligen och ha praktik för att få pengar. Borde inte dom tycka att det är bra att man pluggar och skaffar sig en utbildning? Vem vet om 10 år kanske man måste ha en utbildning för att kunna få jobb, åh jävla idioter, blir så less. Jag orkar inte ens ansträna mig utan har lagt det lite på sidan men är dags att ta tag i det igen. Men jag vet bara inte hur... I värsta fall får jag ta lån från csn, jätte roligt, låter inte så lockande faktiskt men vad ska man göra då..


Jag bor nu hos min mamma tills att jag hittat något eget, anledningen till att jag inte kan bo hos min mamma är för att det inte finns plats. Och för att jag vill ha eget och ta mitt eget ansvar för Lucas och ha mina egna regler för honom. Jag vill ta mitt ansvar jag fått sedan den dagen Lucas kom till världen.


Det är väl synd att alla vänder sig emot mig nu då det är slut mellan mig och Mattias. Jag gjorde slut för att mina känslor inte finns där längre och för att det inte är som det var förr längre. Visst vet väl jag att "fjärillarna" inte stannar förevigt men det var som dött helt enkelt kände jag. Och så är det med det, hur ska jag då kunna stanna i ett förhållande om jag inte känner någoting längre? Jag kommer alltid att älska Mattias, han är far till min son och han är den som känner mig bäst. Just nu är det lite spänt mellan mig och Mattias och jag förstår honom! Det gör jag men bara för att det var jag som gjorde slut betyder det inte att jag inte mår dåligt över det. Hade jag fått bestämt hade gärna mina känslor fått varit som dom alltid varit för Mattias men som nog alla vet kan man inte styra över sina känslor, tyvärr. Jag hoppas att en dag kan allt bli som vanligt mellan mig och Mattias (eller ja kanske inte riktigt vanligt men ni förstår.), att jag en dag kan få tillbaka min bästa vän, han som alltid har funnits där för och som jag har kunnat berätta allt för. Det suger mest med allting, att jag tappar min bästa vän för att mina känslor inte finns där som förr, men jag lever vidare. Jag klarar mig, jag gör mitt bästa utav situation, jag gör allt för min son, allt för att han ska må bra och känna sig trygg, han är ju mitt allt. Jag står i skuld till Mattias och jag kommer göra det i hela mitt liv utan att jag kan göra någonting, han gav mig ju det bästa jag har, Lucas. Jag mår dåligt över att jag sårat Mattias, att jag har gjort honom besviken, arg och allt vad man kan tänka sig. Men jag hoppas att han en dag kommer att förstå mig och att jag aldrig i hela mitt liv skulle såra honom med vilje för det var någonting jag har lovat mig själv, att aldrig såra honom och jag bröt det och det skär i mitt hjärta och samvete att veta att jag gjort honom illa.


Nu har jag fått skriva av mig litegrann och som sagt den dagen jag får tillbaka min bästa vän så kan jag fortsätta leva mitt liv.





 
















Det var inte igår!
2010-06-03 / 15:18:03 / Min vardag

Nu var det ett riktigt tag sedan jag skrev här!

Men det har varit lite fram och tillbaka hela tiden så jag har inte känt för att skriva överhuvudtaget! Jag och Mattias har separerat. Han flyttar från lägenheten imorgon och jag vet inte än om jag kommer stanna kvar i den eller hur jag ska göra än. Håller på ringa runt och hålla på men man får ju inte tag i någon, irriterande. Allafall så är det så läget ser ut nu och just nu har jag Lucas och han sover så sött i min mammas säng. Tänkte bara meddela att jag lever och skriver igen då jag känner för det och har någonting att skriva om.


RSS 2.0